Ανατριχιαστικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον φόνο του

 

Ενώ η χήρα του Φρανσουάζ συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι είναι αθώα, ο ανηψιός του εραστή της την δείχνει να είναι ο “εγκέφαλος” της δολοφονίας επισημαίνοντας πως αυτή εκβίασε και τον ίδιο πως αν δεν συμμετείχε στη δολοφονία του πρέσβη, θα είχε και αυτός το τέλος του πρέσβη , δηλαδή έναν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη κατέθεσε ότι ο σύζυγός της ήταν συνέχεια μεθυσμένος και την κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά, όπως διαβάζουμε στο protothema.gr .

Υπάρχουν ξένα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως, ο Κυριάκος Αμοιρίδης κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό από την 95χρονη μητέρα του την ύπαρξη της 11χρονης κόρης του. Ο ίδιος ήξερε πως η κόρη της Βραζιλιάνας δεν ήταν το βιολογικό του παιδί ωστόσο την λάτρευε σαν ήταν ο πραγματικός της πατέρας.

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη εκβίαζε τον άτυχο Έλληνα πρέσβη πως αν δεν της έδινε χρήματα, θα σπίλωνε την εικόνα του αποκτώντας παιδί με τον βραζιλιάνο εραστή της. Όπως εξάλλου έχει ομολογήσει ο δράστης , πολλές φορές έμπαινε κρυφά στην κατοικία του πρέσβη και έκανε σεξ με την γυναίκα του ακόμα κι ότι όταν αυτός κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.