Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΥΓΕΙΑ

Το φάρμακο για την σκλήρυνση κατά πλάκας είναι 100% φυσικό – Η απάτη της ιατρικής

Newsroom από Newsroom
05/11/2015 11:21
σε ΥΓΕΙΑ
A A
52
SHARES
110
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Βασισμένο πάνω στις δράσεις του Cordyceps


Τόσο απλό, όσο οι δράσεις, ενέργειες του παρασυμπαθητικού συστήματος του ανθρώπου.

Τόσο αληθινό, όσο το γεγονός ότι απαιτείται οξυγόνο και νερό προκειμένου να υπάρξει ζωή στον πλανήτη μας.Η έρευνα που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στο έγκυρο Αμερικανικό περιοδικό επιστήμης και μελέτης της φύσης Natural News στις αρχές του Μαρτίου του 2013.

Πριν περίπου ένα μήνα το πληροφορήθηκα από φίλους αναγνώστες την ύπαρξη αυτής της μελέτης, την τεκμηρίωσα ως δημοσίευμα και την προσάρμοσα με λόγια απλά στα Ελληνικά θέλοντας έτσι να λάβετε γνώση όλοι.

Ένα νέο «θαυματουργό» φάρμακο για τη θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας με την ονομασία Gilenya κυκλοφόρησε στην Αμερική από την Novartis AG.

Το παρουσίασε ως πρωτότυπο δική της έρευνας με τιμή θεραπείας τα 4.000 δολάρια τον μήνα, αλλά μετά από αναλύσεις αποδείχτηκε ότι ήταν αντιγραφή της δράσης των μανιταριών Cordyceps (κόρντισεπς).

Το κόστος θεραπείας ενός έτους για κάθε ασθενή θα φτάνει τις 48.000 δολάρια ΗΠΑ, δηλαδή κοντά στις 35.000,00 ευρώ.

Το φάρμακο αναμένεται έως το 2018 να έχει μπει στο top 10 των πωλήσεων σε αξίες στην αγορά των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των ναρκωτικών, προβλέποντας να κάνει 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια τζίρο, αφήνοντας στην εταιρία τεράστια κέρδη.

Το φάρμακο ανακαλύφθηκε από τη μελέτη των ενώσεων που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, εδώ και 5000 χρόνια και καλύπτει τις ιατρικές απαιτήσεις της παγκόσμιας σύγχρονης ιατρικής που απορρέει από την συνάρτηση ασφάλεια – αποτελεσματικότητα – κόστος.

Ο Ιάπωνας ερευνητής Tetsuro Fujita άρχισε να το σπουδάζει και μάλιστα το αποκαλεί μύκητα των Ιμαλάϊων αποφεύγοντας τεχνηέντως να πει το πραγματικό του όνομα από το 1980, αλλά δεν διστάζει να ομολογήσει ότι οι Κινέζοι γνωρίζουν τα αποτελέσματα του εδώ και χιλιετίες.

Το κόστος των ερευνών του Ιάπωνα επιστήμονα το ανέλαβε η Mitsubishi Tanabe Pharma Corp προσδοκώντας ότι θα κερδίσει πάνω από 5 δισ. δολάρια.

Το φάρμακο λειτουργεί με την επιλεκτική προσαρμογόνα καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος και την ταυτόχρονη καταστολή του μηχανισμού της μυϊκής πολλαπλής σκλήρυνσης από την επίθεση των ιδίων ιστών του σώματος. (Αυτοάνοσος μηχανισμός)

Τώρα που το φάρμακο έχει εγκριθεί από το FDA, είναι νόμιμο να ισχυρίζονται ότι αυτό απομονωμένο μόριο μπορεί να θεραπεύσει μυϊκή σκλήρυνση, αλλά εξακολουθεί να είναι παράνομο να ισχυριστεί ότι ο μύκητας από το οποίο προέρχεται – cordyceps – μπορεί να επιτύχει το ίδιο πράγμα. («Τροφή»: και οικονομικότερα, για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και άνευ παρενεργειών!)

Κλέψτε από τη φύση !
Αυτό δυστυχώς είναι ρουτίνα για τη βιομηχανία φαρμάκων:

Κλέβει από τη φύση, τις ουσίες, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τα μόρια, (ΔΡΑΣΕΙΣ) και μετά «εγκρίνει» τα απομονωμένα μόρια τους όπως και στην ιατρική τις ευρεσιτεχνίες και στη συνέχεια επιτίθενται στην αρχική πηγή και την αποκαλεί ως «αγυρτεία».

Μέχρι σήμερα, ακόμη και ως Big Pharma συνεχίζει να εξερευνά Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική ως χρυσωρυχείο στις διάφορες θεραπείες και αφού αντιγράψει τα πάντα, η δυτική ιατρική συστηματικά επιτίθεται κατά της Κινέζικης Ιατρικής και λέει ότι είναι όλα ανυπόστατες αερολογίες.

Όλα αυτά μονάχα για το κέρδος και για την αυτό-διαφημιζόμενη «επιστημονική ιατρική»!

Η ειρωνεία είναι ότι πιστοποίηση της δράσης από το FDA παίρνει μόνο η εμπορική ονομασία του αντίγραφου και όχι το πρωτότυπο ίαμα όπως εν’ προκειμένου το Cordyceps senesis.

Για παράδειγμα οι στατίνες, το best-seller φαρμακευτικών προϊόντων στην αγορά σήμερα, προήλθαν από λοβαστατίνη ουσία (ΜΟΡΙΟ) που υπάρχει φυσιολογικά σε αφθονία στο κόκκινο ρύζι ζύμης.

Μετά αυτήν την πειρατεία κατοχύρωσαν ευρεσιτεχνία οι βιομηχανίες φαρμάκων, έλαβαν την έγκριση από το FDA και αμέσως στην συνέχεια του ζήτησαν να επιτεθεί στην κόκκινη μαγιά που υπήρχε ως συμπλήρωμα.

Η FDA τότε προειδοποίησε το κοινό ότι το κόκκινο ρύζι ζύμης ήταν νοθευμένη ενάτη των φαρμακευτικών προϊόντων.
Κι όταν μιλάμε για στατίνες, δείτε τι εννοούμε: Στατίνες Vioxx και… πολιτεία…

Αυτή είναι η απάτη της δυτικής ιατρικής:
Έχετε ενημερωθεί από «επιστημονικούς εμπειρογνώμονες» ότι τα φυτά, τα βότανα, τα μανιτάρια και τα θρεπτικά συστατικά είναι άχρηστα και αγυρτεία;

Ακόμα η βιομηχανία κλέβει συστηματικά δράσεις από ισχυρά θεραπευτικά ιάματα (μόρια) προκειμένου να παρουσιάσει νέα φάρμακα.

Αυτά τα νέα φάρμακα, στη συνέχεια, τα ονοματίζει ως «θεραπείες θαύμα» και διατίθενται στο εμπόριο σε χιλιάδες φορές πιο ακριβά από το πραγματικό κόστος τους, προκειμένου να κάνουν τα δισεκατομμύρια δολαρίων κέρδος όπως τα ναρκωτικά.

Είναι όλα μια μονοπωλιακή ρακέτα που λειτουργεί επειδή οι άνθρωποι παραμένουν σε άγνοια σχετικά με τις πραγματικές πηγές της ιατρικής και της φαρμακολογίας.

Οι γιατροί, στην συνέχεια υπόκεινται σε πλύση εγκεφάλου από τις φαρμακευτικές εταιρείες για να πιστεύουν σε όλη τους την ιατρική διαδρομή ότι μόνο οι φαρμακευτικές χημικές ουσίες έχουν θεραπευτική αξία, ενώ φυσικές ουσίες από τον κόσμο των φυτών είναι όλα εντελώς άχρηστες.

Έτσι προτείνουν τις χημικές ουσίες μόνο, αντί να πουν στους ασθενείς να χρησιμοποιούν τα βότανα, τα μανιτάρια και τα θρεπτικά συστατικά για την πρόληψη και ακόμη και να αντιστρέψει χρόνιων εκφυλιστικών ασθενειών.

Δείτε για του λόγου το αληθές: Ιατρική εκπαίδευση: Η αόρατη επίδραση των χορηγιών της φαρμακοβιομηχανίας.

και Μπεν Γκολντέικερ: Τι δεν γνωρίζουν οι γιατροί σχετικά με τα φάρμακα που συνταγογραφούν

Η Big Pharma πειρατεία είναι υπαρκτή και καλά οργανωμένη στον πλανήτη μας !

Ενώ τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας κινηματογράφου ουρλιάζουν για τα on line πειρατεία των ψηφιακών προϊόντων τους, την πιο εγκληματική πειρατεία που όλα συμβαίνουν (Στο ιατρικό σύστημα μας και τα ναρκωτικά) οι εταιρείες κλέβουν συστηματικά ουσίες από τη φύση, ενώ παράλληλα την καταδικάζει.

Με την αλλαγή του πραγματικού ονόματος της δραστικής ουσίας, με ένα πιο επιστημονικό και σοβαροφανές εμπορικό όνομα και σήμα μετατρέπεται σε φάρμακο με έγκριση.

4.000 δολάρια το μήνα, θα κοστίζει βέβαια η θεραπευτική αγωγή με το φάρμακο Gilenya, αλλά προτιμήθηκε αντί των 400 δολαρίων που θα κόστιζε μια ισχυρή δόση με το original cordyceps.

Μπορείτε επίσης στην τιμή αυτή να αγοράσετε υψηλής ποιότητας συμπληρώματα μαγνησίου.

Στο μαγνήσιο συχνά έχουν έλλειψη σε αυτούς που έχουν διαγνώσει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Cordyceps-symplhroma-diatrofis-sklirinsiΚαι εκτός από την θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας, θα πρέπει επίσης να δούμε την θεραπεία του καρκίνου, των καρδιακών παθήσεων, του Alzheimer, του διαβήτη και σχεδόν κάθε άλλη κοινή ασθένεια που τώρα μαστίζει την κοινωνία.

Η “τροφή” σε συνεργασία με τον αρθρογράφο και φαρμακοποιό κο Κυριακού, έχει καταφέρει να σας εξασφαλίσει αρίστης ποιότητος κόρντισεπς 100% οργανικό, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή για τους φίλους της που ενδιαφέρονται. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συμβουλές, πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Μάθετε περισσότερα για το εκπληκτικό αυτό προσαρμογόνο μανιτάρι και τις θεραπευτικές του ιδιότητες: Cordyceps: Το θαύμα της φύσης!

Η δράση του σημερινού ιατρικού κατεστημένου και των φαρμακοβιομηχανιών, που περιγράφεται παραπάνω, δεν τα κατάφερε (ευτυχώς) σε αυτήν την περίπτωση: ΓΚΡΑΒΙΌΛΑ – G R A V I O L A – Ο εξολοθρευτής του καρκίνου!

Τα έχει όμως δυστυχώς, καταφέρει σε πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις, δρώντας εγκληματικά απέναντί μας, με μόνον γνώμονα το κέρδος: Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Μετάφραση προσαρμογή στα Ελληνικά – έρευνα στην τεκμηρίωση και επιστημονική κάλυψη.
Γιώργος Ερισιανος Κυριακού 

Προηγούμενο Άρθρο

Προσοχή: Ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ δημοφιλές προϊόν από τα Jumbo! (φώτο)

Επόμενο Άρθρο

Κομισιόν: Eκτίναξη του ελληνικού χρέους στο 199,7% το 2016

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σήμερα Τετάρτη ο Μητσοτάκης

23/04/2025 | 08:00
Featured

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες Νετανιάχου – Τραμπ:

23/04/2025 | 07:13
Featured

Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

23/04/2025 | 07:07
Featured

Οι τελευταίες στιγμές του Πάπα Φραγκίσκου – Ζήτησαν ασθενοφόρο, αλλά χειροτέρεψε μέσα σε λίγα λεπτά

23/04/2025 | 06:50
Featured

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες έως και την Κυριακή, πότε πέφτει η θερμοκρασία

23/04/2025 | 06:00
Featured

Τραμπ: Δεν σκοπεύω να απολύσω τον επικεφαλής της Fed

23/04/2025 | 04:04
Featured

Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Σχεδόν 200.000 πιστοί και 170 ξένες αντιπροσωπείες το Σάββατο στη Ρώμη

23/04/2025 | 01:44
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 23 Απριλίου, εορτολόγιο: Άγιος Γεώργιος ο Μεγαλομάρτυρας και Τροπαιοφόρος

23/04/2025 | 00:05
Load More
Επόμενο Άρθρο

Κομισιόν: Eκτίναξη του ελληνικού χρέους στο 199,7% το 2016


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Νέος σεισμός ανοιχτά της Αμοργού

    443 shares
    Share 177 Tweet 111
  • Αβάσταχτος πόνος: Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια του 27χρονου Θοδωρή στη Ηλεία

    368 shares
    Share 147 Tweet 92
  • Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: Τι Αναδρομικά θα λάβουν και οι καταβολές του επόμενου τρίμηνου 

    318 shares
    Share 127 Tweet 80
  • Ο θάνατος του Πάπα Φραγκίσκου “παγώνει” την έλευση της κάρας του Αποστόλου Παύλου στην Πάφο

    305 shares
    Share 122 Tweet 76
  • ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

    269 shares
    Share 108 Tweet 67
  •  Συγκλονίζει ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Θα μπορούσα να μην ξαναδώ τα παιδιά μου»

    259 shares
    Share 104 Tweet 65
  • Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

    237 shares
    Share 95 Tweet 59
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch