ΑΕΚ: Έτοιμοι για την πρόκριση στους «16» του Europa League είναι οι παίκτες της ΑΕΚ που δέχθηκαν να τζογάρουν το πριμ των 300.000 ευρώ και πάνε για το 1 εκατομμύριο αν περάσουν.

Την πίστη τους για τους αγώνες με τη Ντιναμό Κιέβου δείχνουν στην πράξη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που αποδέχθηκαν το στοίχημα του Δημήτρη Μελλισανίδη.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε προκαλέσει τους παίκτες να βάλουν στοίχημα και να ποντάρουν τα 300.000 ευρώ που είναι το πριμ για την πρόκριση από τους ομίλους, με στόχο να κερδίσουν 1 εκατ. ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης επί των Ουκρανών.

Αν και από την αρχή ο αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μάνταλος είχε παρουσιαστεί θετικός, είχε ζητήσει χρόνο προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να συζητήσουν μεταξύ τους και να πάρουν όλοι μαζί απόφαση.

Η απόφαση τους λοιπόν ήταν να αποδεχθούν το στοίχημα που τους πρότεινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και να ρισκάρουν για το 1 εκατ. ευρώ, κάτι που δείχνει την πίστη για πρόκριση.

Πριν από μερικές μέρες οι παίκτες μοιράστηκαν τα 500.000 ευρώ που αφορούσαν το πριμ για την είσοδο στους ομίλους, ενώ μετά την νίκη – πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό πήραν επιπλέον 200.000 ευρώ, αναφέρει το sport-fm.gr.