: ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Παρασκήνιο για υποβιβασμό – Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για το θέμα της ΕΕΑ.

Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται στο θέμα της ΕΕΑ και κάνει ευθεία «επίθεση» σε Αυγενάκη, Μπραουδάκη, έχοντας υστερόγραφο – φωτιά για το μέλος της Επιτροπής, Τζουλάκη! Άρση τηλεφώνου και του Βαγγέλη Μπραουδάκη ζητούν οι Θεσσαλονικείς!

Η εμφάνιση του Λευτέρη Αυγενάκη, θέλοντας να υπερασπιστεί την Επιτροπή, προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ που έκαναν λόγο για θράσος ενός εντολοδόχου που τον έχει αποδομήσει η ίδια η κυβέρνηση, αναφέρει το sdna.gr.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς στέκονται και στον Βαγγέλη Μπραουδάκη που εκτελεί χρέη διευθυντή επικοινωνίας στο γραφείο του Αυγενάκη, σημειώνοντας πως λειτούργησε ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Υπουργείου Αθλητισμού- ΕΕΑ- Τζουγανάτου- Ολυμπιακού.

Γι΄αυτό ζητούν άρση τηλεφώνου προκειμένου να δοθεί επίσημα μια απάντηση για το βράδυ της 20ης του Γενάρη όταν και έλαβε χώρα η περιβόητη συνάντηση στα γραφεία του Τζουγανάτου, παραμονές της εκδίκασης της υπόθεσης του .

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά:

«Ο εντολοδόχος Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ερευνάται ποινικά για τυχόν κακουργήματα με τα μέλη της επιτροπής του, αποφάσισε να εμφανιστεί μετά από αρκετές ημέρες και αντί να παραιτηθεί, ή τουλάχιστον να απολογηθεί, για όσα έχει προκαλέσει – στο ποδόσφαιρο και τη χώρα – είχε το θράσος να υπερασπιστεί την επιτροπή την οποία έχει αποδομήσει ήδη η ίδια η κυβέρνηση!

Φυσικά πρόλαβε το Σάββατο να μην κάνει δεκτή την ενοχική παραίτηση του Βαγγέλη Μπραουδάκη, διευθυντή επικοινωνίας του γραφείου του (και στο παρελθόν γνωστή πένα στα “Μέσα Μαζικής Εκτέλεσης” της αλήθειας από τη συμμορία που έχει διαλύσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο), ξεχνώντας φυσικά ότι η παραίτηση είναι πράξη που δεν απαιτεί συναίνεση από το άλλο μέρος συμμετέχοντας και οι δύο έτσι σε ένα ακόμη καλοστημένο θέατρο σκιών.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης ο οποίος λειτούργησε ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Υπουργείου Αθλητισμού- ΕΕΑ- Τζουγανάτου- ΟΣΦΠ.

Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης που ήταν παρών στη συνάντηση 20.01.2020 περί τις 11 μμ στο γραφείο Τζουγανάτου με την Λίνα Σουλούκου και τον Ιωάννη Χατζησαββάογλου (στελέχη του ) και φυσικά τον ίδιο τον Τζουγανάτο, ο όποιος έχοντας μαγικές ικανότητες κατάφερε να γράψει γνωμοδότηση 50 σελίδων σε 2 μέρες σε μια υπόθεση που το σκεπτικό της αγνοείται εδώ και 10 μέρες – και δεν μας επιτρέπει να ενημερωθούμε με πόσες χιλιάδες ψέματα πείστηκαν για να πάρουν αυτή την απόφαση.

Θα ζητήσουμε επίσημα από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου να ανοίξει τα τηλέφωνα και του Βαγγέλη Μπραουδάκη- μεταξύ άλλων- και να εξετάσει πού βρισκόταν στις 20.01.2020 περί τις 11 μμ μέσω των κεραιών τηλεφώνων αφού πλέον εντάσσεται και αυτός σε όσους θα μηνυθούν για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία (ο πρώην εργοδότης του ξέρει, ας τον ρωτήσει) όπως και παράβαση καθήκοντος.

Πρέπει να έχουν τελικά εκατοντάδες χιλιάδες λόγους ώστε να παραμένουν στη θέση τους όλοι αυτοί οι συμμορίτες. Οι εκατοντάδες χιλιάδες σταγόνες πάντως, δεν είναι βροχής.

ΥΓ: Κύριε αξιότιμε ηθικέ Υπουργέ Αθλητισμού έχετε ενημερώσει τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι ο γιος του Τζουλάκη είναι κουμπάρος με τον αδερφό σας;»