Τζένιφερ Άνιστον: Μυστήριο καλύπτει τον πολυσυζητημένο γάμο της Τζένιφερ Άνιστον και του Τζάστιν Θερού πίσω στο 2015. Άνθρωποι κοντά στην Τζένιφερ Άνιστον και τον Τζάστιν Θερού πιστεύουν ότι το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ δεν παντρεύτηκε πραγματικά ποτέ.

Μετά από έρευνα το TMZ αναφέρει πως δεν υπάρχουν επίσημα αρχεία για τον γάμο τους στην κομητεία του Λος Άντζελες. Αυτό παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησαν έναν πολύτελή γάμο στην έπαυλή τους στο Bel Air.

Το TMZ αναγνωρίζει ότι μπορεί το ζευγάρι να ανέφερε τον γάμο του σε οποιαδήποτε από τις άλλες 57 κομητείες του Λος Άντζελες. Αναφέρει ωστόσο ότι δεν υπάρχουν προφανή στοιχεία.

Υποστηρίζουν επίσης ότι κανένας από τους δύο δεν έχει επικοινωνήσει με δικηγόρο διαζυγίων.

«Ελέγξαμε πάρα πολλούς δικηγόρους που αναλαμβάνουν διαζύγια και δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους η Τζένιφερ Άνιστον ή ο Τζάστιν Θερού. Είναι σίγουρα πιθανό να είναι νομικά παντρεμένοι, αλλά βάσει αυτών που βρήκαμε μπορεί και όχι».

Ούτε λέξη για διαζύγιο στην ανακοίνωση χωρισμού Άνιστον – Θερού
Έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως στην κοινή ανακοίνωσή χωρισμού τους δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη «διαζύγιο», κάτι που θα μπορούσε να φανερώνει πως η τελετή ήταν απλά τυπική.

Σε περίπτωση που ισχύει, οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν να φοβούνται τίποτα για το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων.

Η ανακοίνωση χωρισμού Άνιστον – Θερού
«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω εικασία, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε το χωρισμό μας. Αυτή η απόφαση ήταν κοινή και πάρθηκε με αγάπη στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας.

Υπό κανονικές συνθήκες θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να εικάσει και να ανακαλύψει, θέλαμε να αποκαλύψουμε την αλήθεια απευθείας. Οτιδήποτε άλλο δημοσιευτεί για εμάς δεν θα είναι απευθείας από εμάς, θα είναι κάποιου άλλου το φανταστικό αφήγημα. Πάνω απ’ όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».