Συνταγές μαγειρικής: Υλικά- Για 2-4 άτομα. 350 γραμμάρια ζυμαρικά λιγκουίνι 400 γραμμάρια καλαμαράκια καθαρισμένα 300 γραμμάρια γαρίδες κατεψυγμένες - καθαρισμένες 350 γραμμάρια τομάτες 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 κυταλιές σούπας ελαιόλαδο Ρίγανη Αλάτι πιπέρι Τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα [irp posts="125093" name="Δροσερή συνταγή με σουβλάκια κοτόπουλου και σως γιαουρτιού"] Εκτέλεση Όπως αναφέρει το sidagi.gr βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι τα καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες με το σκόρδο, τις γαρίδες , λάδι και ρίγανη και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά. Συνεχίζοντας προσθέτουμε τις τομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα για περίπου 20 λεπτά, στη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια για περίπου 10 λεπτά, έπειτα προσθέτουμε μια κουτάλα από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια και , και στη συνέχεια προσθέτουμε τα μακαρόνια αφού τα σουρώσουμε. Δυναμώνουμε την εστία, ανακατεύουμε μια τελευταία φορά καλά και σερβίρουμε τυρί τριμμένο.