Κυριακή, 30 Αυγούστου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική HOT NEWS

Θέρισε ό,τι έσπειρε: Ο ακροδεξιός υπερασπιστής της ICE, Μάιλο Γιαννόπουλος

Newsroom από Newsroom
30/08/2026 17:00
σε HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Βρετανός ακροδεξιός Μάιλο Γιαννόπουλος, πρώην υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχτισε την καριέρα του στις ΗΠΑ με τις αμφιλεγόμενες και προκλητικές ομιλίες του για το μεταναστευτικό, συνελήφθη και είναι πιθανό να απελαθεί.

Ο Γιαννόπουλος συνελήφθη την Πέμπτη από την Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE) σε αεροδρόμιο της Λουιζιάνας, καθώς είχε λήξει η βίζα του, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας. Ο συντηρητικός ακτιβιστής κρατείται στη Λουιζιάνα, η οποία αποτελεί τον τελικό προορισμό για χιλιάδες μετανάστες που απελαύνονται από την κυβέρνηση Τραμπ.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει στο προσκήνιο τη διαδρομή μίας από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες της σύγχρονης αμερικανικής πολιτικής σκηνής. Για να κατανοήσει κανείς πώς ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της αντιμεταναστευτικής πολιτικής βρέθηκε στο στόχαστρο των ίδιων των αρχών που αποθέωνε, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν του Μάιλο Γιαννόπουλος.

Ποιος είναι ο Μάιλο Γιαννόπουλος
Γεννημένος στην Αγγλία από Έλληνα πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, ο Γιαννόπουλος μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου έχτισε μια καριέρα ως συντηρητικός ακτιβιστής που προκαλούσε αντιπαραθέσεις μέσω των άρθρων του για την ακροδεξιά ιστοσελίδα Breitbart News, των ομιλιών του και της παρουσίας του στο διαδίκτυο.

Ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας το 2016 και απέκτησε οπαδούς που εκτιμούσαν την πλήρη απομάκρυνσή του από την «πολιτική ορθότητα». Πολλές από τις απόψεις του προκάλεσαν την οργή του κόσμου, καθώς πολλοί υποστήριζαν ότι η ρατσιστική και μισαλλόδοξη γλώσσα του αποτελούσε προσπάθεια να πυροδοτηθούν εντάσεις στο πανεπιστημιακό περιβάλλον.

Ο ίδιος έχει εξισώσει τον φεμινισμό με τον καρκίνο, έχει δηλώσει ότι η Αμερική «έχει πρόβλημα με τους μουσουλμάνους», έχει υποτιμήσει τα τρανς άτομα και έχει δημιουργήσει μια υποτροφία αποκλειστικά για νέους λευκούς άνδρες. Μάλιστα, έχει ανακηρύξει τον εαυτό του ως τον «πιο φανταστικό υπερκακό του διαδικτύου».

Αν και στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι ήταν ομοφυλόφιλος –αναδεικνύοντας τη σεξουαλικότητά του ως σημαντικό στοιχείο της εικόνας του ως «ενοχλητικού κριτικού»– πρόσφατα δήλωσε ότι δεν αυτοπροσδιορίζεται πλέον έτσι.

Γιατί συνελήφθη
Ο Γιαννόπουλος εισήλθε νόμιμα στις ΗΠΑ στις 14 Μαΐου 2019, αλλά «επέλεξε να παραμείνει στη χώρα πέραν της επιτρεπόμενης διάρκειας, παραβιάζοντας τους νόμους της χώρας», ανέφεραν οι αμερικανικές αρχές. Δικαστής εξέδωσε τελική απόφαση απέλασης για τον Γιαννόπουλο στις 22 Ιουλίου, αφού ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στην ακρόαση.

Έπειτα, συνελήφθη από την ICE την Πέμπτη στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Λούις Άρμστρονγκ» της Νέας Ορλεάνης και παραμένει υπό κράτηση εν αναμονή της απέλασής του.

Μετά τη σύλληψή του, η ακροδεξιά influencer και σύμμαχος του Τραμπ, Λόρα Λούμερ –η οποία έχει εμπλακεί σε σφοδρή διαμάχη μαζί του– έγραψε σε ανάρτησή της στο X ότι τον είχε καταγγείλει στην ICE και στο FBI. Το CNN αναφέρει πως δεν επιβεβαιώνεται αν η Λούμερ είχε πράγματι σχέση με τη σύλληψή του, καθώς η ICE έχει εντείνει τους ελέγχους στα αεροδρόμια.

Δεν είναι σαφές πού δραστηριοποιούνταν ο Γιαννόπουλος στις ΗΠΑ πριν από το 2019, καθώς εμφανιζόταν τακτικά σε δημόσιες ομιλίες σε όλη τη χώρα τουλάχιστον από το 2015. Το 2017, δήλωσε ότι βρισκόταν στις ΗΠΑ με βίζα O-1 για μετανάστες με «εξαιρετικές ικανότητες».

Γιατί είναι γνωστός
Ο Γιαννόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός την περίοδο που το συντηρητικό τοπίο βίωνε ριζικές αλλαγές, καθώς ο τότε υποψήφιος για την προεδρία Τραμπ συγκέντρωνε μια έντονα αντικαθεστωτική βάση.

Μέχρι το 2017 έγραφε στο Breitbart News στήλες και πραγματοποιούσε ομιλίες με τίτλους όπως «10 πράγματα που ο Μάιλο μισεί στον Ισλαμισμό» και «Συγγνώμη, κορίτσια! Αλλά οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στον κόσμο είναι όλοι άνδρες».

Εκείνη τη χρονιά έθεσε ως στόχο να αντιμετωπίσει τα πανεπιστημιακά ιδρύματα που θεωρούσε παραδοσιακά αριστερά, ξεκινώντας μια περιοδεία με λεωφορείο σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, με το πρόσχημα της «προώθησης της ελευθερίας του λόγου και της ενίσχυσης των φωνών που δεν ακούγονται».

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας ισχυρίστηκε πως η «κουλτούρα του βιασμού» στις πανεπιστημιουπόλεις δεν υπάρχει, συνέκρινε την κοινωνική δικαιοσύνη με ασθένεια και, κατά καιρούς, χλεύαζε φοιτητές. Συνήθως τον προσκαλούσαν να μιλήσει συντηρητικές φοιτητικές οργανώσεις.

Ο καυστικός και μισαλλόδοξος λόγος του προκάλεσε την οργή των φοιτητών, οι οποίοι υποστήριζαν ότι οι απόψεις του δεν έπρεπε να έχουν βήμα. Αρκετές από τις εκδηλώσεις του συνοδεύτηκαν από διαμαρτυρίες, μεταξύ των οποίων και μία στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ, η οποία ακυρώθηκε αφού οι διαδηλώσεις έλαβαν βίαιη τροπή.

Ο ίδιος εμφανιζόταν τότε ως ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Τραμπ, αναφερόμενος στον πρόεδρο ως «μπαμπάκα». Επίσης, συνέδεε κατά καιρούς το κύμα υποστήριξης που λάμβανε με το ίδιο συντηρητικό κίνημα που άνοιξε τον δρόμο του Τραμπ προς τον Λευκό Οίκο.

«Ο κόσμος έχει κουραστεί να του λέμε πώς να ζει, πώς να μιλάει, ποια γλώσσα μπορεί να χρησιμοποιεί», είχε δηλώσει στο CNN το 2017. «Η ένταση των συναισθημάτων στο κοινό μου, ο ενθουσιασμός που μου δείχνει, προέρχεται από το ίδιο ένστικτο, το ίδιο είδος κινητήριας δύναμης που έφερε τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο».

Πώς μειώθηκε η επιρροή του
Ο Γιαννόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής τον Φεβρουάριο του 2017, αφού έκανε δηλώσεις που φάνηκαν να δικαιολογούν την παιδοφιλία.

Παραιτήθηκε από το Breitbart εν μέσω των σφοδρών αντιδράσεων και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, ισχυριζόμενος ωστόσο πως τα ΜΜΕ παραποίησαν τις δηλώσεις του. Μέσα σε μία ημέρα έχασε τη συμφωνία έκδοσης του βιβλίου του με τον εκδοτικό γίγαντα Simon & Schuster, ενώ ακυρώθηκε και η πρόσκλησή του να μιλήσει στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC).

Μετά το κύμα αντιδράσεων, ο Γιαννόπουλος επικεντρώθηκε στο να αποκηρύξει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Στον λογαριασμό του στο Telegram ανέφερε ότι θα άνοιγε μια κλινική στη Φλόριντα για να βοηθήσει «άνδρες που βασανίζονται από έλξη προς το ίδιο φύλο».

Το Twitter απέκλεισε τον Γιαννόπουλο το 2016 και ο λογαριασμός του στο Facebook καταργήθηκε το 2019, περιορίζοντας περαιτέρω την παρουσία του στο διαδίκτυο.

Σε ανάρτηση στο Telegram το 2022, ανέφερε ότι ήταν άμισθος ασκούμενος της αμφιλεγόμενης Ρεπουμπλικανής βουλευτού από τη Γεωργία, Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν. Συνέχισε επίσης να ασχολείται με την πολιτική, εργαζόμενος στην προεκλογική εκστρατεία του 2024 του Kanye West, ο οποίος εξήρε τον Αδόλφο Χίτλερ και προέβη σε μια σειρά αντισημιτικών σχολίων.

Αφού ο Ίλον Μασκ εξαγόρασε το Twitter (X), ο Γιαννόπουλος ανέκτησε τον λογαριασμό του και παρέμεινε ιδιαίτερα δραστήριος στο διαδίκτυο.

Τι έχει πει για το θέμα της μετανάστευσης
Ο Γιαννόπουλος έχει ζητήσει επανειλημμένα την αυστηρή επιβολή της μεταναστευτικής νομοθεσίας σε αναρτήσεις του στο X κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.

Αφού ο Τραμπ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο με την υπόσχεση να αυξήσει δραματικά τις απελάσεις ατόμων χωρίς έγγραφα, ο Γιαννόπουλος επέμενε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να τηρήσει αυτή τη δέσμευση.

«Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα στο οποίο πρέπει να επιμείνουμε ώστε να υλοποιήσει αυτή η κυβέρνηση», είχε γράψει σε ανάρτηση στο X τον Ιούνιο του 2025. «Έχει μεγαλύτερη σημασία από τα χρέη που μετρώνται σε φανταστικό χρήμα. Πρέπει να απελάσουμε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους. Χωρίς αυτό, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία».

Τον Σεπτέμβριο του 2025, σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου ένας Μεξικανός σκοτώθηκε από πυρά της ICE στο Μινεάπολις, ο Γιαννόπουλος ζήτησε «πλήρη νομική ασυλία για τους πράκτορες της ICE όταν βρίσκονται σε υπηρεσία». Είχε επίσης ζητήσει τη δημιουργία σημείων ελέγχου της ICE σε περιοχές με έντονη κυκλοφορία στην Καλιφόρνια, όπως βενζινάδικα και διασταυρώσεις, καθώς και «άμεση απέλαση για όποιον δεν μπορεί να αποδείξει ότι βρίσκεται νόμιμα στις ΗΠΑ».

Πηγή: skai.gr


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

ΣχετικάΆρθρα

ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ–Καναδάς: Πώς κατέρρευσε στο παρά πέντε η εμπορική συμφωνία και ξέσπασε νέος πόλεμος δασμών

23/08/2026 | 16:00
Featured

Τραμπ: «Ήμασταν έτοιμοι για τη μεγαλύτερη επίθεση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – Το Ιράν μας παρακάλεσε να μιλήσουμε»

06/08/2026 | 17:00
Featured

Ο Τραμπ «δεν είναι σίγουρος» αν θα επιτρέψει στην Ουκρανία την παραγωγή πυραύλων για το σύστημα Patriot

01/08/2026 | 19:00
Featured

Διασφάλιση του κύρους των εκλογών στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο

22/07/2026 | 11:00
Load More

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ρόθτσαιλντ : Το μόνο που μας φοβίζει είναι μήπως και ξυπνήσετε

    508 shares
    Share 203 Tweet 127
  • Κόμμα Σαμαρά: Διψήφια ποσοστά σε νέα δημοσκόπηση

    100 shares
    Share 40 Tweet 25
  • Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη: Σύγχυση, παροχολογία και ασχετοσύνη, το ΠΑΣΟΚ συντάσσεται με όσους πήγαν να καταστρέψουν τη χώρα

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • Διαμαντοπούλου στον ΣΚΑΪ: Είναι κακό ανέκδοτο τα περί συνεργασίας με τη ΝΔ

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Μαρινάκης: Στο τραπέζι η μείωση της προκαταβολής φόρου – «Τώρα ήρθε η ώρα για τη μεσαία τάξη»

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Μητσοτάκης: «Ένα χρωστούμενο λιγότερο» για τη Θεσσαλονίκη – Τι είπε για επέκταση Μετρό, εκπαιδευτικούς και οικονομία

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Μητσοτάκης: Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός και επέκταση Μετρό αλλάζουν τη Θεσσαλονίκη – Όλες οι εξαγγελίες

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch