Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

Τα νέα lockdowns στην ΕΕ

TechTeam από TechTeam
05/11/2020 07:42
σε ΔΙΕΘΝΗ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το νέο θλιβερό ρεκόρ νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα την Τετάρτη, με 2646 μολύνσεις, κινητοποίησε την κυβέρνηση που αναμένεται να λάβει επιπλέον μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα αναμένεται να ανακοινώσουν εθνικό lockdown το μεσημέρι της Πέμπτης, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από το πρωί του Σαββάτου.

Η Ελλάδα, παρότι παραμένει σχετικά χαμηλά στη λίστα των χωρών της Ευρώπης, αναφορικά με τα κρούσματα και τους νεκρούς από την πανδημία, ακολουθεί το παράδειγμα κρατών που επέβαλαν επίσης δεύτερο εθνικό lockdown προκειμένου να αναχαιτίσουν την καλπάζουσα διάδοση του ιού.

Η Ιρλανδία άνοιξε τον «χορό» των καθολικών lockdown στην Ευρώπη
H Ιρλανδία έγινε η πρώτη χώρα της ΕΕ που προχωρά εκ νέου σε lockdown, όπως ανακοινώθηκε στις 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός της, Μίχαελ Μάρτιν. Μια εβδομάδα νωρίτερα, η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει νέα, πιο αυστηρά μέτρα, τα οποία φαίνεται πως δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Τα νέα μέτρα για καθολικό lockdown προβλέπουν κλείσιμο των μη απαραίτητων καταστημάτων λιανικής και περιορισμό της λειτουργίας εστιατορίων και παμπ σε takeaway, με τους πολίτες να μην επιτρέπεται να ταξιδεύουν σε απόσταση άνω των πέντε χιλιομέτρων από την κατοικία τους. Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές Οκτωβρίου, η επιτροπή Υγείας της Ιρλανδίας πρότεινε το καθολικό Lockdown, μπροστά στην επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Σε αντίθεση με το πρώτο lockdown, αυτή τη φορά τα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά και θα επιτραπούν οι βασικές υπηρεσίες όπως στον κλάδο των κατασκευών, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μάρτιν, θέτοντας τη χώρα στο ύψιστο επίπεδο περιορισμών -επίπεδο 5- για έξι εβδομάδες.

Αυστηρό lockdown, καθώς ο κορωνοϊός σαρώνει την Τσεχία

Η Τσεχία ήταν επίσης από τις πρώτες χώρες της Ευρώπης που ανακοίνωσαν την επιστροφή στο Lockdown, με μέτρα ανάλογα που ελήφθησαν για τον κορωνοϊό και την περασμένη άνοιξη. Σχολεία, καταστήματα και υπηρεσίες έκλεισαν αρχικά ως τις 3 Νοεμβρίου, με τα αυστηρά μέτρα περιορισμού να παίρνουν παράταση για τις 20 του μήνα.

Οι πολίτες της Τσεχίας μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους μόνο για να πάνε στη δουλειά ή να πραγματοποιήσουν απολύτως απαραίτητες οικογενειακές επισκέψεις, προκειμένου να γυμναστούν ή να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων, ως τα τέλη του Οκτώβρη, η Τσεχία ήταν η δεύτερη χώρα της ΕΕ σε ό,τι αφορά τον αριθμό νέων κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους και η πρώτη σε νέους θανάτους.

Σε ολικό lockdown η Γαλλία από την περασμένη Παρασκευή
Η Γαλλία από το πρωί της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου επανέφερε το δεύτερο lockdown για τον κορωνοϊό από την έναρξη της πανδημίας, όπως ανακοίνωσε
ο Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε με διάγγελμα του προς τον γαλλικό λαό.

Οι Γάλλοι θα επιτρέπεται να βγαίνουν από τα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της νέας καραντίνας μόνο για να ψωνίσουν τρόφιμα, να πάνε στη δουλειά τους, να επισκεφθούν γιατρό ή για κατεπείγοντες οικογενειακούς λόγους, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ.

Τα σχολεία παραμένουν ανοιχτά, μολονότι την άνοιξη, κατά το πρώτο κύμα της Covid-19, είχαν κλείσει όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τα παιδιά άνω των 6 ετών θα πρέπει να φορούν μάσκα μέσα στην τάξη. Μέχρι τώρα ήταν υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε παιδιά άνω των 11 ετών. Τα πανεπιστήμια, ωστόσο, θα κλείσουν.

Ρολά κατέβασαν τα εστιατόρια, οι καφετέριες και τα καταστήματα, εκτός από τα σουπερμάρκετ, τα φαρμακεία, τα γκαράζ, τα συνεργεία αυτοκινήτων, τα καθαριστήρια και τα καταστήματα οπτικών.

Μερικό lockdown ανακοίνωσε η Άνγκελα Μέρκελ στη Γερμανία
Η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ δεν έχει σταματήσει να καλεί τους συμπατριώτες του να παραμένουν στα σπίτια τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Η σύσταση αυτή συνοδεύεται από κλείσιμο των εστιατορίων, των μπαρ, των αθλητικών και πολιτιστικών χώρων όπως και των χώρων διασκέδασης. Όχι όμως των μαγαζιών.

Σε lockdown η Αγγλία από την Πέμπτη 05 Νοεμβρίου
Το κοινοβούλιο της Βρετανίας ενέκρινε την Τετάρτη το lockdown ενός μήνα, στην Αγγλία, υπερψηφίζοντας το σχέδιο που πρότεινε ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον για να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία του κορωνοϊού που έχει οδηγήσει στα όριά του το σύστημα υγείας.

Η έγκριση της πρότασης, με ψήφους 516 υπέρ έναντι 38 κατά, ήταν αναμενόμενη δεδομένου ότι το αντιπολιτευόμενο Εργατικό κόμμα είχε ανακοινώσει ότι θα την ψήφιζε.

Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια θα παραμείνουν ανοιχτά, ενώ μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια θα κλείσουν, εκτός από το take away και το delivery. Ο Τζόνσον δήλωσε στο διάγγελμά του ότι «από την Πέμπτη μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου θα μπορείτε να βγαίνετε από το σπίτι μόνο για πολύ συγκεκριμένους λόγους».

Οι λόγοι αυτοί, όπως είπε, θα είναι για εκπαίδευση, εργασία «αν δεν μπορείτε να δουλέψετε από το σπίτι σας», για άσκηση, για συνάντηση με ένα άτομο από άλλο νοικοκυριό, για αγορά φαγητού και ιατρικούς λόγους.

Σε μερικό lockdown η Πορτογαλία
Το μεγαλύτερο μέρος της Πορτογαλίας εισήλθε την Τετάρτη σε νέο lockdown, το οποίο είναι μεν λιγότερο αυστηρό σε σχέση με εκείνο της άνοιξης, αλλά η κυβέρνηση μπορεί σύντομα να λάβει αυστηρότερα μέτρα προκειμένου να αναχαιτίσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν το Σάββατο από τον πρωθυπουργό Αντόνιο Κόστα αφορούν 121 από τους 308 δήμους της χώρας, περίπου το 70% του πληθυσμού της χώρας των περίπου δέκα εκατομμυρίων κατοίκων και θα παραμείνει σε ισχύ για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Περιορισμένη η κίνηση στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης της Λισαβόνας στην Πορτογαλία
Εφόσον είναι εφικτό, η τηλεργασία καθίσταται υποχρεωτική αλλά «η υποχρέωση των πολιτών για κατ΄οίκον περιορισμό» αποτελεί ισχυρή σύσταση προβλέποντας σειρά εξαιρέσεων όπως τα ψώνια, η άθληση ή η παροχή βοήθειας σε κάποιον που τη χρειάζεται.

Και, αντίθετα από το ανοιξιάτικο lockdown, τα σχολεία παραμένουν ανοικτά καθώς και τα καταστήματα και τα εστιατόρια, που πρέπει ωστόσο να κλείνουν πιο νωρίς, όπως και οι πολιτιστικοί χώροι. Η σταδιακή επιστροφή κοινού στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αντίθετα, ανεστάλη.

Σε τοπικά lockdown προχωρά η Ιταλία
Ο Τζουζέπε Κόντε παρουσίασε την Τετάρτη τα νέα μέτρα που στοχεύουν στη μείωση των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ιταλία, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν ολικό lockdown.

Στο τηλεοπτικό μήνυμά του εξήγησε ότι πρόκειται για «παρεμβάσεις με στόχο να μειωθεί η διασπορά του ιού και να μη γεμίσουν οι ΜΕΘ τις ερχόμενες εβδομάδες». «Θα υιοθετήσουμε στοχευμένα μέτρα, ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης», πρόσθεσε ο Κόντε. Από την Παρασκευή δημιουργούνται τρεις ζώνες: κόκκινη, πορτοκαλί και κίτρινη, με διαφορετικά μέτρα».

Στην «κόκκινη» περιοχή εντάσσονται η Καλαβρία, η Λομβαρδία, το Πεδεμόντιο με πρωτεύουσα το Τορίνο και η βορειοδυτική περιοχή Βάλε Ντ’ Αόστα. Ουσιαστικά, σε αυτές τις περιοχές επιβάλλεται από μεθαύριο ολικό λόκνταουν.

Ετικέτες: lockdownsΕΕΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

26/11/2025 | 23:45
French President Emmanuel Macron welcomes European Commission President Ursula von der Leyen  as she arrives for a meeting with European leaders on Ukraine and European security at the Elysee Palace in Paris, France, February 17, 2025. REUTERS/Gonzalo Fuentes
Featured

Επιστρέφουν στο Κίεβο οι Ουκρανοί μετά τη σύσκεψη στη Γενεύη

24/11/2025 | 20:31
Featured

Αυτή είναι η αντιπρόταση της Ευρώπης στο σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία – Παραχωρήσεις εδαφών, αποζημιώσεις, ανώτατο όριο στρατιωτών

23/11/2025 | 18:19
Featured

Τραμπ: Καμία ευγνωμοσύνη από την «ηγεσία» της Ουκρανίας – Η ΕΕ εξακολουθεί να αγοράζει πετρέλαιο από τη Ρωσία

23/11/2025 | 17:31
Load More
Επόμενο Άρθρο

Δανία: Μαζική σφαγή των βιζόν


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • «Έλεγε το Πάτερ Ημών και ξεψυχούσε…» – Η Ελλάδα συγκλονισμένη από τη δολοφονία της 75χρονης στη Σαλαμίνα

    129 shares
    Share 52 Tweet 32
  • ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2026: Αυξήσεις έως 880€ τον χρόνο, αναδρομικά και νέο τοπίο σε ΕΑΣ και επικουρικές συντάξεις 

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2025–2026: Ποιοι θα πάρουν έως 4.200€ – Τα νέα ποσά, τα παραδείγματα και τι λένε τα στελέχη του Υπουργείου

    167 shares
    Share 67 Tweet 42
  • Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 19χρονος στρατιώτης – Αμυντική χειροβομβίδα εξερράγη από λάθος χειρισμό

    93 shares
    Share 37 Tweet 23
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΝΕΑ: Καλή μεταχείριση χοίρων: 137 δικαιούχοι – Ποσά έως 120.000€ και νέες πληρωμές για την ευλογία των προβάτων σε 3 φάσεις

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΕΠ 2026: 700 νέοι συνοριοφύλακες στην ΕΛ.ΑΣ και 200 μόνιμοι στον e-ΕΦΚΑ – Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις

    83 shares
    Share 33 Tweet 21
  • ΟΠΕΚΕΠΕ σε νέα εποχή: Τριπλό τσεκ έως το 2028 και ενίσχυση 5.000€ για μικροκαλλιεργητές

    113 shares
    Share 45 Tweet 28
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch