Με σύνθημα «Φέρνουμε τα Χριστούγεννα στο Χαϊδάρι» και με ένα ευρύ πρόγραμμα εκδηλώσεων, συναυλιών και θεατρικών δρωμένων, το Χαϊδάρι υποδέχεται μικρούς και μεγάλους φέτος τα Χριστούγεννα.

Συνολικά έχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 25 εκδηλώσεις, που περιλαμβάνουν συναυλίες, παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, πάρτυ με DJs, χριστουγεννιάτικα παραμύθια, θέατρο σκιών, παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι, ποντιακά δρώμενα, χορωδίες, ενώ το σύνολο των καλλιτεχνών συμμετέχει στις εκδηλώσεις αφιλοκερδώς.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η πόλη να γίνει ξανά σημείο αναφοράς για όλη τη δυτική Αθήνα. Ήδη στην πόλη, που βρίσκεται μόλις ένα τέταρτο μακριά από το κέντρο της Αθήνας, παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα ενόψει εορτών, ενώ υπάρχει αισιοδοξία και για την εμπορική κίνηση των καταστημάτων. Χθες μάλιστα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου συνδυάστηκε με μεγάλη λαϊκή συναυλία με μαζική συμμετοχή των πολιτών του Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χαϊδαρίου, Βαγγέλη Ντηνιακό, «αποδεικνύουμε φέτος ότι όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται για την πόλη παρά τις όποιες δυσκολίες. Εύχομαι να φέραμε τα Χριστούγεννα στο Χαϊδάρι και στις καρδιές όλων».