Το εμβληματικό παραθεριστικό συγκρότημα που από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 αποτελεί το κόσμημα της πευκόφυτης αττικής Ριβιέρας, έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του έπειτα από ριζική ανακαίνιση και υποδέχεται ξανά τους επισκέπτες του.

Μια εμπειρία που πρέπει να τη ζήσει κανείς για να την νιώσει στο πετσί του. Άπλετο φως, θέα, ξύλο και δερμάτινοι μπλε καναπέδες.

Mercato στα ιταλικά θα πει αγορά και είναι το όνομα της ιταλικής τρατορίας που βρίσκεται στο αναγεννημένο ξενοδοχείο Ναυσικά εντός του «πριγκιπάτου» του Αστέρα.

Το όνομα της ταιριάζει γάντι, καθώς αποτελεί μια «αγορά» πιάτων βασισμένων στις καλύτερες πρώτες ύλες της γειτονικής χώρας.

Σπιτικά ζυμαρικά, τυριά με γεμάτη γεύση και πικάντικα σαλάμια, είναι όλα τους εδώ. Ο χώρος σε εντυπωσιάζει με τη ζεστή αισθητική του που μπλέκει σύγχρονα στοιχεία όπως το πανταχού παρόν μέταλλο με αρ ντεκό αντικείμενα και ρετρό έπιπλα. Το αποτέλεσμα αναπαράγει αισθητικά την αίγλη του παρελθόντος, καταφέρνοντας την ίδια στιγμή να δείχνει νέο και φρέσκο. Το μπαρ στην άκρη της τρατορίας.