ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ! ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2023 – ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ!!

Ευχηθείτε πρωτότυπα!

165
SHARES
351
VIEWS

!!!! ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ! ΤΟΥ 2023 – ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ!! – Χρόνια τους πολλά!

Πολλές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να εκφράσουμε τα όμορφα και γλυκά συναισθήματα αγάπης στα δικά μας πρόσωπα. Για αυτό και εμείς ετοιμάσαμε για εσάς τις καλύτερες ευχές, μαντινάδες, στιχάκια προσθέτοντας λίγη αίσθηση χιούμορ για να ευχηθείτε με τρόπο ξεχωριστό, πρωτότυπο και εντυπωσιακό «Χρόνια πολλά Δημήτρη και Δήμητρα». Επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη και κάντε τη διαφορά την ημέρα της γιορτής τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΤΟ 2024 ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!! ΕΦΚΑ, ΕΝΣΤΟΛΩΝ, ΟΤΑ!!! ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

«Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου το ’κλείσες το σπίτι μου…» έλεγε το 1966 η μία και μοναδική Αλίκη Βουγιουκλάκη στον αγαπημένο της Δημήτρη Παπαμιχαήλ με αφορμή τη ταινία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια», δεν μπορεί, όλο και κάτι θα ήξερε!

Αναμφισβήτητα, οι Δημήτρηδες εκεί έξω είναι πολλοί. Για τον λόγο αυτό, ας δούμε έξυπνες προτάσεις και ευχές για Δημήτρη χρόνια πολλά που θα τους μείνουν αξέχαστες!

Κάντε τη διαφορά και φτιάξτε τους τη μέρα με μία ευχή από καρδιάς.

• Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, καλά και ευτυχισμένα για την γιορτή σου!

• Χρόνια πολλά στον Δημήτρη που αγαπώ! Υγεία, επιτυχία και όνειρα που θα γίνουν πραγματικότητα! Να σε χαίρομαι, πολύχρονος!

• Τζίμη, για την ονομαστική σου εορτή εύχομαι τα καλύτερα! Αγάπη, ευτυχία και υγεία πάνω απ’ όλα!

• Δημήτρη, να σε χαιρόμαστε φίλε όσοι σε αγαπάμε! Εύχομαι μόνο τα καλύτερα! Οι επιθυμίες σου ευχές μου!

• Δημήτρη μου, κάθε μέρα της ζωής σου να είναι όμορφη και να περνάς καλά όπως η μέρα της γιορτής σου!

• Στον Δίμη μου, το καλλιτεχνικό πνεύμα της παρέας εύχομαι χρόνια πολλά! Να σε χαιρόμαστε ταλεντάρα μου! Να είσαι γερός, μπόλικη αγάπη να σε περιτριγυρίζει και το δημιουργικό σου πνεύμα να μεγαλώνει συνεχώς! Πολύχρονος!

• Στον έναν και μοναδικό Μιμάκο της ζωής μας ευχόμαστε χρόνια πολλά και δημιουργικά! Σε αγαπάμε πολύ ψυχή μου όμορφη! Μόνο επιτυχίες! Καλή πρόοδο αστέρι μας! Να σε χαιρόμαστε, η μαμά και ο μπαμπάς.

• Χρόνια πολλά στον δικό μου αγαπημένο Δημήτρη! Να σε χαιρόμαστε, να είσαι γερός και δυνατός! Όλα του κόσμου τα καλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!

• Δημήτρη μου, χρόνια πολλά θέλω να ευχηθώ σε εσένα που ομορφαίνεις κάθε λεπτό της ζωής μου!

• Πολύχρονος φίλε! Να σε χαιρόμαστε Δημητρό οι φίλοι σου και όσοι σε αγαπάμε! Εύχομαι περισσότερα ταξίδια, επιτυχίες και μια ζωή γεμάτη υγεία και ευημερία!

• Δημήτρη μου, Δημητράκη μου χρόνια ευτυχισμένα! Δεν θα πω πολλά, συνήθως ένα χρόνια πολλά χωράει μέσα του όλα εκείνα τα καλά και όμορφα που θέλουμε να ευχηθούμε! Αφού με ξέρεις λοιπόν, πως δεν το έχω με τα λόγια σου εύχομαι μόνο τα καλά να βρεθούν στον δρόμο σου το νέο έτος. Χιλιόχρονος!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Και εάν η καλή σας φίλη, η μητέρα, η κοπέλα, η σύζυγός, η καλή γνωστή, η συνάδελφος, ακούει στο όνομα Δήμητρα, ευκαιρία να εμπνευστείτε από τις προτάσεις που ακολουθούν και να της ευχηθείτε με τρόπο απλό, όμορφο και γλυκό για την ονομαστική της εορτή.

• Δήμητρα χρόνια πολλά, εύχομαι μόνο τα καλύτερα από εδώ και στο εξής! Να είσαι γερή, δυνατή και πάντα ευτυχισμένη! Ό,τι επιθυμείς!

• Χρόνια σου πολλά Δήμητρα αγαπημένη! Υγεία, έμπνευση και όμορφες περιπέτειες να σου φέρει η ζωή! Πολύχρονη!

• «Δημητρούλα μου γειά σου, παρ’ τα όλα δικά σου…» Αφιερωμένο με πολλή αγάπη! Όλα για σένα φίλη μου, υγεία, ευτυχία και ότι άλλο εσύ επιθυμείς!

• Μιμή μου όμορφη και χαμογελαστή! Χαρούμενη ονομαστική εορτή, να περάσεις τέλεια απόψε και να έχεις ανθρώπους γύρω σου που αγαπάς και σε κάνουν ευτυχισμένη! Φιλιά πολλά!

• Στο κορίτσι μου, στην αγάπη μου, στη Δημητρούλα μου θα ευχηθώ χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά! Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου έτσι ξαφνικά, γιατί τα ξαφνικά είναι τελικά και τα πιο ωραία! Σ’ αγαπώ αγάπη της ζωής μου! Στις ακόμα πιο καλές και ξεχωριστές στιγμές που δεν αργούν να έρθουν! Για πάντα μαζί!

• Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο Δήμητρα! Γιατί το αξίζεις πραγματικά! Η κάθε σου μέρα να είναι μοναδική όπως και η σημερινή σου ονομαστική γιορτή!

• Χρόνια φανταστικά, δημιουργικά και ονειρεμένα να περνάς Δημητρούλα μου γλυκιά από εδώ και πέρα! Αγάπη, ευημερία και καλοτυχία!

• Χρόνια πολλά Δήμητρά μου! Ευχή μου, κάθε χρόνος να σε βρίσκει πιο χαρούμενη, πιο γεμάτη, πιο ολοκληρωμένη! Η ζωή είναι μικρή, ζήσ’ την σα να είναι η τελευταία της στιγμή!

• Δημητρούλα μας, κοριτσάκι μας, χρόνια σου πολλά και καλά! Καλή πρόοδο με υγεία και καλοτυχία! Να είσαι ευτυχισμένη κάθε στιγμή για να είμαστε και εμείς. Με πολλή αγάπη η μαμά και ο μπαμπάς!

• Χρόνια πολλά στην πιο ταξιδιάρική ψυχή που ξέρω! Να είσαι γερή και να εκμεταλλεύεσαι την κάθε σου στιγμή, να τη γεμίζεις με πράγματα που μόνο χαρά είναι ικανά να σου προσφέρουν! Υγεία, ευτυχία και περισσότερα ταξίδια!

• Δήμητρα μου να χαίρεσαι το όνομά σου! Χρόνια σου πολλά, κάθε μέρα να είναι μια ξεχωριστή γιορτή και εσύ πρωταγωνίστρια σε αυτή!

ΓΛΥΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ! ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2023 – ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ!! – Να έχουμε την ευχή του!

1) Ο άγιος Δημήτριος και ο ασκητής

Κάποιος ασκητής που κατοικούσε στο όρος Χολομώντα, όταν άκουσε πως ο αναβλύζει μύρο άφθονο από τον τάφο, δεν το πίστευε. Συλλογιζόταν πως στο μέρος εκείνο υπάρχουν και άλλοι Άγιοι οι οποίοι υπέμειναν περισσότερα μαρτύρια για το όνομα του Χριστού, όμως δεν ανέβλυσαν μύρο, και αυτός για ποιο μαρτύριο δοξάσθηκε τόσον από τον Θεόν; Ο Θεός λοιπόν, θέλησε να τον βεβαιώσει, ότι η μυροβλυσία είναι αλήθεια.

 Μια νύχτα αφού τελείωσε ο ασκητής την ακολουθία του, έπεσε να κοιμηθεί και φάνηκε σε αυτόν σαν να βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, μέσα στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, και εκεί μπροστά του βλέπει τον άνθρωπο ο οποίος κρατούσε τα κλειδιά του τάφου του Αγίου, προς τον οποίο είπε: «Άνοιξε μου να προσκυνήσω».

Του άνοιξε και μπήκε μέσα στο κουβούκλιο να προσκυνήσει, οπότε είδε ότι όλος ο τάφος ήταν βρεγμένος από μύρο και ευωδίαζε και είπε προς τον φύλακα του τάφου: «Σε παρακαλώ, έλα να σκάψουμε εδώ να δούμε από που έρχεται το μύρο».

Του φάνηκε ότι έφεραν τα εργαλεία και άρχισαν να σκάβουν και βρήκαν ένα μεγάλο μάρμαρο, το οποίο σήκωσαν με πολύ κόπο και αμέσως φάνηκε το σώμα του Αγίου φωτεινό, από το οποίο ανέβλυζε μύρο άφθονο που χυνόταν από τις οπές, τις οποίες άνοιξαν στο σώμα του Μάρτυρος οι λόγχες των δημίων.

Ο ασκητής από τον τρόμο του, φοβούμενος να μην πνιγεί, φώναξε δυνατά: «Άγιε Δημήτριε βοήθησε με». Μετά την φωνή αυτή συνήλθε και είδε ότι ήταν βρεγμένος από μύρο και αυτός και τα ενδύματα του.

Αμέσως ο ασκητής ήλθε στην Θεσσαλονίκη, κηρύττοντας το θαύμα του Αγίου και δόξασε τον Θεό. Έμεινε στο Ναό αρκετές ημέρες και κατόπιν επέστρεψε στο ασκητήριό του, λέγοντας : «Μέγας, αληθώς, είναι ο Άγιος Δημήτριος»

2) Ο Άγιος Δημήτριος σώζει τους Θεσσαλονικείς που μαστίζονται από την πείνα

Όλα τα μέρη μαστίζονταν από την πείνα, ιδίως η Θεσσαλονίκη κινδύνευε να αφανισθεί. Αλλά ο Μέγας Δημήτριος, δεν άφησε την πόλη να αφανισθεί. Κάποιος πλοίαρχος, ο οποίος εμπορευόταν σιτάρι, φόρτωσε εκείνο τον καιρό το πλοίο του για να το μεταφέρει στην Ευρώπη. Τη νύχτα λοιπόν εφάνη ο Άγιος Δημήτριος στον ύπνο του και του είπε: « Το σιτάρι αυτό που υπολογίζεις να το πας;»

Ο πλοίαρχος απεκρίθη: « Στην Ευρώπη σκοπεύω να το πάω, αν το θέλει ο Θεός». Ο Άγιος του είπε: « Άκουσέ με, να το φέρεις στη Θεσσαλονίκη και να το πουλήσεις όπως θέλεις, διότι υπάρχει πολλή πείνα και ακρίβεια. Και πάρε αμέσως τρία φλουριά και φέρε το φορτίο εκεί για να λάβεις το υπόλοιπο της αξίας του».

Το πρωί ξύπνησε ο πλοίαρχος και είδε στα χέρια του τρία φλουριά. Είπε δε προς τους άλλους ναύτες: « Απόψε είδα στον ύπνο μου έναν στρατιώτη, ο οποίος είπε να πάμε το σιτάρι στην Θεσσαλονίκη. Και να μου έδωσε και τρία φλουριά σαν εγγύηση. Θέλετε να το πάμε εκεί; Διότι μου είπε πως υπάρχει μεγάλη πείνα στη Θεσσαλονίκη και πως θα κερδίσουμε περισσότερα απ’ότι στην Ευρώπη. Διότι στην Ευρώπη πηγαίνουν και άλλα πλοία, ενώ προς την Θεσσαλονίκη μόνο εμείς.»

Οι ναύτες προθυμοποιήθηκαν να μεταφέρουν το σιτάρι στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο διάβολος, θέλων να εμποδίσει την καλοσύνη του Αγίου, διήγειρε τρικυμία, ώστε το πλοίο κινδύνευσε δύο φορές να βυθιστεί. Όμως ο Μέγας Δημήτριος, όσες φορές κατελαμβάνοντο υπό της τρικυμίας, παρίστατο μπροστά τους και τους ενθάρρυνε και φαινόταν οφθαλμοφανώς στο πέλαγος και τους εδείκνυε το δρόμο.

Έτσι, με τη βοήθεια του Θεού έφθασαν στη Θεσσαλονίκη. Μόλις άκουσαν οι Θεσσαλονικείς ότι ήλθε πλοίο με σιτάρι, εδόξασαν τον Θεό και πήγαν στο λιμάνι, όπου πουλήθηκε το σιτάρι. Όταν ο πλοίαρχος διηγήθηκε το όραμα, οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν πως ήταν ο Μέγας Δημήτριος που διαφύλαγε την πόλιν του.

ΝΕΑ LIVE -EIΔΗΣΕΙΣ! ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 10.000 ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΣΕΠ!! ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 ΗΡΘΑΝ …!!

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο