Το έχει μπει στο πνεύμα των γιορτών με τις σάλες του στολισμένες και με ανανεωμένη την ομάδα της κουζίνας, η οποία φέτος δημιούργησε για τα ρεβεγιόν των και της Πρωτοχρονιάς μενού με εμπνευσμένες από τη θάλασσα και όχι μόνο.

Δείτε τα πιάτα στο γιορτινό μενού μας: με κονσομέ, ginger, lemongrass και ζελέ καρότου, Γαρίδα jumbo με κους κους αρωματισμένο με παντζάρι και καφέ espresso,Cote de veaux με ψητά σπαράγγια, νιόκι και παλαιωμένη παρμεζάνα και για επιδόρπιο, Mπάρα μους κάστανου σε μπισκότο αμυγδάλου και sorbet μανταρίνι. Το μενού για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς δίνει τον εορταστικό τόνο με πιάτα όπως Καραβίδες σε λάχανο savoy, Μπαρμπούνι με σπαγγέτι λαχανικών και ζωμό με σαφράν, Αρνί γάλακτος σιγομαγειρεμένο με αραβικό κουςκους και σελινόριζα και για τους λάτρεις των γλυκών, Σφαίρα σοκολάτας με μους Gianduja, φουντούκι και sorbet φραμπουάζ.

Διαβάστε επίσης:   Φαγητό στην Αθήνα: Το αυγό του κόκορα

Μενού ρεβεγιόν (€ 85/άτομο).

Bαρούλκο Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54

Μικρολίμανο

210 5228400

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ.