Κουρμπέλης: Ολική ανατροπή σημειώθηκε στο θέμα της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ, αφού, παρά τη συμφωνία του «δικεφάλου του Βορρά» με τον Παναθηναϊκό, ο Έλληνας μέσος εμφανίστηκε διστακτικός να μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Αφότου ζήτησε λοιπόν επιπλέον χρόνο για ν’ απαντήσει (και με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το βράδυ) ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον του.

Όλα αυτά τη στιγμή που δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για τον Κουρμπέλη να αναζωπυρώνεται, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν το «ναυάγιο» της μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ θα επηρεάσει κι αυτή των Κάτσε, Μυστακίδη και Κωνσταντινίδη στον Παναθηναϊκό, μεταδίδει το sport-fm.gr.

Η εξέλιξη αυτή πάντως αποτελεί τεράστια ήττα για τον Γιάννη Αλαφούζο, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο λόγος του στην ομάδα δεν έχει σε καμία περίπτωση το ειδικό βάρος του παρελθόντος, ενώ πριν λίγες ώρες η συγκεκριμένη μετακίνηση είχε παρουσιαστεί ως αποτέλεσμα προσωπικών του διαπραγματεύσεων με τον Ιβάν Σαββίδη.