Παραιτήσεις μετά το φιάσκο με τα ληγμένα δελτία – Έξαλλος ο Ιβάν Σαββίδης.

Στον απόηχο του ΟΑΚΑ, η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη στο στρατόπεδο του μετά το φιάσκο με τα μη θεωρημένα δελτία.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ζητώντας να ξεκινήσουν όλες οι ενέργειες για να αποδοθούν ευθύνες για το «καυτό» ζήτημα που προέκυψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι εξελίξεις δρομολογούνται άμεσα με τις δύο πρώτες παραιτήσεις. Ο γιατρός του Δικεφάλου, Ευθύμης Παπασούλης, υπέβαλε την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη με τις κάρτες υγείας δώδεκα ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου. Παραίτηση υπέβαλε και ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου, Δημήτρης Σαραϊδάρης, ως διοικητικός υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος. Και οι δύο παραιτήσεις έγιναν δεκτές.

Είναι σαφές πως η υπόθεση έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ και δεν πρόκειται να κλείσει εύκολα για τους Θεσσαλονικείς που θα προβούν και σε άλλες κινήσεις δεδομένου του κλίματος που επικρατεί…

Για την ιστορία του θέματος – θα πρέπει να σημειωθεί πως τα δελτία των ποδοσφαιριστών που δεν είναι θεωρημένα αφορούν τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλη, Μαουρίσιο, Τζόλη, Άκπομ, Μάτος, Μιχάι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λημνιό και Στοχ, μια λεπτομέρεια που στην ουσία της δεν έχει καμία βεβαίως σημασία.