: Το πρόγραμμα «Όλοι Μαζί Μπορούμε» παρουσιάζει απόψε στις 21.00, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, τη συναυλία «Παίξε Τσιτσάνη μου» με την αφιλοκερδή συμμετοχή Ελλήνων καλλιτεχνών.

Tα έσοδα των εισιτηρίων (από 6 ευρώ και με ελάχιστη προσφορά 2 ευρώ) θα διατεθούν σε τρόφιμα υπέρ ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Στη συναυλία προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας στην καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλής στη σκηνοθεσία και ο Διονύσης Σαββόπουλος θα προλογίσει τη συναυλία. Σε ρόλο αφηγητή ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη θα ερμηνεύσουν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Χρήστος Νικολόπουλος, Μαρίζα Ρίζου, Μαρίνα Σάττι και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Πρόκειται για την τρίτη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Την πρώτη, το 2016, απευθύνθηκε στον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο για τη διοργάνωση της μεγάλης συναυλίας. Τη δεύτερη φορά, το καλοκαίρι του 2017, με τη συναυλία «Ζη το ελληνικό τραγούδι», ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσίασε στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από «φωνές» και τραγούδια.

Για την εξυπηρέτηση του κοινού που θα παρακολουθήσει τη συναυλία παρατείνεται το ωράριο της λειτουργίας μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα στο μετρό (Γραμμές 1,2 και 3), το τραμ, στα τρόλεϊ και στα λεωφορεία.

Eπίσης, από τις 18:00 και ως το τέλος της συναυλίας θα ισχύσει σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στους γύρω δρόμους, σύμφωνα με ανακοίνωση της τροχαίας.