Ο  μιλάει αποκλειστικά στο tilegrafima.gr και σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη σχολιάζει το  αλλά και τα τρία μουσικά talent show που έκαναν την εμφάνισή τους τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, με δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που αυτήν την περίοδο ξεχωρίζει με την επιτυχία , και έκανε κι ίδιος τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι μέσω ενός reality, του Dream Show, παραδέχεται ότι είναι φανατικός τηλεθεατής του Survivor, σκιαγραφεί τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι σήμερα ενώ αποκαλύπτει το αν θα έπαιρνε κι ο ίδιος μέρος σε μία τόσο δύσκολη δοκιμασία.

Ακόμα, μας μιλάει για το, το  αλλά και την μεγάλη απογοήτευση της φετινής σεζόν, το .

-Νίκο, όπως έχει παρατηρήσει όποιος παρακολουθεί τη σελίδα σου στο Facebook ξέρει ότι παρακολουθείς καθημερινά το σωστά;

«Αλήθεια είναι. Το παρακολουθώ φανατικά και όταν δεν έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις φροντίζω να μη χάνω επεισόδιο».

-Ποια ομάδα υποστηρίζεις; Να υποθέσω ότι είσαι πιο κοντά στους διάσημους;

«Όχι, αγαπημένη μου ομάδα είναι οι μαχητές. Όπως είδαμε όμως, τους ματιάσανε. Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στα παιδιά που χτυπήσανε στο τροχαίο και ειδικά στην και στον Μάριο».

-Άρα ο παίκτης που υποστηρίζεις αγωνίζεται κι αυτός με την ομάδα των Μαχητών;

«Ναι. Συμπαθώ πολύ τον . Είναι καλό παιδί, πολύ αθλητικό, ενώ μου αρέσει το γεγονός ότι δεν λέει πολλά λόγια και δεν είναι της ίντριγκας».

-Για τον περιβόητο, τι γνώμη έχεις σχηματίσει;

«Προσωπικά τον περίφημο δεν τον θεωρώ ούτε κακό, ούτε διαβολικό. Βέβαια, είναι πονηρούλης, έχει στρατηγική και ξέρει ότι στα αγωνίσματα είναι κάτω του μετρίου και λόγω των τραυματισμών του και λόγω περιορισμένης αξίας. Επίσης, επειδή αντιλαμβάνεται πως δεν είναι και ο πιο συμπαθής από την ομάδα του προσπαθεί με άλλους τρόπους να κερδίσει την εύνοιά τους. Πχ να τους εμψυχώνει, να κάνει τον νοσοκόμο κτλ. Όταν ακούει κάποια καλή κουβέντα προσπαθεί να μη το δείχνει όμως χαίρεται πολύ. Πιστεύω είναι ο μόνος παίκτης που θα αντάλλαζε τα λεφτά με μία εκπομπή στην τηλεόραση».

«Μέσος άνθρωπος ο Αγγελόπουλος, δεν αξίζει τόσο ντόρο«

-Για τον τι άποψη έχεις;

«Καταπληκτικός αθλητικά, πολύ δυνατός, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο γενικότερα. Νομίζω τον βοήθησαν πολύ οι κόντρες που είχε με κάποιους άλλους παίκτες. Δεν είναι για τόσο ντόρο, είναι ένας μέσος άνθρωπος».

-Πάντως θα περίμενε κανείς, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, να είσαι πιο κοντά στους Διάσημους.

«Όχι, η αλήθεια είναι ότι από τους διάσημους δεν μου κάνει κανείς. Αν ήμουν κι εγώ στην ομάδα τους βέβαια ίσως και να μου έκανε

-Να υποθέσω δηλαδή ότι θα αποδεχόσουν μία τέτοια πρόσκληση από την παραγωγή;

«Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Θα ήταν μία καταπληκτική εμπειρία που θα μου έμενε αξέχαστη, η προβολή θα ήταν τεράστια, οι συνθήκες όμως είναι πολύ δύσκολες κι εγώ οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι λίγο της καλοπέρασης ως άνθρωπος».

-Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε τόσο μεγάλη επιτυχία;

«Αρχικά είναι καλογυρισμένο. Δεν είναι μία φτηνή παραγωγή, αντιθέτως. Είναι πολύ καλή και προσεγμένη. Επίσης, τα reality είχαν πάντα επιτυχία, ενώ στα θετικά του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι ότι προσφέρει και τα αγωνίσματα και την κλειδαρότρυπα. Αν προσέφερε μόνο κλειδαρότρυπα ο κόσμος θα είχε βαρεθεί».

-Εσύ που έχεις βρεθεί σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε κι εκείνο στοιχεία κλειδαρότρυπας, όπως τα αποκαλείς, το θεωρείς δύσκολο για τους συμμετέχοντες;

«Για εμένα προσωπικά ήταν, επειδή ως άνθρωπος είμαι χαμηλών τόνων και μου αρέσει να προστατεύω την προσωπική μου ζωή».

«Τα μουσικά reality γίνονται προς όφελος των κριτών«

-Το  το παρακολουθείς; Αν ναι, συμφωνείς με όσους το κατακρίνουν;

«Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ξεκάθαρα κλειδαρότρυπα. Προσωπικά νιώθω όχι απλώς άσχημα για τους συμμετέχοντες αλλά πολύ άσχημα. Πρέπει να τους εξηγήσει κάποιος ότι κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι τους βλέπει όλη η Ελλάδα. Όπως είπε και κάποιος, έξω από το σπίτι τούς έβλεπε περισσότερος κόσμος, στην κανονική τους ζωή».

-Γιατί όμως άνθρωποι με καριέρα και μεγάλη διαδρομή πίσω τους όπως ο, η Βίσση και ο Κωστόπουλος να δεχθούν να πάρουν μέρος σε ένα τέτοιο κακόγουστο θέαμα;

«Αρχικά να πω ότι εγώ τον , μουσικά, τον έχω σε εκτίμηση και όταν μεγάλωνα μου άρεσε πολύ συνθετικά. Από εκεί και πέρα, ο λόγος που δέχονται να πάρουν μέρος είναι σίγουρα τα λεφτά. Οι συγκεκριμένοι έχουν μάθει σε ένα lifestyle το οποίο χρειάζεται συνεχώς χρήματα και δεν μπορούν να αλλάξουν. Όταν όμως κάνεις μια τέτοια ζωή, με ακριβά ταξίδια, ρούχα, εστιατόρια κτλ τα λεφτά τελειώνουν. Κι όταν τελειώνουν τα λεφτά τα είδωλα απομυθοποιούνται».

-Το Voice και το θα τα έβαζες στο ίδιο επίπεδο;

«Πρόκειται σε κάθε περίπτωση για καλύτερες επιλογές αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος έχει μπουχτίσει. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια γίνονται καθαρά προς όφελος των κριτών. Για να τους μάθει περισσότερος κόσμος ή, αν τους ξέρει ήδη, να ανεβάσουν τα μεροκάματά τους. Πχ το βοήθησε πολύ τον . Ο Κωστής είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης, με εξαιρετική δουλειά, τον ήξερε όμως μία συγκεκριμένη γκάμα ανθρώπων. Τώρα τον γνωρίζουν όλοι».

-Εσύ θα πήγαινες ως κριτής;

«Ναι, από τη στιγμή που θα με βοηθούσε στην καριέρα μου θα πήγαινα, θα γνώριζα όμως μέσα μου καλά ότι παίρνω μέρος σε ένα ψέμα. Πχ ότι μπορεί να πω στις κριτικές μου ότι ακούω τον νέο Ρουβά, τον νέο Νταλάρα, ενώ δεν το πιστεύω, για την τηλεθέαση».

-Άρα, αν ήσουν πάλι 18 ετών δεν θα δήλωνες συμμετοχή ως τραγουδιστής;

«Θα δήλωνα, θα γνώριζα όμως ότι δεν πρέπει να έχω πολλές προσδοκίες. Βλέπουμε ότι και οι νικητές των τελευταίων ετών δεν λαμβάνουν την πρέπουσα βοήθεια. Όλα γίνονται για την τηλεθέαση, το τραγούδι ως επάγγελμα έχει κορεστεί».