Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΥΓΕΙΑ

Νατάσα Παζαΐτη: Καρκίνος του μαστού, ένας καρκίνος γένους θηλυκού

Newsroom από Newsroom
04/02/2016 12:42
σε ΥΓΕΙΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η ειδική χειρουργός μαστού γράφει στο ladylike.gr, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, για όλα όσα χρειάζεται κανείς να γνωρίζει για τον πιο συχνό γυναικολογικό καρκίνο.

O καρκίνος του μαστού. Ο καρκίνος είναι μία νόσος που οφείλεται σε γονιδιακές βλάβες οι οποίες διαταράσσουν την κυτταρική λειτουργία του οργανισμού και οδηγούν στην εμφάνιση και στον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό μη φυσιολογικών κυττάρων. Η εμφάνιση καρκίνου οφείλεται σε γενετικούς, κληρονομικούς ή περιβαλλοντικούς παράγοντες.


Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός τύπος καρκίνου που προσβάλλει τις γυναίκες. Αποτελεί τη συνηθέστερη αιτία θνησιμότητας από γυναικολογικό καρκίνο παγκοσμίως. Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι μια στις δέκα γυναίκες θα εμφανίσει καρκίνο του μαστού στη διάρκεια της ενήλικης ζωής της. Παρόλο που ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός γυναικολογικός καρκίνος είναι ο μόνος που έχει τόσο υψηλό ποσοστό θεραπευτικής επιτυχίας.

Είναι ίδιος ο καρκίνος του μαστού σε όλες τις γυναίκες;

Η απάντηση είναι όχι. Υπάρχουν διαφορετικά είδη καρκίνου του μαστού, το κάθε είδος με τα δικά του χαρακτηριστικά και το δικό του ρυθμό ανάπτυξης και συμπεριφοράς. Όπως κάθε γυναίκα είναι διαφορετική έτσι και κάθε καρκίνος του μαστού αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Έχει το δικό του μοριακό προφίλ, τη δική του ταυτότητα, το δικό του δακτυλικό αποτύπωμα. Η ιδιαιτερότητα του κάθε καρκίνου είναι αυτή που υπαγορεύει και τον τρόπο αντιμετώπισής του. Η θεραπεία οφείλει να είναι εξατομικευμένη και να ανταποκρίνεται τόσο στη διαφορετικότητα του καρκίνου όσο και στη διαφορετική προσωπικότητα της ασθενούς. Γιατί κάθε γυναίκα που προσβάλλεται από τη νόσο αντιλαμβάνεται διαφορετικά την απειλή αυτή και αναπτύσσει το δικό της μηχανισμό κατανόησης και αντίδρασης.

Μαζί στη μάχη

Η ουσιαστική θεραπεία ξεκινά από το χτίσιμο της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ γιατρού και ασθενή. Μπροστά σε αυτήν την απειλή για τη ζωή της, κάθε γυναίκα αντιδρά διαφορετικά. Πολλές φορές αντίθετα με τον τρόπο που έχει αντιδράσει σε άλλα σημαντικά προβλήματα που της έχουν συμβεί. Αισθάνεται ότι η συγκεκριμένη ασθένεια δεν απειλεί απλά την υγεία της αλλά και τη θηλυκή της υπόσταση. Αισθάνεται ότι ανατρέπεται η ισορροπία στην προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική και κοινωνική της ζωή. Κυριεύεται από αρνητικά συναισθήματα: φόβο για το άγνωστο, αγωνία για τις συνέπειες. Ο θεράπων ιατρός οφείλει να κατανοεί τα συναισθήματα αυτά και να βοηθά στην αντιμετώπιση τους. Η φροντίδα περιλαμβάνει εκτός από τη θεραπεία της νόσου και την ψυχολογική υποστήριξη της ασθενούς. Η λεπτομερής ανάλυση όλων των παραμέτρων, η αποσαφήνιση των ”γκρίζων” σκέψεων που κατακλύζουν το μυαλό όσων νοσούν κάνουν το γιατρό το μεγάλο σύμμαχο σε αυτή τη μάχη.

Προσέχουμε για να έχουμε

Το βασικό όπλο για την πλήρη ίαση αποτελεί η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση.

Ο χειρουργός μαστού σχεδιάζει το εύρος, το είδος και τη συχνότητα των διαγνωστικών εξετάσεων με βάση το προσωπικό και οικογενειακό ιστορικό κάθε γυναίκας. Το διαγνωστικό πρόγραμμα αποτελεί μια σύζευξη της προσωπικότητας κάθε γυναίκας (συνήθειες, τρόπος ζωής, προσωπικές επιλογές), του οικογενειακού της ιστορικού και των σύγχρονων ιατρικών δεδομένων. Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος εξασφαλίζει ότι, ακόμα και στην περίπτωση εμφάνισης καρκίνου, ο εντοπισμός θα γίνει σε τόσο πρώιμο στάδιο ώστε με ελάχιστη χειρουργική και φαρμακευτική παρέμβαση να επιτυγχάνεται η απόλυτη θεραπεία.

Εμφάνιση της νόσου: Και τώρα τι; Ογκοπλαστική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού

Στην περίπτωση εμφάνισης καρκίνου του μαστού, οι σύγχρονοι χειρουργοί μαστού επιλέγουμε σε συνεργασία με την κάθε ασθενή ένα εξατομικευμένο σχέδιο αντιμετώπισης της νόσου: Το ιδανικό ολιστικό σχέδιο για τη σύντομη, ασφαλή και ανώδυνη σωματική, συναισθηματική και ψυχολογική ανάρρωση.

Δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι ο καρκίνος του μαστού είναι ένα επώδυνο γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας. Ακόμη και μετά από τη θεραπεία αφήνει πληγές, ερωτηματικά, ανησυχία, φόβο. Σήμερα όμως η ποιότητα ζωής των γυναικών μετά από την μάχη με τον καρκίνο έχει βελτιωθεί θεαματικά. Κυρίως γιατί η χειρουργική θεραπεία σπάνια πια είναι ακρωτηριαστική. Οι ολικές μαστεκτομές πραγματοποιούνται σε πολύ λίγες περιπτώσεις και προτιμώνται οι ογκεκτομές. Η ογκοπλαστική χειρουργική έχει ενσωματωθεί στη θεραπευτική χειρουργική αντιμετώπιση προσφέροντας ογκολογική ασφάλεια και άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Το σχήμα και ο όγκος του μαστού αποκαθίσταται μέσω της εφαρμογής ενός ευρέως φάσματος χειρουργικών τεχνικών μετάθεσης και αναδιανομής του μαζικού ιστού. Ακόμα και στην περίπτωση που επιλέγεται η μαστεκτομή, οι εξελιγμένες τεχνικές της επανορθωτικής χειρουργικής δίνουν τη δυνατότητα της πλήρους αποκατάστασης του χειρουργημένου μαστού. Η εικόνα του μαστού αποκαθίσταται πλήρως με την ανάπλαση θηλής – θηλέας άλω με τη μέθοδο του ιατρικού τατουάζ θηλής.

Κερδίζοντας τη ζωή

Η σύγχρονη επιστήμη προσφέρει στη γυναίκα τη δυνατότητα να πάρει την υγεία της στα χέρια της μέσω της πρόληψης. Να απωθήσει το ενδεχόμενο να νοσήσει, να προλάβει τη νόσο σε πολύ πρώιμο στάδιο, να παραμείνει όμορφη ακόμα και μετά τη θεραπεία, να είναι υγιής, να παραμένει υγιής για τον εαυτό της αλλά και για αυτούς που αγαπά και την αγαπούν.

 

ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ

Γενική Χειρουργός – Ειδική Χειρουργός Μαστού, MD, PhD, FEBS

Επικοινωνία: www.natasapazaiti.gr, www.facebook.com/KentroMastouEmbio/

emBIO medical center

Εθνικής Αντιστάσεως 77-Χαλάνδρι

τηλ. 2106726203

Βιοκλινική Αθηνών

Μ. Γερουλάνου 15 – Αμπελόκηποι

τηλ. 2106962600

 

Βιογραφικό

Η Νατάσα Παζαΐτη είναι μία από τους πιο καταρτισμένους γιατρούς-χειρουργούς στην Ελλάδα με εκτενή εμπειρία στον χώρο της χειρουργικής μαστού.

Σπούδασε στο τμήμα της Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 2004. Πήρε την ειδικότητά της στη Γενική Χειρουργική από την Α’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών.

Εκπαιδεύτηκε στην Ογκοπλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική του μαστού στο St Thomas Hospital του King’s College του Λονδίνου, στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και στις παθήσεις και στη Χειρουργική Μαστού στη Μονάδα Μαστού του Guys’ Hospital του King’s College και συνέχισε την εκπαίδευσή της στην αποκατάσταση συμπλέγματος θηλής θηλαίας άλω με ‘micropigmentation’ στο Finishing Touches Group της Μεγάλης Βρετανίας. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στη Μονάδα Μαστού της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών. Η εξειδίκευσή της πιστοποιήθηκε με το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειρουργικής Μαστού από το European Board of Breast Surgery.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων διαγνωστικής προσέγγισης και χειρουργικής αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού στην Αθήνα, το Μιλάνο και το Παρίσι. Επιπροσθέτως έχει εκπαιδευτεί στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο University of Dundee και στο European Institute of TeleSurgery στο Στρασβούργο.

Προηγούμενο Άρθρο

Βυθίζεται το Χρηματιστήριο με πτώση πάνω από 3%

Επόμενο Άρθρο

Στο 75% η διαθεσιμότητα των πλοίων του Στόλου δηλώνει ο αρχηγός του Π.Ν.

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Τα συμφέροντα της Ελλάδας στο νέο γεωπολιτικό χάρτη και το… δώρο της κατακερματισμένης αντιπολίτευσης

17/06/2025 | 22:13
Featured

Σκληρή επίθεση από Σαμαρά – Καραμανλή : «Κίνδυνος να βρεθούμε σε κατάσταση ομηρίας από την Τουρκία», «Δεν είναι ήρεμα νερά, είναι τρικυμία εν κρανίω»

17/06/2025 | 21:13
HOT NEWS

Τι ανησυχεί περισσότερο την Κυβέρνηση για τη Μέση Ανατολή

17/06/2025 | 21:13
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ισραήλ επιφυλάσσει ακόμη καλύτερες εκπλήξεις για το Ιράν, λέει ο πρέσβης του στις ΗΠΑ

17/06/2025 | 21:00
Featured

Παρέμβαση Τραμπ για Ιράν: Παραδοθείτε άνευ όρων, ξέρουμε πού κρύβεται ο Χαμενεΐ, η υπομονή μας εξαντλείται

17/06/2025 | 20:00
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ιράν απαγορεύει στους αξιωματούχους τη χρήση συσκευών που συνδέονται στο internet

17/06/2025 | 20:00
Featured

Οι ομιλίες Καραμανλή και Σαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο (Live)

17/06/2025 | 19:55
Featured

Το Ιράν εξαπέλυσε νέο μπαράζ επιθέσεων εναντίον του Ισραήλ

17/06/2025 | 19:29
Load More
Επόμενο Άρθρο

Στο 75% η διαθεσιμότητα των πλοίων του Στόλου δηλώνει ο αρχηγός του Π.Ν.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • U.S. President Donald Trump boards Air Force One as he departs early from the G7 Leaders' Summit in the Rocky Mountain resort town of Kananaskis to return to Washington, at Calgary International Airport in Calgary, Alberta, Canada, June 16, 2025.  REUTERS/Kevin Lamarque

    Νέα «βόμβα» Τραμπ: «Δεν επιστρέφω στην Ουάσινγκτον για κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό»

    881 shares
    Share 352 Tweet 220
  • Έρχονται μεγάλοι σεισμοί στην Ελλάδα – Οι περιοχές σε «κόκκινο συναγερμό» – Τι λένε σεισμολόγοι στο tilegrafimanews.gr

    806 shares
    Share 322 Tweet 202
  • Εκτακτη επικαιρότητα: Θρήνος στη Χαλκιδική για τον 38χρονο Λάμπη – «Ο πιο μάχιμος από όλους μας» έφυγε για το τελευταίο ταξίδι

    1045 shares
    Share 418 Tweet 261
  • Οι Τούρκοι μας παίρνουν Αιγαίο, Κρήτη και Κυκλάδες με χάρτες στην UNESCO – Δες τι ζητούν από την Ελλάδα και τι (δεν) κάνει η Ελλάδα

    499 shares
    Share 200 Tweet 125
  • IDF: Δεν θα σταματήσουμε αν δεν τελειώσουμε με τα πυρηνικά και τους βαλλιστικούς του Ιράν

    497 shares
    Share 199 Tweet 124
  • Παρέμβαση Τραμπ για Ιράν: Παραδοθείτε άνευ όρων, ξέρουμε πού κρύβεται ο Χαμενεΐ, η υπομονή μας εξαντλείται

    443 shares
    Share 177 Tweet 111
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Οργή για το μωρό που κλείδωσαν οι γονείς στο μπαλκόνι – Σπαρακτικό βίντεο με το κλάμα του 11 μηνών βρέφους

    382 shares
    Share 153 Tweet 96
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch