Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

Σπέρνουν τον τρόμο οι τζιχαντιστές: Εγχειρίδιο για να εκτελέσετε αποτελεσματικά

Newsroom από Newsroom
21/10/2016 08:40
σε ΔΙΕΘΝΗ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με νέο τεύχος του περιοδικού «Rumiyah» επανέρχονται οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στο οποίο καλούν τους μοναχικούς λύκους να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά των «άπιστων» Δυτικών με μαχαίρι.

 

Στις σελίδες του περιοδικού, το οποίο είναι το νέο προπαγανδιστικό έντυπο μετά το γνωστό «Dabiq» και φέρει τίτλο που στα αραβικά σημαίνει «Ρώμη» κάνοντας αναφορά στην ισλαμική προφητεία ότι μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης θα «πέσει» και η ιταλική πρωτεύουσα, επισημαίνεται πως η χρήση του μαχαιριού αποτελεί έναν από τους πιο εύκολους τρόπους εκτέλεσης.

«Όταν κανείς σκέφτεται τις τρομοκρατικές επιχειρήσεις, ένας ωκεανός σκέψεων κατακλύζει το μυαλό, με αποτέλεσμα να θολώνει η κρίση για την τελική απόφαση. […] Δεν χρειάζεται κανείς να έχει στρατιωτική εκπαίδευση ή να είναι ειδικός στις πολεμικές τέχνες, ή να έχει στην κατοχή του ένα πιστόλι ή ένα τουφέκι, ώστε να εξαπολύσει επίθεση ή να σκοτώσει και να τραυματίσει αρκετούς άπιστους και να τρομοκρατήσει μία ολόκληρη χώρα. Μία απλή λύση, ένας βασικός σχεδιασμός και η εξάρτηση στον Αλλάχ για επιτυχία, αρκούν για έναν μόνο μουτζαχεντίν να φέρει ανείπωτη δυστυχία στους εχθρούς του Αλλάχ», αναφέρει το περιοδικό των τζιχαντιστών.

Στο έντυπο, το οποίο «ντύνεται» με φωτογραφίες φρικτών εκτελέσεων, υπάρχει και ειδικό αφιέρωμα για τις επιθέσεις με μαχαίρι, τα είδη μαχαιριού που πρέπει να προτιμώνται, τους τρόπους που μπορεί ένας τζιχαντιστής να «χτυπήσει», την επιλογή του θύματος και άλλες λεπτομέρειες για ένα… αποτελεσματικό έγκλημα.

Βέβαια, οι συντάκτες του «Rumiyah» για αυτού του τύπου τις επιθέσεις επισημαίνουν πως δεν επιθυμούν να χρησιμοποιούν τον όρο «μοναχικός λύκος», αλλά αναφέρονται σε αυτές ως «απλώς τρομοκρατικές επιχειρήσεις».

 

[irp posts=”75447″ name=”Συρία: Άλλη μια συνοικία της Δαμασκού ελευθερώθηκε από τζιχαντιστές”]

 

Αναλυτικότερα, λοιπόν, οι τζιχαντιστές καλούν τους μαχητές τους «για τον Αλλάχ», να τσακίσουν το λαιμό των άπιστων με σπαθιά, να κόψουν τα άκρα τους και να τρυπήσουν τη σάρκα εκείνων που αντιστέκονται στο Ισλάμ, «έτσι, όταν συναντήσετε αυτούς που δεν πιστεύουν, τσακίστε το λαιμό τους μέχρι έχετε ενθουσιαστεί από το θάνατό τους».

Εξηγούν, δε, ότι μπορεί το μαχαίρι να μην είναι το μοναδικό όπλο για τον σκοπό τους, αλλά είναι προσβάσιμο, είναι εύκολο να το κρύψει κανείς, ειδικά στα χέρια κάποιου που ξέρει πώς να το χρησιμοποιεί αποτελεσματικά.

«Όταν κάποιος επιλέγει ένα μαχαίρι, πρέπει να εστιάσει στο πόσο κοφτερό είναι. Στη συνέχεια πρέπει να αναλογιστεί την ανθεκτικότητα της λαβής και της λάμας και να αναζητήσει το ιδανικό μέγεθος για τη δουλειά. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο, γιατί δεν είναι εύκολο να κρυφτεί, ούτε θα είναι εύκολο να το κρατήσει κανείς, με κίνδυνο να αφοπλιστεί», συνεχίζει στο παραλήρημά του ο συντάκτης του «Rumiyah».

Όσο για την επιλογή του θύματος, οι τζιχαντιστές καλούν τους μαχητές τους να εστιάζουν σε περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, καθώς σε αντίθετη περίπτωση και σε πολυπληθή σημεία ελλοχεύει πάλι ο κίνδυνος αφοπλισμού.

Το περιοδικό, μάλιστα, αναφέρει και το παράδειγμα των ιδανικών θυμάτων, εκ των οποίων «ένας μεθυσμένος άπιστος σε έναν ήσυχο δρόμο ενώ επιστρέφει το βράδυ στο σπίτι του, ή κάποιος που περπατά μόνος σε ένα δημόσιο χώρο, σε μία δασώδη περιοχή ή κάποιος σε ένα σοκάκι, ή ακόμα και κάποιος που κάνει έναν ήσυχο περίπατο σε μία ήρεμη γειτονιά».

Προτρέπει, δε, τους επίδοξους τζιχαντιστές να έχουν μαζί τους ένα μπαστούνι ώστε να ακινητοποιήσουν το θύμα τους χτυπώντας τον στο κεφάλι πριν του κόψουν το λαιμό.

Η καρδιά, οι πνεύμονες, η κεντρική αρτηρία αποτελούν σημεία-κλειδιά για τον τρομοκράτη που θέλει να θανατώσει τον άπιστο «σύμφωνα με την εντολή του Αλλάχ».

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η επιχείρηση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως τυχαίο εγκληματικό περιστατικό από τις τοπικές αρχές, επομένως είναι απαραίτητο ο τζιχαντιστής να αφήσει μία ένδειξη ότι πρόκειται για «χτύπημα» του Ισλαμικού Κράτους, είτε με ένα σημείωμα στο θύμα, είτε με μία επιστολή στην οποία θα εξηγείται η φύση της επίθεσης.

Καταλήγοντας, το… αφιέρωμα επισημαίνει πως στόχος είναι να τρομοκρατηθούν οι «καφίρ», οι άπιστοι δηλαδή, οι εχθροί του Αλλάχ και να μην ξεχάσουν πως οι προσπάθειές τους να πολεμήσουν το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους θα οδηγήσουν ακόμα περισσότερους μουτζαχεντίν να επιτεθούν στις χώρες των Δυτικών.

Ετικέτες: ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑεκτέλεσητζιχαντιστές

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Ρύζι με σπαράγγια

13/04/2025 | 14:01
HOT NEWS

Πεντανόστιμη ΣΥΝΤΑΓΗ με λιγκουίνι, γαρίδες και ντομάτα

05/01/2025 | 14:13
Featured

Η στιγμή που ο πρωθυπουργός της Συρίας παραδίδει την εξουσία στους τζιχαντιστές

08/12/2024 | 16:17
HOT NEWS

Νόστιμο παστίτσιο με μανιτάρια και μπεσαμέλ

08/12/2024 | 14:11
Load More
Επόμενο Άρθρο

Εφημερίδες: Πρωτοσέλιδα 21/10


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ζαχάροβα: «Η Δύση δεν έχει κανέναν έλεγχο στις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία – Μπορεί να καταλήξουν εναντίον της»

    393 shares
    Share 157 Tweet 98
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕ για αγρότες και Κτηνοτρόφους: Κίνδυνοι απώλειας ενισχύσεων και τα «φαντάσματα» των δηλώσεων ΟΣΔΕ

    351 shares
    Share 140 Tweet 88
  • Μπαίνει σε «θερμικό θόλο» η χώρα: Έρχονται υψηλές θερμοκρασίες, επιμένουν οι άνεμοι – Σε ποιες περιοχές θα είναι αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς

    350 shares
    Share 140 Tweet 88
  • Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή: Πυροβόλησαν άντρα τουλάχιστον 5 φορές

    298 shares
    Share 119 Tweet 75
  • Ο Μητσοτάκης στο Άγιον Όρος αύριο 4 Ιουλίου – Μυστική συνάντηση με «σοφό γέροντα» στις Καρυές

    873 shares
    Share 349 Tweet 218
  • Ο Τραμπ σκοπεύει να αρχίσει να ενημερώνει τους εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ από σήμερα για τους δασμούς

    281 shares
    Share 112 Tweet 70
  • Ντιόγκο Ζότα – Αναγνώριση από τους γονείς: «Έσπασε» η οικογένεια στο Ινστιτούτο Ζαμόρα – Διεθνές σοκ για τον άδικο χαμό

    255 shares
    Share 102 Tweet 64
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch