Ένα τραγικό -και θανατηφόρο- παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 70χρονο Αυστραλό Roger John Hussey ο οποίος πόζαρε αμέριμνος και χαμογελαστός μπροστά στην κάμερα λίγη ώρα πριν βρει τραγικό θάνατο μπροστά στη γυναίκα του (η οποία τραβούσε το βίντεο) πέφτοντας από το αλεξίπτωτο κατά τη διάρκεια θαλάσσιου σπορ.

Το ζευγάρι απολάμβανε τις διακοπές των ονείρων του στην Ταϊλάνδη, ενώ η σύζυγος του άτυχου άνδρα τραβούσε βίντεο από την προετοιμασία για τη βόλτα του με αλεξίπτωτο, απαθανατίζοντας και την τρομακτική βουτιά θανάτου από τα 100 πόδια στη θάλασσα. Λίγο νωρίτερα της χαμογελούσε που τον τραβούσε βίντεο στην παραλία Kata στο Πουκέτ.

Στιγμές μετά την ανύψωσή του με το αλεξίπτωτο, ο 70χρονος Roger John Hussey έπεσε από τα 100 πόδια στη θάλασσα, προκαλώντας σοκ στη γυναίκα του, τους υπεύθυνους για τα θαλάσσια σπορ και τους λουόμενους που απολάμβαναν ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο μετά την τρομακτική πτώση και τον μετέφεραν στο κοντινό νοσοκομείο της Patong όπου άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα. Οι αρχές διερευνούν το τραγικό δυστύχημα, με δύο υπαλλήλους που εργάζονταν στα θαλάσσια σπορ και τον καπετάνιο του σκάφους να έχουν συλληφθεί.