Σάββατο, 26 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

Οδεύουμε προς τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο το 2024; Γιατί πληθαίνουν τα καταστροφολογικά σενάρια

Τι λένε οι αναλυτές

Newsroom από Newsroom
26/01/2024 13:41
Ενημερώθηκε: 26/01/2024 14:01:21
σε HOT NEWS, Uncategorized, ΔΙΕΘΝΗ
A A
148
SHARES
314
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: O πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζεται, ενώ οι εντάσεις στη Μέση Ανατολή βρίσκονται στα ύψη Η επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα συνεχίζεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Οι εχθροπραξίες με την ευθυγραμμισμένη με το Ιράν Χεζμπολάχ στον Λίβανο αυξάνονται. ενώ οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησαν βομβαρδιστικές επιδρομές σε περιοχές που ελέγχονται από τους Χούθι στην Υεμένη για να σταματήσουν τις επιδρομές στη ναυτιλία στην Ερυθρά Θάλασσα.

Μέσα στο κλίμα αυτο, ο ναύαρχος Ρομπ Μπάουερ, πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι «δεν είναι δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε ειρήνη» και γι’ αυτό «προετοιμαζόμαστε για μια σύγκρουση με τη Ρωσία και τις τρομοκρατικές ομάδες» πριν από την έναρξη της μεγαλύτερης άσκησής της Συμμαχίας εδώ και δεκαετίες, στην οποία συμμετείχαν 90.000 στρατιώτες.

Ο Γκραντ Σαπς, ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, χρησιμοποίησε ακόμη πιο σκληρή γλώσσα, υποστηρίζοντας ότι η περίοδος ειρήνης μετά τον «Ψυχρό Πόλεμο» είχε τελειώσει και ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και οι σύμμαχοί του «οδηγούνται από τον μεταπολεμικό κόσμο στον προπολεμικό κόσμο» με τον ιδεαλισμό να αντικαθίσταται από τον «σκληρό ρεαλισμό». Ήταν καιρός, υποστήριξε να επανεξοπλιστεί η Ευρώπη απέναντι στην «μανία του Πούτιν».

Ο αρχηγός του βρετανικού στρατού είπε ότι οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να «εκπαιδευτούν και να εξοπλιστούν» για να πολεμήσουν σε έναν πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία, καθώς περιέγραψε αυτούς που ζουν σήμερα ως «προπολεμική γενιά». Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας, Μπόρις Πιστόριους έδωσε συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα λέγοντας ότι, ενώ μια ρωσική επίθεση δεν είναι πιθανή προς το παρόν, «οι ειδικοί αναμένουν μια περίοδο πέντε έως οκτώ ετών κατά την οποία αυτό θα μπορούσε να είναι δυνατό». Η Ευρώπη, πρόσθεσε, «αντιμετωπίζει μια κατάσταση στρατιωτικής απειλής… που δεν υπάρχει εδώ και 30 χρόνια». Η Νορβηγία και η Σουηδία έχουν επίσης κάνει παρόμοιες προειδοποιήσεις τον περασμένο μήνα.

Οδεύουμε προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο; Αυτό ειναι πλέον το μεγάλο ερώτημα που πλανάται, καθώς οι ειδικοί εξετάζουν εάν η Ρωσία, η Κίνα και η Μέση Ανατολή θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον πλανήτη σε μία αποκαλυπτική σύγκρουση. Οι υπουργοί Άμυνας εκδίδουν προειδοποιήσεις, οι κορυφαίοι στρατιωτικοί λένε οτι οι εντάσεις στη Μέση Ανατολή δεν δείχνουν σημάδια υποχώρησης. Το Sky News ζήτησε τη γνώμη ειδικών για το εάν ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι μια πιθανότητα – και αν ζούμε πραγματικά σε έναν «προπολεμικό κόσμο».

«Ο πυρηνικός κίνδυνος πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη» λέει ο δρ Ντέιβιντ Γουίρινγκ, λέκτορας διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο του Σάσεξ. «Κατά μία έννοια η κατάσταση τώρα είναι πολύ πιο επικίνδυνη από ό,τι ήταν το 1914 και το 1939, επειδή οι μεγάλες δυνάμεις έχουν όλες πυρηνικά όπλα.

Ο κίνδυνος εδώ δεν είναι ότι η μία πλευρά παίρνει την προμελετημένη απόφαση να πυροδοτήσει αποκάλυψη, αλλά μάλλον ότι αν μια σύγκρουση ή περιοχή έντασης κλιμακωθεί σε ένα ορισμένο σημείο, το ένα μέρος θα κάνει μια κίνηση που ένα άλλο μέρος θα παρερμηνεύσει και στη συνέχεια θα ξεκινήσει μια πυρηνική ανταλλαγή παρά το γεγονός ότι κανείς δεν την ήθελε. Θα πρέπει να εξετάσουμε αυτόν τον κίνδυνο πολύ σοβαρά, ειδικά για την Ουκρανία και την Ταϊβάν. Ο περιφερειακός πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με επίκεντρο τη Γάζα, είναι απίθανο να κλιμακωθεί σε Παγκόσμιο Πόλεμο. Επί του παρόντος δεν είναι ένα σημείο ανάφλεξης μεταξύ των μεγάλων παγκόσμιων δυνάμεων» λέει.

«Αλλά οι κίνδυνοι είναι αρκετά πραγματικοί, τόσο για μια γενοκτονίας στη Γάζα (όπως φοβάται τώρα μεγάλο σώμα ειδικών) όσο και μιας περαιτέρω κλιμάκωσης στην οποία θα λάβει μέρος το Ιράν και θα κλιμακωθεί στις πετρελαϊκές εστίες του Περσικού Κόλπου, πλήττοντας την παγκόσμια οικονομία»

«Η Δύση πρέπει να δράσει για να αποφύγει τον ΄Γ Παγκόσμιο Πόλεμο» προσθέτει ο Ντόμινικ Γουόγκχορν, συντάκτης διεθνών υποθέσεων του Sky News

“Είμαστε πιθανώς πιο κοντά από ό,τι ήμασταν από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά μην ανησυχείτε. Δεν χρειάζεται ακόμα να εφοδιάσουμε το υπόγειο με σφαίρες και φασόλια. Τα hotspots είναι πιο καυτά από ό,τι για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα ρήγματα ανοίγουν όλο και περισσότερο και ο πόλεμος φαίνεται να πολλαπλασιάζεται. Αλλά ο συναγερμός που σημαίνουν στρατηγοί και τρομοκράτες είναι λίγο υπερβολικός και ας το παραδεχτούμε, θέλουν να δημιουργούν αίσθηση και να αναλαμβάνουν μεγαλύτερους προϋπολογισμούς και μεγαλύτερους ρόλους.

Το γεγονός είναι ότι η σύγκρουση με τη Ρωσία μπορεί να αποφευχθεί πλήρως, εάν ο Πούτιν μπορεί να πειστεί ότι δεν υπάρχει περιθώριο να συνεχίσει την του περιπέτεια στην Ουκρανία. Δυστυχώς αυτό είναι προς το παρόν ένα μεγαλύτερο «αν» από αυτό που χρειάζεται.

«Είμαστε σε προπολεμική εποχή» τονίζει από την πλευρά του ο Σάιμον Ντίγκινς, στρατιωτικός αναλυτής «Κατά μια έννοια, βρισκόμαστε πάντα σε έναν «προπολεμικό» κόσμο, καθώς οι πόλεμοι μπορούν να ξεκινήσουν από λανθασμένους υπολογισμούς, από ύβρεις ή παρεξηγήσεις καθώς και από εσκεμμένο σχεδιασμό.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες ακούστηκαν κάποια δυνατά βουητά και η αίσθηση ότι οι αναπόφευκτες εντάσεις ενός περίπλοκου κόσμου μπορεί να επιλυθούν μόνο με πόλεμο. Τίποτα δεν είναι αναπόφευκτο, αλλά η εισβολή στην Ουκρανία συγκεκριμένα έδειξε ότι η Ρωσία βλέπει τον πόλεμο ως εργαλείο πολιτικής, ως εργαλείο για να αλλάξει την παγκόσμια τάξη υπέρ της και όχι απλώς ως μέσο άμυνας.

Η Κίνα επιδιώκει επίσης την επανένωση με την Ταϊβάν και το Ιράν, στην περιοχή του, θέλει τη «θέση του στον ήλιο». Αυτό που σημαίνει, εν ολίγοις, είναι ότι το τεκμήριο κατά της χρήσης βίας – που ήταν η βάση για την παγκόσμια τάξη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, για οτιδήποτε άλλο εκτός από την άμυνα – έχει χαθεί»

Ετικέτες: Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Μεγάλη Βρετανία: Στο νοσοκομείο ο Βασιλιάς Κάρολος – Η ανακοίνωση του Μπάκινγχαμ

Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης: Προχωρώ όλες τις δύσκολες μεταρρυθμίσεις τώρα, πρωταρχικός στόχος η αύξηση των πραγματικών μισθών

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ουκρανία ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: Στα ύψη ο διπλωματικός πυρετός – Στις ΗΠΑ ο Μακρόν – Η δήλωση Τραμπ για Ρωσία

20/02/2025 | 11:27
Featured

New York Post: Ο Τραμπ μίλησε με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

09/02/2025 | 13:30
Featured

ΗΠΑ- Ραγδαίες εξελίξεις: Τα έξι σημεία του σχεδίου Τραμπ για να τερματίσει ο πόλεμος στην Ουκρανία

29/11/2024 | 18:14
ΔΙΕΘΝΗ

Καζάνι που βράζει … η πολεμική ένταση στη Μέση Ανατολή – Ποιες χώρες είναι κοντά στην εμπλοκή

31/07/2024 | 12:11
ΔΙΕΘΝΗ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικό πλήγμα στην Οδησσό διέλυσε το αρχηγείο της βρετανικής SAS σκοτώνοντας 18 στελέχη

23/07/2024 | 13:41
ΔΙΕΘΝΗ

Καταστράφηκε το αρχηγείο της ουκρανικής Αεράμυνας! Νέα Ρωσική τακτική που αναγκάζει τους Ουκρανούς να «αυτοκαταστρέφουν» εγκαταστάσεις

09/07/2024 | 13:01
ΔΙΕΘΝΗ

ΝΑΤΟ: Έτσι σχεδιάζει την μελλοντική βοήθεια στην Ουκρανία με μια κίνηση «Αντί – Τράμπ»

01/06/2024 | 17:00
ΔΙΕΘΝΗ

Λβιβ Ουκρανίας: Οι Ρώσοι «εξάερωσαν» στρατιωτικούς από την Πολωνία, την Γαλλία και τις βαλτικές χώρες

29/05/2024 | 12:51
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης: Προχωρώ όλες τις δύσκολες μεταρρυθμίσεις τώρα, πρωταρχικός στόχος η αύξηση των πραγματικών μισθών


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Άγρια επίθεση Τραμπ σε Πούτιν: «Μήπως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο; Μήπως πρέπει να τον αντιμετωπίσω διαφορετικά;»

    270 shares
    Share 108 Tweet 68
  • Διχασμένοι οι σεισμολόγοι στην Τουρκία – Έρχεται ή όχι ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή;

    268 shares
    Share 107 Tweet 67
  • Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ειρήνη

    228 shares
    Share 91 Tweet 57
  • Τη Δευτέρα, στη Βουλή, η τροπολογία για την αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας Ελλήνων ιατρών από τις ΗΠΑ

    217 shares
    Share 87 Tweet 54
  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    980 shares
    Share 392 Tweet 245
  • Η Αγία Σοφία άντεξε τα 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη – Πώς βγήκε αλώβητη (και από αυτόν) τον σεισμό

    209 shares
    Share 84 Tweet 52
  • Θρήνος στου Ρέντη: Το δεύτερο παιδί της οικογένειας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

    569 shares
    Share 228 Tweet 142
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch