– ΕΛΓΑ : Στην εφημερίδα της κυβερνήσεως οι διοικήσεις – Νέα πληρωμή – Κι επισήμως οι νέοι διοικητές και τα μέλη για ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ.

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου η αποδοχή από το ΥΠΑΑΤ, των παραιτήσεων και ο ορισμός των νέων διοικήσεων του και του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του ΥΠΑΑΤ, νέος Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, στην θέση του κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ ορίζεται ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ιδιωτικός υπάλληλος, πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ νέος αντιπρόεδρος στη θέση του κ. Δημητρίου Καρακώστα αναλαμβάνει ο κ.Νικόλαος Δούκας, ιδιωτικός υπάλληλος, πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ολα τα ΝΕΑ για τους αγρότες ΕΔΩ

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ νέος πρόεδρος αναλαμβάνει, από τον προκάτοχό του κ. Αθανάσιο Καπρέλη, ο κ. Γρηγόριος Βάρρας, ενώ αντιπρόεδροι στην θέση των κ. Γεωργίου Αποστολάκη και κ. Γεωργίου Κέντρου ορίζονται ο κ. Δημήτριος Μελάς Κτηνίατρος, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο κ. Πέτρος Τζαβέλλας Οικονομολόγος Σύμβουλος Επιχειρήσεων, πτυχιούχος του “State University of New York at Stony Brook New York-U.S.A.”

Νέα πληρωμή

Ο  (opekepe.gr) έκανε γνωστό πως προχώρησε σε πληρωμές περίπου 3,1 εκ. ευρώ προς τους αγρότες.

Συγκεκριμένα, στις 14-18/11 πληρώθηκαν 9.220 αγρότες για ενισχύσεις, ανειλημμένες υποχρεώσεις και διάφορα προγράμματα.

Δείτε το πλήρες ενημερωτικό έγγραφο του Οργανισμού εδώ