: Οπως όλα δείχνουν, η ΠΑΕ δε δείχνει διατεθειμένη να αφήσει την υπόθεση της τιμωρίας της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην τύχη της.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος, όχι απλά παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη αλλά χθες και μέχρι αργά το βράδυ, είχε μπαράζ επαφών με όλους τους συνεργάτες και τα στελέχη της ΠΑΕ.

Μπορεί ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» να μην έχει τοποθετηθεί επίσημα, ωστόσο η παραμονή του στην πόλη και οι χθεσινές ολοήμερες επαφές του με στελέχη και συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ, δείχνουν την μεγάλη του αποφασιστικότητα για να δικαιωθεί η ομάδα.

Αλλωστε, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση της Μαρίας Σκολαρίκη, έκαναν λόγο για μία προαποφασισμένη και στημένη δίκη, με το βάρος όλων να πέφτει στην έφεση, η οποία στον Δικέφαλο, θέλουν να εκδικαστεί άμεσα.

Ο Ιβάν Σαββίδης μεταξύ άλλων μίλησε με τον Θανάση Κατσαρή, με τον Γιώργο Κούδα, με άλλους συμβούλους της ΠΑΕ, με τους βετεράνους και άκουσε απόψεις για τις περαιτέρω κινήσεις της ΠΑΕ.

Φυσικά συναντήθηκε και με εκπροσώπους της ομάδας, βεβαίως και με τον προπονητή από τους οποίους ζήτησε να μείνουν ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο, ενώ όλα όσα έγιναν έχουν πεισμώσει και τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, που δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχουν το έξι στα έξι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, γράφει το sdna.gr