Πρεμιέρα κάνει σε λίγες μέρες το καινούργιο reality επιβίωσης , το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει το βαρύ τηλεοπτικό χαρτί του ΑΝΤ1 που θα φτάσει και, γιατί όχι, θα ξεπεράσει την περσινή επιτυχία του Survivor.

Πολλά λοιπόν είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα συνθέσουν την ομάδα των διασήμων, με άλλα να έχουν επιβεβαιωθεί και άλλα όχι. Ανάμεσά τους κι αυτό του γνωστού ηθοποιού και μοντέλου ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο tilegrafima.gr ξεκαθαρίζοντας τι ισχύει σχετικά με τη συμμετοχή του ή όχι στο .

«Είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλους υποψηφίους, χωρίς όμως να είναι ακόμα κάτι σίγουρο. Βέβαια, οι ημερομηνίες πλησιάζουν, οπότε πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσει άμεσα».

Σε περίπτωση που τελικά όντως λάβετε μέρος στο , τι είναι αυτό που φοβάστε περισσότερο; Την πείνα, τις κακουχίες ή κάτι άλλο;

Τίποτα δεν με φοβίζει, ούτε με αγχώνει ιδιαιτέρως, ούτε η πείνα, ούτε το άγνωστο. Αυτό που πραγματικά με απασχολεί είναι ότι θα αφήσω πίσω την οικογένειά μου.

Ποιο είναι το κίνητρό σας για να πάρετε μέρος στο ; Τα χρήματα ή η εμπειρία;

Σίγουρα δε θα άφηνα την οικογένειά μου για την εμπειρία και μόνο. Ο πρώτος και βασικός λόγος είναι το επαγγελματικό, διότι η συμμετοχή σε μία σοβαρή παραγωγή σίγουρα αποτελεί σημαντική βοήθεια.