Ανανεώνει και ο Σένκεφελντ – Μέχρι το 2023.

Μετά την ανατροπή δεδομένων και την πλήρη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φεντερίκο Μακέντα, ένας ακόμη κομβικός παίκτης της ομάδας έδωσε τη συγκατάθεσή του στο τριφύλλι για την επέκταση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Μπαρτ Σένκεφελντ είπε το «ναι» στη διοίκηση του Παναθηναϊκού για νέα σύμβαση που θα τον κρατήσει στους πράσινους έως το καλοκαίρι του 2023.

Η προφορική συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπεται να επικυρωθεί με υπογραφές το προσεχές διάστημα, ενώ οι απολαβές του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού θα αυξηθούν σημαντικά σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιό του που ήταν της τάξεως των 200 χιλ. ευρώ ετησίως και είχε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021.

Οι κυριότεροι λόγοι της συμφωνίας του Σένκεφελντ με τον ήταν η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στο σύλλογο και την Αθήνα, εξαιτίας των καταπληκτικών εντυπώσεών του από την παραμονή του στο τριφύλλι τη σεζόν που μας πέρασε, καθώς επίσης και το πράσινο φως που έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος στον Τσάβι Ρόκα για να κλείσει με θετικό τρόπο το συγκεκριμένο μέτωπο.

Ο Σένκεφεντ ήταν μία από τις αποκαλύψεις της προηγούμενης σεζόν καθώς ηγήθηκε στα πράσινα μετόπισθεν και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην πλειονότητα των αγώνων της ομάδας.

Ως εκ τούτου, η παραμονή του στο σύλλογο είναι σαφέστατα μία πολύ θετική εξέλιξη. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 29 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα και τα πλέι οφ, ενώ μέτρησε επίσης 3 συμμετοχές με 1 γκολ στο θεσμό του Κυπέλλου.