Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

11 Σεπτεμβρίου: Αγνωστες λεπτομέρειες από το χτύπημα στη Νέα Υόρκη

Newsroom από Newsroom
11/09/2019 21:16
σε ΔΙΕΘΝΗ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

11 Σεπτεμβρίου: Την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 ξημέρωσε η μέρα που άλλαξε τον κόσμο.

Τέσσερα πολιτικά αεροσκάφη καταλήφθηκαν από αεροπειρατές και τα τρία από αυτά οδηγήθηκαν στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και το Πεντάγωνο στις ΗΠΑ, όπου προσέκρουσαν, καταρρίπτοντας τα κτίρια και οδηγώντας στον θάνατο περίπου 3.000 ανθρώπους, ενώ το τέταρτο συνετρίβη σε ανοιχτό χώρο στη νοτιοδυτική.

Τις συντονισμένες επιθέσεις στη Νέα Υόρκη, που υπήρξε η μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση που έχει συμβεί έως τώρα και που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη, πραγματοποίησαν ισλαμιστές τρομοκράτες, οργανωμένοι από την οργάνωση Αλ Κάιντα και τον αρχηγό της, τον Οσάμα μπιν Λάντεν, με σκοπό να πλήξουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους, τις ΗΠΑ.

Μικροί και μεγάλοι θυμούνται ακόμη και σήμερα, 18 χρόνια μετά, τον εφιάλτη και τις δραματικές στιγμές εκείνης της μέρας, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις ανατριχιαστικές εικόνες των ανθρώπων που πηδούσαν από τα κτίρια, τον τρόμο στα βλέμματα όσων έτρεχαν να σωθούν, τα χιλιάδες θύματα, καθώς και όσους ακόμη προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκαριστικό γεγονός.

Με αφορμή τη σημερινή μαύρη επέτειο καταγράφουμε πέντε σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

1. Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου υπήρξε στόχος και στο παρελθόν

Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης αποτελούσε στόχο για τους τρομοκράτες ακόμη και πριν από την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Λίγο μετά το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου του 1993, μια βόμβα που “φυτεύτηκε” σε ένα φορτηγό που σταθμεύθηκε στο υπόγειο γκαράζ του κέντρου, εξερράγη, σκοτώνοντας 6 άτομα και τραυματίζοντας πάνω από 1.000, όπως ανέφερε η έκθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

“Οι βομβαρδισμοί σηματοδότησαν μια νέα τρομοκρατική πρόκληση, της οποίας η οργή και η κακία δεν είχαν κανένα όριο”, ανέφερε η ίδια έκθεση. “Ο Ραμζί Αχμέντ Γιουσέφ, ο σουνιτικός εξτρεμιστής που έβαλε τη βόμβα, δήλωσε αργότερα ότι ήλπιζε να σκοτώσει 250.000 ανθρώπους”.

2. Ο αντιπρόεδρος Τσένι διέταξε την κατάρριψη της United 93

Πριν οι επιβάτες αναγκάσουν τη συντριβή της πτήσης United 93, μία εκ των πτήσεων που είχε καταληφθεί από τους αεροπειρατές, ο τότε αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι είχε δώσει την έγκρισή του για την κατάρριψη του αεροσκάφους, προτού αυτό να φθάσει στην Ουάσιγκτον, ανέφερε η έκθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

“Ο Αντιπρόεδρος εξουσιοδότησε μαχητικά αεροσκάφη για να “συνοδεύσουν” το αεροσκάφος”, ανέφερε η έκθεση.

Ωστόσο, σύμφωνα με την έκθεση, οι μαχητές της Πολεμικής Αεροπορίας πιθανότατα δεν είχαν βρει το αεροσκάφος και δεν είχαν φτάσει εγκαίρως στην United 93. Οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι, αν οι επιβάτες δεν είχαν προκαλέσει τη συντριβή της United 93, θα την είχαν εμποδίσει να φτάσει στην Ουάσινγκτον”, ανέφερε η έκθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η θεωρία αυτή, όμως, σήμερα αμφισβητείται.

3. Οι ΗΠΑ προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Οσάμα Μπιν Λάντερν πριν τις 11/9

Οι ΗΠΑ είχαν κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να σκοτώσουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν πολύ πριν το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου. Η CIA και άλλοι οργανισμοί ανέπτυξαν ένα σχέδιο για τη σύλληψη του Μπιν Λάντεν στις αρχές του 1998. Αυτό καθυστέρησε και στη συνέχεια επανήλθε, αλλά παρεμποδίστηκε από τις ανησυχίες των στρατιωτικών αξιωματούχων σχετικά με το ότι βασιζόταν σε Αφγανούς φυλετικούς ηγέτες.

Ο τότε σύμβουλος της εθνικής ασφάλειας, Σάντι Μπέργκερ, ανησυχούσε για το τι θα γίνει με τον Μπιν Λάντεν αν τον συνελάμβαναν και αν τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ποινική καταδίκη σε δικαστήριο των ΗΠΑ. Μετά τον βομβαρδισμό των πρεσβειών των ΗΠΑ στην Κένυα και την Τανζανία, στις 8 Οκτωβρίου 1998, ο Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον ενέκρινε την εκτόξευση πυραύλων κατά του στρατοπέδου του Μπιν Λάντεν στο Αφγανιστάν. Επέζησε, αλλά αργότερα σκοτώθηκε από τη ναυτική ομάδα SEAL τον Μάιο του 2011.

4. Κατέρρευσε και τρίτος πύργος τη μέρα της τραγωδίας

Το κτίριο 7 (WTC7), ένα από τα 7 του συμπλέγματος κτιρίων που αποτελούσαν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, ήταν και το ψηλότερο μετά τους Δίδυμους Πύργους, αποτελούμενο από 47 ορόφους. Κατέρρευσε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου, σχεδόν 7 ώρες μετά τους άλλους δύο πύργους. Φυσικά, τρίτο αεροσκάφος δεν υπήρξε και ο ατσαλένιος ουρανοξύστης έγινε σκόνη, όπως υποστηρίζει η επίσημη έκθεση, εξαιτίας πυρκαγιάς. Το γεγονός βέβαια αυτό καθιστά την περίπτωση αυτή, τη μοναδική στον κόσμο που ένα κτίριο από ατσάλι γκρεμίζεται συθέμελα, απλά και μόνο εξαιτίας φωτιάς στο εσωτερικό του.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας που ανέλαβε τη διερεύνηση της κατάρρευσης, υποστηρίζει πως πολλαπλά μέτωπα φωτιάς σε διαφορετικούς ορόφους θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν την πτώση του. Κάπου εδώ ξεκινούν οι αμφισβητήσεις, καθώς μια ομάδα αρχιτεκτόνων, μηχανικών και επιστημόνων υποστηρίζουν πως η επίσημη εξήγηση, ότι δηλαδή απλά και μόνο η πυρκαγιά στο κτίριο μπόρεσε να προκαλέσει την κατάρρευση είναι αδύνατο να συμβεί. Κατά τη γνώμη τους το κτίριο θα μπορούσε να πέσει με τον τρόπο που έπεσε, μόνο έπειτα από συνθήκες ελεγχόμενης έκρηξης.

5. Οι χιλιάδες νεκροί

Στο χώρο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στο Κάτω Μανχάταν σκοτώθηκαν 2,753 άνθρωποι, όταν οι αεροπειρατές των πτήσεων American Airlines Flight 11 και United Airlines Flight 175 οδήγησαν σκόπιμα τα αεροσκάφη στους Δίδυμους Πύργους ως αποτέλεσμα των συντριβών. Από εκείνους που έχασαν τη ζωή τους κατά τις αρχικές επιθέσεις και τις επακόλουθες καταρρεύσεις των Πύργων, οι 343 ήταν πυροσβέστες της Νέας Υόρκης, οι 23 ήταν αστυνομικοί της Νέας Υόρκης και οι 37 ήταν αξιωματικοί της Λιμενικής Αρχής. Τα θύματα κυμαίνονταν σε ηλικία από 2 έως 85 έτη. Περίπου το 75-80% των θυμάτων ήταν άνδρες.

Στο Πεντάγωνο της Ουάσιγκτον σκοτώθηκαν 184 άνθρωποι, όταν χτύπησε στο κτίριο η πτήση της American Airlines Flight 77. Κοντά στο Σάνκσβιλ της Πενσυλβανίας, 40 επιβάτες και μέλη πληρώματος της πτήσης United Airlines Flight 93 πέθαναν, όταν το αεροπλάνο συνετρίβη σε ένα πεδίο. Πρόκειται για το αεροσκάφος στο οποίο πιστεύεται ότι οι επιβάτες προσπάθησαν να καταλάβουν τον έλεγχο από τους αεροπειρατές.

Μέχρι και τον Ιούλιο του 2019, σύμφωνα με το γραφείο του ιατρικού εξεταστή, ταυτοποιήθηκαν 1.644 (60%) από τα 2.753 θύματα θύματα του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, γράφει το news247.gr

Ετικέτες: 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥΝέα Υόρκη
Προηγούμενο Άρθρο

ΟΠΕΚΕΠΕ 2019: Πληρωμές για αγροτικά

Επόμενο Άρθρο

Δημοσκόπηση Μetron: Στο πλευρό του Μητσοτάκη το 74% της κοινωνίας

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Τραγωδία στον ουρανό της Νέας Υόρκης: Νεκρός ο CEO της Siemens Ισπανίας με την οικογένειά του – Βίντεο δείχνει σπάσιμο του ουραίου έλικα

11/04/2025 | 12:15
Featured

Ομογενείς στην Νέα Υόρκη διαδήλωσαν για τα Τέμπη

01/03/2025 | 11:31
HOT NEWS

Απεργία 28/2: Κλειστά σχολεία, καταστήματα, εστίαση – Τι θα γίνει με τα ΜΜΜ και ΠΝΟ-ΝΕΚΡΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ! 

28/02/2025 | 08:02
Featured

Ταξίδι-εξπρές στις ΗΠΑ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Για οικογενειακό ιατρικό λόγο

20/02/2025 | 19:30 - Ενημέρωση 21/02/2025 | 06:42
HOT NEWS

Τριμερής άτυπη συνάντηση τον Οκτώβριο στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό – Επιβεβαίωσε ο Εκπρόσωπος του ΟΗΕ

01/10/2024 | 11:31
ΔΙΕΘΝΗ

Οσμή σκανδάλου για τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης – Κατηγορίες για διαφθορά και δωροληψίες από Τούρκους υπηκόους

28/09/2024 | 08:00
Featured

Οι φωτό που δημοσίευσε ο Κ.Μητσοτάκης από τη Νέα Υόρκη

27/09/2024 | 11:39
Featured

Μητσοτάκης σε ομογενείς στην Αστόρια: «Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα, να γίνετε μέρος της επιτυχίας της»

25/09/2024 | 14:21
Load More
Επόμενο Άρθρο

Δημοσκόπηση Μetron: Στο πλευρό του Μητσοτάκη το 74% της κοινωνίας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    749 shares
    Share 300 Tweet 187
  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    721 shares
    Share 288 Tweet 180
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    546 shares
    Share 218 Tweet 137
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    332 shares
    Share 133 Tweet 83
  • ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

    306 shares
    Share 122 Tweet 77
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    294 shares
    Share 118 Tweet 74
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Εξαγορά Πλασματικών Ετών για Επικουρικές Συντάξεις: Ποιοι Κερδίζουν Σύνταξη με 15ετία – Αναδρομικά και Αιτήσεις 2025

    208 shares
    Share 83 Tweet 52
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch