Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική ΕΘΝΙΚΑ

Να γιατί θέλουν να εγκλωβίζουν εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom από Newsroom
24/02/2016 08:12
σε ΕΘΝΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης

Όποιος στην Ελλάδα τολμήσει να αντιδράσει στην εισβολή όλων αυτών των εκατομμυρίων που ήρθανε από την Ανατολή, θα κατηγορηθείς για ισλαμοφοβία, ξενοφοβία ή ρατσισμό.

Βερολίνο σήμερα του 2016. Παρακολουθείστε αυτό το βίντεο. Οι Γερμανοί ζούνε σε ένα κράτος που διολισθαίνειστο χάος εξ’ αιτίας των προσφύγων και τα ΜΜΕ τους «πουλάνε» ότι όλα είναι «τριανταφυλλένια». Μου θυμίζει την εποχή του Χίτλερ με το περιοδικό Der Stürmer. Μέσω αυτού του περιοδικού κάνανε τότε πλύση εγκεφάλου στον γερμανικό λαό όπως τον κάνουν και σήμερα και του πασάρουν μια πραγματικότητα όπως την θέλουν αυτοί να την πιστεύει.

 

 


Aς δούμε τώρα τι λέει ο δημοσιογράφος του βίντεο, που περπατούσε με την κάμερα του στην πιο τουριστική πλευρά του Βερολίνου, στο Kreuzberg. Εδώ και πολύ καιρό έχουν «κατακτήσει» κυριολεκτικά αυτήν την περιοχή λαθρομετανάστες κυρίως από Αφρική. Ιδιοκτήτες μαγαζιών όπως ο κύριος Ali Domusch, μάλιστα τουρκικής καταγωγής, είναι απελπισμένοι. Μπροστά από τον φούρνο του καθημερινά τριγυρίζουν οι έμποροι ναρκωτικών και οι πελάτες του φοβούνται. Κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών, σεξουαλικές παρενοχλήσεις, βία, θόρυβος και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, το επιβεβαιώνουν και οι άλλοι ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής.


Κάθε μέρα οι κάτοικοι είναι φοβισμένοι και μάρτυρες και ενός νέου εγκλήματος, όπως λέει ένας κύριος. Η κατάσταση είναι τόσο προχωρημένη, που οι μετανάστες δεν φοβούνται πια τίποτα και κανέναν. Μέρα μεσημέρι επιτίθενται σε άτομα που κάθονται ανυποψίαστα στην καφετερία θέλοντας να απολαύσουν τον καφέ τους και αιφνιδιαστικά τους επιτίθενται οι ξένοι, τους κλέβουν ότι έχουν και ότι αυτοί θέλουν. Ο κόσμος είναι αβοήθητος και ανυπεράσπιστος.

Ένας άλλος μάρτυρας λέει ότι αυτά που ακούσαμε για την Κολωνία για βιασμούς και διάφορα άλλα, δεν είναι τίποτα κοντά σε αυτά που γίνονται εδώ καθημερινής βάσεως. Μαχαιρώματα, φόνους μπροστά στα μάτια μας, κανείς όμως δεν τους πιάνει ποτέ γιατί εξαφανίζονται και δεν βρίσκονται ποτέ ξανά.

Με κρυφή κάμερα προσπαθεί ο δημοσιογράφος να καταγράψει τις σκηνές εκείνη την στιγμή. Στο κέντρο ακριβώς της πλατείας πουλάνε ναρκωτικά και ένας μάλιστα αφηγείται ότι είναι λαθρομετανάστης από την Τυνησία. Λίγα μέτρα πιο εκεί, η κρυφή κάμερα πιάνει έναν κλέφτη που ακολουθεί το θύμα του. Είναι Σαββάτο βράδυ και θέλουν να εξακριβώσουν με την κρυφή κάμερα τους το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το μέρος για μια γυναίκα να κυκλοφορεί τα βράδια. Στην τσάντα η δημοσιογράφος τοποθετεί ένα πορτοφόλι άδειο. Λίγα μέτρα σε απόσταση ήδη βρίζουν κάποιες γυναίκες και τις παρενοχλούν σεξουαλικά, ενώ τις αποκαλούν τσούλες.

Όταν η δημοσιογράφος περνά από το διάδρομο του μετρό δίπλα από κάποιους άντρες, είχε ένα κακό αίσθημα ότι κάποιος από πίσω της την ακολουθούσε και πράγματι της έκλεψαν το πορτοφόλι.

Αυτός που έκλεψε την δημοσιογράφο τον εντοπίζει η κάμερα λίγο αργότερα προσπαθώντας να κλέψει και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Γίνεται χαμός, ο κλέφτης πετάει ένα μπουκάλι και αρχίζει η καταδίωξη.

Ο κλέφτης εντοπίζεται λίγα μέτρα πιο μακριά και η κατάσταση χάνει τον έλεγχο. Τον πιάνουν οι εντόπιοι και τον μαυρίζουν στο ξύλο. Οι κάτοικοι το ονομάζουν αυτοάμυνα. Λίγα λεπτά αργότερα παίρνουν τα στοιχεία του άντρα, λιβυκής καταγωγής, αλλά μετά, τι ειρωνεία, τον αφήνουν έτσι ελεύθερο. Αυτοί είναι πλέον η καθημερινότητα στο Κοttbusser Tor.

Η αστυνομία αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση. Εδώ και καιρό οι ιδιοκτήτες μαγαζιών και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν γράψει επανελειμένα καυτά γράμματα στους πολιτικούς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο κοινωνικός λειτουργός Ercan Yasaroglu και οι κάτοικοι πήραν μια απάντηση από τον υπουργό ότι η εγκληματικότητα δεν… έχει ανέβει και ότι όλα είναι μια λανθασμένοι εκτίμηση τον κατοίκων. Οι πολιτικοί δεν αισθάνονται υπεύθυνοι για την κατάσταση. Καμία πολιτική ευθύνη, καμία βοήθεια. Έτσι και χειρότερα θα γίνεται σε λίγο καιρό και σε μας αν δεν αντιδράσουμε. Οι άνθρωποι τις περιοχής λένε ότι μας εγκατέλειψαν όλοι, αστυνομία, πολιτικοί, συνδικάτα, όλοι.

Το πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση το φανερώνουν οι αριθμοί. Μόνο το 2015 σε αυτην την πλατεία που βλέπετε στο βίντεο, έγιναν 2.116 κλοπές ενώ οι επιθέσεις βίας ανεβήκαν επάνω από 30%. Η κλοπές επάνω από 55%.

Ένας αστυνομικός ομολογεί ότι οι ανεξέλεγκτες περιοχές «φωτιάς» στο Βερολίνο έχουν πολλαπλασιαστεί σε επικίνδυνο βαθμό. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς. Επικρατει ο νόμος του εγκλήματος και της ζούγκλας, ενώ κεντρικό σημείο όλων αυτών είναι ο σταθμός στο Βερολίνο, Goerlitzer Bahnhof.

Με το που κατεβήκαν από το τρένο οι δημοσιογράφοι τους παρενοχλούσαν οι Drug dealer για να πουλήσουν τα εμπορεύματα τους.

Αστυνομία παντού αλλά απλοι θεατές και οι έμποροι ναρκωτικών χωρίς να φοβούνται κανέναν. Μπροστά στα μάτια της αστυνομίας γίνεται η διακίνηση ναρκωτικών. Το γιατί γίνεται μπροστά στα μάτια της αστυνομίας και η αστυνομία δεν επενέβει, εξηγεί ένας αστυνομικός στην κάμερα κρύβοντας το πρόσωπο του.

Καθημερινά πιάνουμε 30, 40 άτομα λέει, άλλα η δικαιοσύνη τους αφήνει άμεσως πάλι ελευθέρους. Φτάνουν στο σημείο οι εγκληματίες να μας κοροϊδεύουν όταν τους πιάνουμε γιατί ξέρουν ότι θα αφεθούνε ελεύθεροι.

Και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον όποιο γίνονται όλο και πιο βίαιοι απέναντι στα θύματα τους ξέροντας ότι δεν θα ύπαρξει καμία τιμωρία. Επίτηδες λέει ο αστυνομικός οι πολιτικοι δείχνουν μια άλλη εικόνα, ότι δηλαδή όλα δεν είναι και τόσο επικίνδυνα όσο τα παρουσιάζουν οι κάτοικοι.

Επίτηδες αφήνονται οι κάτοικοι στο έλεος. Το μόνο που αξιώνονται να κάνουν οι πολιτικοί είναι να περιμένουν και να συζήτανε συνεχώς, χωρίς κανένα αποτελέσμα.

Εντωμεταξύ αρχίσε να «κατακτάται» από τους λαθρομετανάστες της Αφρικής και μια άλλη περιοχή του Βερολίνο, το Moabit. Έχουν αυξηθεί οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις , κλοπές, βίαιες επιθέσεις σε περαστικούς και οι κάτοικοι είναι εξωφρενών. Ο κόσμος το βράδυ σχολάει από τις δουλειές τους και φοβούνται να περάσουν από το κεντρικό πάρκο για να πάνε στα σπίτια τους. Η περιοχή υποβαθμίστηκε από τότε που ήρθαν όλοι αυτοί.

Μεγαλοδικηγόρος από το Βερολίνο παραπονιέται ότι δεν γίνεται από τους πολιτικούς τίποτα για τα εγκλήματα, μεγάλη αδιαφορία. Παράλληλα οικονομικά μέτρα λιτότητας στους πάντες, στην αστυνομία, στους δικηγόρους κ.α. Αποτέλεσμα το τέλειο ΧΑΟΣ.

Εμπρός λοιπόν όλα αυτά τα «ωραία’ αύριο όταν ολοι θα εγκλωβιστούν εδώ και στην Ελλάδα του μεγαλύτερου ΧΑΟΥΣ!


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Το Κίεβο ανέλαβε την ευθύνη για το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα

06/06/2026 | 08:00
Featured

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες

06/06/2026 | 06:00
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 6 Ιουνίου, εορτολόγιο: Όσιος Ιλαρίων ο Νέος, Ηγούμενος Μονής Δαλμάτων

06/06/2026 | 00:05
HOT NEWS

Alex Rasov

05/06/2026 | 23:45
Load More
Επόμενο Άρθρο

Είναι η τέλεια δουλειά και όμως δεν τη θέλει κανένας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς σε ηλικία 85 ετών

    197 shares
    Share 79 Tweet 49
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Θρίλερ με πληρωμές 686 εκατ. ευρώ – Τα 160 εκατ. των αδιάθετων πόρων, το βαμβάκι και οι αγρότες σε αναμονή

    75 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Τραμπ: Θα ήταν υπέροχο αν συναντηθούν ο Ζελένσκι και ο Πούτιν – Πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑ: De Minimis έως 80€/στρέμμα, αλώνια από αυτή την εβδομάδα +40 εκατ. ευρώ – Τι περιμένουν παραγωγοί και κτηνοτρόφοι

    706 shares
    Share 282 Tweet 177
  • ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026 και 2ΓΒ/2026: Έρχονται αποτελέσματα και 4.747 μόνιμες προσλήψεις – Δέκα παραδείγματα – ΟΔΗΓΟΣ

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
  • Γιατί η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα δεν μπορεί να μετατραπεί σε πολιτικό ρεύμα

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Πολυνομοσχέδιο – ΕΚΤΑΚΤΟ: 10 μέτρα για συντάξεις, 72 δόσεις και κατοικία – 7 παραδείγματα για δικαιούχους και οφειλέτες

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch