Υλικά
½ πεπόνι
1 μεγάλο καρότο
1 μεγάλο μήλο
1 μέτρια μπανάνα
Χυμό από 1 πορτοκάλι
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
[irp posts=”143825″ name=”Αστακομακαρονάδα: Συνταγή από τον ´Ακη Πετρετζίκη”]
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Βάζουμε το μήλο και το καρότο στον αποχυμωτή και παίρνουμε το χυμό τους. Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα φρούτα σε ένα μπλέντερ μαζί με το χυμό από το πορτοκάλι και το χυμό μήλο- καρότο και το μέλι. Χτυπάμε καλά ώστε να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυμός. Ρίχνουμε το μίγμα μας στις ειδικές θήκες που φτιάχνουν παγωτά ή γρανίτες σε ξυλάκι και σκεπάζουμε. Παγώνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες και είναι έτοιμα για κατανάλωση, γράφει το neadiatrofis.gr.