: Στο tilegrafima.gr μίλησε η κ. Ραχήλ Μακρή, προβαίνοντας σε καταγγελίες οι οποίες θα συζητηθούν. 

Του Γιώργου Θεοχάρη

“Μετά την χθεσινή ανάρτηση της συνέντευξης μου στην εφημερίδα ΑΠΟΨΗ όπου καλώ τον και την κυβέρνηση όπως απαντήσουν αν γνώριζαν ότι ο επιχειρηματίας του οποίου το λήαρ τζετ χρησιμοποίησαν προκειμένου να μεταβεί στο νησί μαργαρίτα για να συζητήσει για <<φασόλια>> είναι βαρώνος της κοκαΐνης, μπήκαν στον λογαριασμό μου στο Twitter και ανάρτησαν σχόλιο ως δικό μου.

Αποκαλύπτεται πλέον οτι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κρύβεται πίσω και από την παραβίαση του λογαριασμού μου στο Facebook τον Ιούλιο του 2015. Είναι ξεκάθαρο πλέον οτι η συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει ενοχληθεί από την αποκάλυψη της δράσης των ληστοσυμμοριτών που ταξιδεύουν σε εξωτικούς παραδείσους συνοδεία δικηγόρων μάγων της σύστασης offshore εταιρειών, με ληαρ τζετ βαρώνων του παγκόσμιου καρτέλ κοκαΐνης. Ειναι φανερό ότι πίσω από τις επιθέσεις στο Μέτωπο Νίκης και στο πρόσωπό μου μέσω εκπομπών του ΑΝΤ1, της ομογένειας στην Βοστώνη της Αμερική και οχι μόνο κρύβονται αυτοί που χρησιμοποιώντας χθες τις αρχές μπήκαν στους λογαριασμούς μου προκειμένου να στήσουν παγίδα σε μένα προσωπικά αναρτώντας tweet ως δικά μου.

Είναι φανερό πλέον για ποιο λόγο επιτέθηκαν στον Σφακιανάκη κατηγορώντας τον για εμπλοκή του σε θέματα παιδεραστίας προκειμένου να τον ξηλώσουν από την δίωξη και να τοποθετήσουν τα δικά τους, ελεγχόμενα παιδιά.

Είναι ολοφάνερο πλέον οτι προκειται για αδίστακτους ληστοσυμμοριτες που ελέγχουν όλες τις αρχές της χώρας και θα πράξουν τα πάντα προκειμένου να με εξοντώσουν ακόμη και φυσικά.

Θέτω την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προ των ευθυνών της για την παραβίαση και παρακολούθηση των προσωπικών μου λογαριασμών στα social media, Την ελληνική δικαιοσύνη που ενώ επανειλημμένως κατέθεσα στοιχεία για την παραβίαση και οχι μόνο αδιαφόρησε και την συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με τον υπουργό της, πολιτικό προϊσταμενο για θέματα του τύπου και των δικτύων, <<φίλο>> του βαρώνου της κοκαΐνης, υπεύθυνους για τις επιθέσεις μέσω των ΜΜΕ, την προσπάθεια γραφικοποίησης μου, τις επιθέσεις στο ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ και για οτιδήποτε μου συμβεί.

Παραθέτω λοιπόν στον ελληνικό λαό την λίστα Παναμά για την οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα οι εισαγγελικές αρχές ταξίδεψαν στην Χάγη να βρουν καθώς και την επίμαχη συνέντευξη με την αποκάλυψη του ταξιδιού στην νήσο Μαργαρίτα και τα συμπεράσματα τα αφήνω για τον καθε νοήμονα της χώρας αυτής”.

https://www.scribd.com/document/340456322/Panama-Papers