Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Alpha και Star έπαυσαν Δημάδη και Σουλτογιάννη

Newsroom από Newsroom
19/09/2016 14:25
σε ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αίσθηση έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικό, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο ανταποκριτές ελληνικών μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον Νίκο Παππά και τα μέλη της ελληνικής αποστολής στις ΗΠΑ, όταν συνελήφθησαν από Αμερικανούς πράκτορες.

Οι συνέπειες του πρωτοφανούς περιστατικού ήταν άμεσες για τους δύο δημοσιογράφους. Πιο συγκεκριμένα, ο Alpha ζήτησε εξηγήσεις από τον δημοσιογράφο Θάνο Δημάδη για τις «μορφές δημοσιογραφίας» που ακολούθησε και μέχρι τότε τον κάλεσε να απέχει από τα καθήκοντά του, θέτοντάς τον στην ουσία εκτός καναλιού.

Όπως τονίζει το κανάλι, «σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί αυτές τις μορφές δημοσιογραφίας και γι’ αυτό ουδέποτε δόθηκε εντολή στον Θάνο Δημάδη να προβεί σε όσες ενέργειες φέρεται ο ίδιος, από δημοσιεύματα, να έχει τελέσει. Ο Alpha αναμένει τις εξηγήσεις του δημοσιογράφου και ως τότε τον έχει καλέσει να απέχει από τα καθήκοντά του».

Σε μια παράλληλη, δε, εξέλιξη, τη διακοπή της συνεργασίας με τον έτερο δημοσιογράφο-πρωταγωνιστή του περίεργου περιστατικού, Δημήτρη Σουλτογιάννη, ανακοίνωσε στην πρωινή εκπομπή του Star η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Star διακόπτει τη συνεργασία με τον Δημήτρη Σουλτογιάννη. Αναμένει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Την ίδια στιγμή, η Εφημερίδα των Συντακτών ενημέρωσε τους αναγνώστες της ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις ενέργειες του Θάνου Δημάδη, οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψή του: «Η εφημερίδα μας δεν είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων για τα σχέδια και τις κινήσεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, ο οποίος ενήργησε αποκλειστικά με την ιδιότητα του ανταποκριτή τηλεοπτικού σταθμού ή άλλου μέσου, και βέβαια δεν επρόκειτο ποτέ να αναθέσει τέτοιου είδους «αποστολή» σε δημοσιογράφο που συνεργάζεται μαζί της. Η ερευνητική δημοσιογραφία την οποία ασκεί, εκτός των άλλων, η “Εφ.Συν.” δεν έχει καμία σχέση με γελοίες μεταμφιέσεις και πλαστογραφίες, οι οποίες δύσκολα μπορούν να συγκαλύψουν τις ολοφάνερες πολιτικές σκοπιμότητες που βρίσκονται πίσω από τέτοιες “επιχειρήσεις”».

Είναι σαφής λοιπόν η πλήρης αποδοκιμασία τους από την «Εφ.Συν.», σημειώνει η εφημερίδα.

Αλλά και το σάιτ periodista, στο οποίο γράφει επίσης ο Θάνος Δημάδης, αποδοκίμασε τον δημοσιογράφο και ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «μετά το συμβάν στις ΗΠΑ επικοινωνήσαμε με τον δημοσιογράφο, μιλήσαμε μαζί του και συμφωνήσαμε σε καλό κλίμα να μην συνεχιστεί η συνεργασία με το Periodista.gr. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Το Periodista.gr διαφωνεί με τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν από τους δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη. Γενικά διαφωνούμε με τις πρακτικές παπαράτσι και δεν θεωρούμε ότι οι περούκες είναι εξοπλισμός για ανταποκριτές στις ΗΠΑ. Κυρίως, όμως, στη μάχη που δίνει αυτή τη στιγμή, αυτή η κυβέρνηση, στη μάχη κατά της διαπλοκής, στη μάχη για ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, στη μάχη ενάντια στα δομημένα συμφέροντα είμαστε κάθετα στο πλευρό της και δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξουν σκιές σε σχέση με τον δικό μας ρόλο, ειδικά όταν οι ολιγάρχες των μίντια έχουν εξαπολύσει με κάθε τρόπο επιθέσεις κατά της κυβέρνησης, της διαφάνειας και της δημοκρατίας».

»Για την υπόθεση πρέπει εκτός από τους δύο δημοσιογράφους να απαντήσουν και οι ιδιοκτησίες του Alpha και του Star. To periodista.gr ενημερώνει τους αναγνώστες του λοιπόν, ότι ουδεμία σχέση έχει με τις ενέργειες του συνεργάτη του, δεν είχε ενημερωθεί ποτέ για τις προθέσεις του και δεν εγκρίνει, ούτε αναγνωρίζει φυσικά, πρακτικές μασκαρέματος και πλαστογραφίας που υποκρύπτουν σκοπιμότητες, τις οποίες πρέπει να αναζητήσει κανείς στους τηλεοπτικούς σταθμούς της διαπλοκής».

Ετικέτες: alphaSTARΑΠΟΛΥΣΗδημοσιογράφοιΗΠΑΝίκος Παππάςτηλεοπτικά
Προηγούμενο Άρθρο

Τι καιρό θα κάνει αύριο Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Επόμενο Άρθρο

Επιστράτευση εργαζόμενων του ΟΑΣΘ θα ζητήσει ο Μπουτάρης

ΣχετικάΆρθρα

The aircraft carrier USS Dwight D. Eisenhower and other warships crosses the Strait of Hormuz into the Persian Gulf on Sunday, Nov. 26, 2023, as part of a wider American deployment in the Middle East amid the Israel-Hamas war. The Eisenhower was accompanied by the guided-missile cruiser USS Philippine Sea, the guided-missile destroyers USS Gravely and the USS Stethem and the French frigate Languedoc. (Information Technician Second Class Ruskin Naval/U.S. Navy via AP)
Featured

Tο Ιράν αποφάσισε να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ – Τι σημαίνει αυτό για το διεθνές εμπόριο

22/06/2025 | 21:31
ΔΙΕΘΝΗ

Οι Χούθι απειλούν τα αμερικανικά πλοία στην Ερυθρά θάλασσα αν ο Τραμπ συμμετάσχει στις επιθέσεις κατά του Ιράν

22/06/2025 | 20:00
Featured

New York Times: Γιατί ο Τραμπ με την επίθεση στο Ιράν πήρε το ρίσκο που δεν ήθελαν τέσσερις προκάτοχοί του

22/06/2025 | 20:00
Featured

Πώς οι ΗΠΑ ξεγέλασαν το Ιράν και βομβάρδισαν τα πυρηνικά εργοστάσια: Η παραπλάνηση με τα Β-2, βήμα-βήμα η επιχείρηση

22/06/2025 | 16:15
Featured

Με βόμβες «bunker buster» χτύπησαν οι ΗΠΑ τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, με βομβαρδιστικά Β-2 Spirit

22/06/2025 | 12:13
Featured

ΕΚΤΑΚΤΟ – Διάγγελμα Τραμπ: Εξαλείψαμε πλήρως τους στόχους στο Ιράν – Για 40 χρόνια λένε «θάνατο στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ»

22/06/2025 | 05:06
Smoke rises up after an explosion in Tehran, Iran, Friday, June 13, 2025. (AP Photo/Vahid Salemi)
Featured

ΕΚΤΑΚΤΟ – Αιφνιδίασε ο ΤΡΑΜΠ – Οι ΗΠΑ χτύπησαν τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν – Η επίσημη ανακοίνωση

22/06/2025 | 03:01
HOT NEWS

Temu: Μείωση της διαφήμισης και πτώση πωλήσεων κατά 25% στις ΗΠΑ

21/06/2025 | 18:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Επιστράτευση εργαζόμενων του ΟΑΣΘ θα ζητήσει ο Μπουτάρης


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ – Διάγγελμα Τραμπ: Εξαλείψαμε πλήρως τους στόχους στο Ιράν – Για 40 χρόνια λένε «θάνατο στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ»

    2231 shares
    Share 892 Tweet 558
  • Ραγδαίες εξελίξεις: Από το διάγγελμα Τραμπ, στον εφιάλτη του Τρίτου Παγκόσμιου – Ρωσία, Κίνα και Β. Κορέα στο πλευρό του Ιράν

    1228 shares
    Share 491 Tweet 307
  • Φωτιά στη Χίο: Σε τρία μέτωπα οι φλόγες – Συνεχείς εντολές εκκένωσης από το 112

    549 shares
    Share 220 Tweet 137
  • Το Ισραήλ αύξησε τα επίπεδα συναγερμού μετά την αμερικανική επίθεση στο Ιράν

    539 shares
    Share 216 Tweet 135
  • Με βόμβες «bunker buster» χτύπησαν οι ΗΠΑ τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, με βομβαρδιστικά Β-2 Spirit

    506 shares
    Share 202 Tweet 127
  • ΠΟΛΕΜΟΣ LIVE: 12 bunker-buster, 3 στόχοι, 1 δήλωση πολέμου – «Η Μέση Ανατολή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια»

    486 shares
    Share 194 Tweet 122
  • Το Ισραήλ λέει ότι αποτράπηκε ιρανική επίθεση κατά υπηκόων του στην Κύπρο – Το σχέδιο θα υλοποιούσαν οι Φρουροί της Επανάστασης

    2494 shares
    Share 998 Tweet 624
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch