Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της Κωνσταντινούπολης ο Vatan Sasmaz, διάσημος παρουσιαστής και ηθοποιός.

Η δράστης, που αναγνωρίστηκε ως το πρώην μοντέλο Filiz Aker, πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 43χρονο, προτού βάλει τέλος στη ζωή της στο ίδιο δωμάτιο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Aker έλαβε ένα τηλεφώνημα την ώρα που δειπνούσε με φίλους της και πήγε στο δωμάτιο της. Κάποια στιγμή, οι φίλοι της ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου της.

Ο Sasmaz και η Aker φαίνεται πως διατηρούσαν δεσμό πριν από μερικά χρόνια. Ο Sasmaz και η Aker φαίνεται πως διατηρούσαν δεσμό πριν από μερικά χρόνια. Με βάση τα αρχικά ευρήματα, ο Sasmaz πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στην πλάτη, πιθανότατα την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το δωμάτιο, ενώ στη συνέχεια το πρώην μοντέλο αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για έγκλημα πάθους αφού οι δυο τους φαίνεται πως διατηρούσαν δεσμό στο παρελθόν, κάτι που επιβεβαιώνει και η ανιψιά της Aker, Dora Ercan, η οποία συναντήθηκε με τη θεία της λίγο πριν το μοιραίο περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:   O Ερντογάν χτίζει τζαμιά αντί για σχολεία καταγγέλουν Τουρκοκύπριοι εκπαιδευτικοί

«Ο Vatan είναι αθώος, η θεία μου ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί του για χρόνια και μας έλεγε για πολύ καιρό ότι θα έπαιρνε διαζύγιο από τη γυναίκα του και θα την παντρευόταν», τόνισε η Ercan. Το ξενοδοχείο όπου σημειώθηκε το μοιραίο περιστατικό. Το ξενοδοχείο όπου σημειώθηκε το μοιραίο περιστατικό. Ο Σασμάζ γεννήθηκε το 1974 στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε την καριέρα του από πρακτορείο μοντέλων το 1993. Συμμετείχε σε αρκετές διαφημίσεις και βιντεοκλίπ. Το 2000 εργάστηκε ως παρουσιαστής σε πρωινό πρόγραμμα για το ATV που κράτησε για τέσσερα χρόνια, και ακολούθησε καριέρα ως παρουσιαστής τηλεοπτικού μαγκαζίνο για εννιά χρόνια. Συμμετείχε, επίσης, σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, γράφει το lifo.gr.