Παρακολουθήστε τη δεύτερη και τελευταία τηλεμαχία μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι έρχονται αντιμέτωποι στο debate που θα διεξαχθεί στο Νάσβιλ του Τένεσι, κάτω από διαφορετικούς κανόνες.

Μετά το… χάος της πρώτης τηλε-κόντρας, όπου ο ένας διέκοπτε τον άλλον, η επιτροπή αποφάσισε να αλλάξει τους κανόνες κι έτσι, το μικρόφωνο του κάθε υποψηφίου θα μένει κλειστό για τα δύο λεπτά που θα απαντάει ο αντίπαλός του στις ερωτήσεις της συντονίστριας που είναι η δημοσιογράφος του NBC, Κρίστεν Γουέλκερ.

Η βραβευμένη δημοσιογράφος είναι από τα πρόσωπα που ο Τραμπ έχει επιτεθεί στο παρελθόν, χαρακτηρίζοντάς την «ακραία οπαδό» των Δημοκρατικών, προσβάλλοντας μάλιστα και τους γονείς της. Η Γουέλκερ είναι η πρώτη μαύρη δημοσιογράφος που συντονίζει προεδρικό debate μετά από 28 χρόνια.

Ο Τραμπ καλείται να ανατρέψει την κατάσταση σε αυτό το debate, καθώς φαίνεται να χάνει Πολιτείες -κλειδιά στην προσπάθεια για επανεκλογή του, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν πως ο Τζο Μπάιντεν έχει σοβαρό προβάδισμα του αντιπάλου του. Μέχρι στιγμής, έχουν ήδη ψηφίσει στις ΗΠΑ, είτε με επιστολική ψήφο, είτε κανονικά σε πρόωρες κάλπες, πάνω από 47 εκατομμύρια πολίτες, αριθμός ρεκόρ στα χρονικά.

Δείτε το δεύτερο debate μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν