Τετάρτη, 25 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Β. Ψάλτης: Οι δισταγμοί κοστίζουν. Η Alpha πρωτοστατεί στην αλλαγή της οικονομίας

TechTeam από TechTeam
12/05/2021 16:22
σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στη σημαντική ευκαιρία που δημιουργεί το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF) για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας, τον καταλυτικό ρόλο που θα διαδραματίσουν οι τράπεζες, αλλά και την ετοιμότητα της Alpha Bank να πρωταγωνιστήσει στη νέα εποχή της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο CEO της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης, από το πάνελ “Big Bank Theory: Leading the Greek Economy and Banking through the straits of the pandemic” του 6ου Delphi Economic Forum.

Το RRF έναυσμα για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο
Ο κ. Ψάλτης τόνισε ότι η Ελλάδα έχει την μοναδική ευκαιρία για να επιτύχει τον οικονομικό, τεχνολογικό και θεσμικό μετασχηματισμό της οικονομίας και της δημόσιας διοίκησης, κλείνοντας παράλληλα το

επενδυτικό κενό της δεκαετούς κρίσης που προηγήθηκε. Προσέθεσε, δε, ότι το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (Recovery and Resilience Facility – RRF), σε συνδυασμό με τους χρηματοδοτικούς πόρους από τα άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα και διαρθρωτικά ταμεία, συνολικού ύψους Ευρώ 72 δισ., έρχεται σε μία ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία, καθώς η πανδημία επιτάχυνε την εφαρμογή τεχνολογικών δυνατοτήτων και

εξελίξεων, ενεργοποίησε τη δυναμική παρέμβαση της δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής με σκοπό τη στήριξη της ζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ, καθώς εξελίσσεται η εκστρατεία εμβολιασμών, επικρατεί

ευφορία και υψηλές προσδοκίες για το μεταπανδημικό περιβάλλον. Προσέθεσε, δε, πως η δομική αλλαγή, σε σχέση με το παρελθόν, συνίσταται στο γεγονός ότι η επιδιωκόμενη ανάπτυξη θα πυροδοτηθεί κυρίως από την υψηλή αναλογία επενδυτικών κεφαλαίων, και όχι μέσω αύξησης της κατανάλωσης, ενώ πρόσθετη δυναμική δημιουργεί και η δυνατότητα μόχλευσης από το τραπεζικό σύστημα.

Σε ερώτημα για την ετοιμότητα των τραπεζών, της δημόσιας διοίκησης και του ιδιωτικού τομέα ως βασικών stakeholders υλοποίησης του RRF, o CEO της Alpha Bank χαρακτήρισε εύστοχη την

επιλογή της κυβέρνησης να διοχετευθούν τα επενδυτικά κεφάλαια συνολικού ύψους Ευρώ 31 δισ. που αντιστοιχούν στο δανειακό σκέλος του RRF μέσω της αξιολόγησης των επενδυτικών σχεδίων από τις τράπεζες, οι οποίες όπως ανέφερε «είναι ο ασφαλέστερος αρωγός και σύμβουλος των επιχειρήσεων στη διαχείριση και απορρόφηση των διαθέσιμων ευρωπαϊκών κονδυλίων».

Ως προς το Δημόσιο, ο κ. Ψάλτης ανέφερε πως το σχέδιο 167 δράσεων που υπεβλήθη είναι ολοκληρωμένο και απέσπασε τα εύσημα των Βρυξελλών, για να προσθέσει πάντως πως απαιτείται συνέπεια στο «μέτωπο» του μεταρρυθμιστικού έργου, ώστε να προχωρήσουν εγκαίρως σημαντικές οριζόντιες μεταρρυθμίσεις, όπως η επιτάχυνση διαδικασιών απονομής δικαιοσύνης και ένα σταθερό φορολογικό καθεστώς.

Ο CEO της Alpha Bank εξέφρασε την άποψη ότι «σημαντικό βάρος θα έχει ο ιδιωτικός τομέας», καθώς τα κριτήρια διοχέτευσης των κεφαλαίων της ΕΕ δεν αποσκοπούν στη διατήρηση του status quo και οδηγούν σε νομοτελειακή αλλαγή της τρέχουσας δομής της οικονομίας και μετατόπιση του προσανατολισμού προς την εξαγωγική δραστηριότητα, την Έρευνα και Καινοτομία, καθώς και την προοπτική των Συγχωνεύσεων & Εξαγορών, ώστε να αυξηθεί το μέσο μέγεθος των ελληνικών επιχειρήσεων και να αξιοποιηθούν οι οικονομίες κλίμακας, ενώ παράλληλα αναδεικνύονται κλάδοι που καθιστούν την ανάπτυξη περισσότερο διατηρήσιμη και λιγότερο ευάλωτη σε εξωτερικές διαταραχές, όπως ο τομέας παραγωγής και αποθήκευσης Ενέργειας, η Μεταποίηση και συγκεκριμένα ο Αγροδιατροφικός κλάδος, οι Κατασκευές, τα Logistics και η Πληροφορική.

Ο κ. Ψάλτης σημείωσε επίσης ότι και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να προσαρμοστούν αναλόγως των νέων απαιτήσεων, προχωρώντας στις απαραίτητες αναβαθμίσεις, τόσο σε επίπεδο επενδυτικών σχεδίων, εταιρικής διακυβέρνησης, στελέχωσης και ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών.

Τα επιτεύγματα της Alpha Bank το τελευταίο έτος, ισχυρό εχέγγυο για την ετοιμότητά της να στηρίξει την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας
Αναφερόμενος στην ετοιμότητα της Alpha Bank, ο κ. Ψάλτης υπογράμμισε ότι η προετοιμασία ώστε, σήμερα να είναι έτοιμη να σταθεί στο πλευρό της ελληνικής επιχειρηματικότητας, έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, με στόχο

«τη δημιουργία αξίας για την χώρα και τους Πελάτες μας». Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως έχει υπάρξει διεξοδική χαρτογράφηση και ανάλυση για τις νέες ανάγκες χρηματοδότησης, προετοιμασία για την στήριξη των επιχειρηματικών σχεδίων, ενώ υπογράμμισε και την μακρά επιτυχημένη εμπειρία της Τράπεζας στον τομέα.

«Είμαστε ήδη έτοιμοι για να υποστηρίξουμε, όπως πράξαμε και στο παρελθόν, εμβληματικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες» υπογράμμισε ο CEO της Alpha Bank, προσθέτοντας: «Όλος μας ο προγραμματισμός τα τελευταία 2 χρόνια ήταν προσανατολισμένος για να βρεθούμε ακριβώς σε αυτό το σημείο. Απαλλαγμένοι από τα βαρίδια της πολυετούς κρίσης, κοντά στους Πελάτες μας, έχοντας προχωρήσει στον εταιρικό μετασχηματισμό μας σε επίπεδο τεχνολογίας, δομών και εμπλουτισμένου στελεχιακού δυναμικού.

Νομίζω πως τα επιτεύγματά μας στους τελευταίους 12 μήνες, και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, μας επιτρέπουν να κοιτάξουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση και σιγουριά!».

«Αλλάζουμε για να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτήσεις της κοινωνίας»
Σε ερώτηση του συντονιστή της συζήτησης για την άποψη που επικρατεί στην κοινή γνώμη σχετικά με τις τράπεζες, ο κ. Ψάλτης μίλησε για τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης μεταξύ της κοινωνίας και των τραπεζών, βασικές παράμετροι του οποίου είναι ψηφιοποίηση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και η ανάδειξη νέων τάσεων στο εσωτερικό της κοινωνίας. «Στην Alpha Bank χαρτογραφήσαμε αυτές τις νέες τάσεις, ώστε να επανατοποθετηθούμε σωστά στη νέα πραγματικότητα. Μέσα από μια μεγάλη πανελλαδική έρευνα επιβεβαιώσαμε, μεταξύ άλλων, ότι η εμπιστοσύνη στον τραπεζικό κλάδο αποκαθίσταται, φθάνοντας στο 43% θετικών γνωμών, έναντι μόλις 20% την προηγούμενη δεκαετία, ενώ το 70% των συμπολιτών μας απαιτούν από τις τράπεζες να πρωταγωνιστήσουν με τις επενδυτικές τους επιλογές σε ένα βιώσιμο μέλλον», σημείωσε ο κ.

Ψάλτης, εξηγώντας πως τα νέα δυναμικά κοινωνικά στρώματα που αναδύονται στην ελληνική κοινωνία πιστεύουν στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού μοντέλου, απαιτούν την παροχή εξελιγμένων ψηφιακών λύσεων που θα «απαντούν» στις ανάγκες τους και, τελικά βλέπουν το τραπεζικό σύστημα, πέραν από τον παραδοσιακό του ρόλο ως φορέα αλλαγής και προόδου.

Νέα εργασιακή κουλτούρα και προσέλκυση ταλέντων
Παράλληλα ο κ. Ψάλτης υπογράμμισε, ότι η νέα αυτή σχέση με την κοινωνία απαιτεί και μία νέα εργασιακή κουλτούρα στο εσωτερικό της Τράπεζας και, βεβαίως, την προσέλκυση ταλέντου.

«Η φιλοδοξία που διατυπώσαμε να αποτελέσουμε σημείο αναφοράς για τους Έλληνες που επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη υλοποιείται», ανέφερε ο κ. Ψάλτης, σημειώνοντας πως περισσότεροι από 30 επαγγελματίες με υψηλό επίπεδο εμπειρίας και κατάρτισης, που εργάζονταν σε πολυεθνικούς ομίλους του εξωτερικού, επέλεξαν να ενταχθούν στην ομάδα της Alpha Bank. Αποκάλυψε, δε, πως σε πρόσφατη έρευνα για τη μέτρηση της εικόνας της ως εργοδότης, η Τράπεζα αναδείχθηκε μία από τις 10 κορυφαίες επιλογές στην Ελλάδα και στην κορυφή της λίστας μεταξύ των Τραπεζών.

«Δημιουργούμε ένα περιβάλλον εργασίας που η καινοτομία και η αποδοτικότητα κυριαρχούν, τα γραφειοκρατικά στεγανά εξαλείφονται και η εξυπηρέτηση των Πελατών μας βρίσκεται στο επίκεντρο όσων κάνουμε» κατέληξε ο κ. Ψάλτης.

Ετικέτες: ALPHA BANKDelphi Economic ForumΒασίλης ΨάλτηςΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Καραβίας: Το τραπεζικό σύστημα έχει γυρίσει σελίδα – Μονοψήφιος δείκτης NPEs το 2021

Επόμενο Άρθρο

Μεγάλου: Βασική στρατηγική της Πειραιώς το σχέδιο Sunrise

ΣχετικάΆρθρα

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Αναδρομικά έως 4.020€ και προσωπική διαφορά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται άμεσα – Όλα τα Ταμεία και ημερομηνίες Ιουλίου 2025

από Παντελής Χαριτάκης
25/06/2025 | 13:02

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Ώρα πληρωμών 2,7 εκατ. συνταξιούχους – Έρχονται αναδρομικά και διευκρινίσεις για την προσωπική διαφορά Ρεπορτάζ: Παντελής Χαριτάκης  ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ :...

ΕΕ και Καναδάς υπέγραψαν εταιρική σχέση για την ασφάλεια και την άμυνα

από Newsroom
25/06/2025 | 12:00

ΕΕ: Στο πλαίσιο της 20ής συνόδου κορυφής ΕΕ–Καναδά που πραγματοποιήθηκε προχθές, οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του Καναδά...

Ρούτε: Χωρίς τον Τραμπ δεν θα πηγαίναμε σε αύξηση των αμυντικών δαπανών

από TechTeam
25/06/2025 | 11:31

Στο μήνυμα που έστειλε στον Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να τον συγχαρεί για την παρέμβασή του στη σύγκρουση Ισραήλ - Ιράν,...

Load More
Επόμενο Άρθρο

Μεγάλου: Βασική στρατηγική της Πειραιώς το σχέδιο Sunrise


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τέλος στον πόλεμο των 12 ημερών από Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

    663 shares
    Share 265 Tweet 166
  • Λαμία – Τραγωδία με 64χρονο αντιδήμαρχο: Ολόκληρη η κατάθεση του οδηγού, οι ισχυρισμοί για ζώνες και το σημείο-«παγίδα»

    585 shares
    Share 234 Tweet 146
  • Ισραήλ: Αποφύγαμε νέες επιθέσεις στο Ιράν μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Νετανιάχου – Τραμπ

    527 shares
    Share 211 Tweet 132
  • Χίος – Πυρκαγιά 2025: 23 Οικισμοί εκκενώθηκαν, 250+ πυροσβέστες στη μάχη – Αγανάκτηση κατοίκων στη μαστιχοπαραγωγική ζώνη

    600 shares
    Share 240 Tweet 150
  • ΔΥΠΑ: Εφάπαξ επίδομα 722€, νέα voucher και ποιοι αποκλείονται – Αναλυτικός οδηγός με προθεσμίες και δικαιούχους

    474 shares
    Share 190 Tweet 119
  • Αποκάλυψη: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ αρνήθηκε να αναλάβει την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα – Σοβαρές αναταράξεις και έντονο παρασκήνιο

    444 shares
    Share 178 Tweet 111
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ προσοχή! Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά – Επιστροφές έως 6.200€ σε κίνδυνο για χιλιάδες συνταξιούχους λόγω λαθών και παραλείψεων

    411 shares
    Share 164 Tweet 103
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch