Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Αλλαγή φρουράς σε Προεδρία Δημοκρατίας και Βουλής – Ποιοι θα στηρίξουν Τασούλα και Κακλαμάνη

TechTeam από TechTeam
17/01/2025 09:13
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
58
SHARES
124
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το βράδυ της Πέμπτης (16/1) με την ανάγνωση της παραίτησής του από βουλευτής και από το αξίωμα του πρόεδρου της Βουλής, ο Κώστας Τασούλας έκλεισε τον κοινοβουλευτικό του βίο

Σύντομα θα ανοίξει το επόμενο κεφάλαιο στην πολιτική του διαδρομή. Όπως εξήγησε και ο ίδιος από το Βήμα, επέλεξε την «θεσμική ευπρέπεια» προκειμένου να μη δοθεί τροφή για ανούσια πολιτική σύγκρουση.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πήχη να βρίσκεται στην αυξημένη πλειοψηφία των 200 βουλευτών. Ο Κωνσταντίνος Τασούλας αναμένεται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην τέταρτη ψηφοφορία, στις 12 Φεβρουαρίου, με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.

Οι υποψηφιότητες για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα αναμένεται να είναι πέντε με τις ψηφοφορίες να αποτελούν μία δοκιμασία καταγραφής δυνάμεων τόσο για τους υποψήφιους όσο και για τα κόμματα. Η επιλογή του Κώστα Τασούλα έχει χαρακτηριστεί παραταξιακή σκορπίζοντας ωστόσο ικανοποίηση στο “γαλάζιο” στρατόπεδο. Το ΠΑΣΟΚ προχωρά στην προεδρική εκλογή με τον Τάσο Γιαννίτση που έχει ταυτιστεί με την απόπειρα μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη γυναίκα υποψήφια. Η Λούκα Κατσέλη που άφησε το στίγμα της με τον ομώνυμο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Ο Βορειοηπειρώτης Κώστας Κυριακού αποτελεί την επιλογή της «Νίκης» και ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος και πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου αναμένεται να είναι η πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας.

Στις ψηφοφορίες το ΚΚΕ αναμένεται να δηλώσει “παρών”, ενώ η Ελληνική Λύση δεν έχει εκφραστεί υπέρ κάποιοι υποψηφίου.

«Ναι» και από Σαμαρά και Σαλμά για Τασούλα -Ποιοι άλλοι ψηφίζουν
Περισσότερες από 165 θετικές ψήφους αναμένεται να συγκεντρώσει ο Κώστας Τασούλας. Πέρα από τη βασική δεξαμενή που είναι οι 156 βουλευτές της ΝΔ, ο κ. Τασούλας έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε δήλωσή του εξήγησε με ποιο  σκεπτικό θα τον ψηφίσει. Θύμισε ότι είχε υποστηρίξει δημόσια πώς έπρεπε να επιλεγεί υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τον κεντροδεξιό χώρο προτείνοντας μάλιστα τον Κώστα Καραμανλή. Ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς, όπως ξεκαθαρίζει, δεν προσπερνά τη διαφωνία του με τον απερχόμενο πρόεδρο της Βουλής σε κορυφαία ζητήματα.

«Ναι» στον Κ. Τασούλα λέει και ο διαγραφείς από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς που αναφέρεται πάντα θερμά στο πρόσωπο του ηπειρώτη πολιτικού. Επίσης τον στηρίζει και ο ανεξάρτητος και προερχόμενος από την Ελληνική Λύση Παύλος Σαράκης.

Θετικά διακείμενοι προς το πρόσωπο του κ. Τασούλα αναμένεται να είναι και προερχόμενοι από τους «Σπαρτιάτες» βουλευτές, όπως οι Χάρης Κατσιβαρδάς, Γιώργος Ασπιώτης και Μιχάλης Γαυγιωτάκης, οι οποίοι είχαν υπερψηφίσει και τον προϋπολογισμό και άλλα νομοσχέδια της κυβέρνησης.

Την πρόθεση των πέντε “Σπαρτιατών” να υπερψηφίσουν τον κ. Τασούλα, όπως υπαινίχθηκε ο πρόεδρός τους Βασίλη Στίγκας, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκη. Ερωτηθείς για το εάν είναι ευπρόσδεκτες αυτές οι ψήφοι, απάντησε αρνητικά, λέγοντας «λέμε ένα ”όχι” ξεκάθαρο», αντίδραση που προκάλεσε δυσαρέσκεια στους κόλπους των Σπαρτιατών.

Ποιοι στηρίζουν τις άλλες υποψηφιότητες
Οι 31 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όπως και ο πρώην βουλευτής του κινήματος Μπαράν Μπουρχάν είναι οι εξασφαλισμένες ψήφοι υπέρ του Τάσου Γιαννίτση. Θετικός εμφανίζεται και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς που “φλερτάρει” με το ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν αποκλείεται να επιλέξουν την υποψηφιότητα Γιαννίτση τουλάχιστον δύο ακόμη ανεξάρτητοι.

Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Λούκα Κατσέλη φαίνεται πώς τάσσεται και η Νέα Αριστερά που επιμένει πώς το μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων θα έπρεπε να είχε στηρίξει τη δική της πρόταση για την υποψηφιότητα Ράμμου. Στους υποστηρικτές της κυρίας Κατσέλη θα πρέπει να προστεθούν δύο ακόμη κυρίες. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού και η πρώην βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Αρετή Παπαιωάννου ανεβάζουν τη δύναμη της κυρίας Κατσέλης στους 39 βουλευτές.

Οι 10 βουλευτές της «Νίκης» στηρίζουν τον Βορειοηπειρώτη Κώστα Κυριακού με τον Δημήτρη Νατσιό να τον χαρακτηρίζει «ήρωα». Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου που θεωρεί “ιδανικό” για πρώτο πολίτη της χώρας τον πατέρα της Νίκο Κωνσταντόπουλου, δεν έχει καταθέσει επίσημα την πρότασή της.

Η υποψηφιότητα Νικήτα Κακλαμάνη για Πρόεδρος της Βουλής. Πότε ψηφίζεται
Η παραίτηση Τασούλα έφερε πιο κοντά τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Βουλής που τελικά θα προηγηθεί της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Tην προσεχή Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 12.00 η Ολομέλεια καλείται να εκλέξει επόμενο πρόεδρο του Σώματος τον Νικήτα Κακλαμάνη. Μέχρι τότε καθήκοντα προέδρου θα ασκεί ο α’ αντιπρόεδρος Γιάννης Πλακιωτάκης.

Το όνομα του βουλευτή της Α΄Αθήνας για τη θέση του Προέδρου της Βουλής είχε ήδη “κλειδώσει”, όταν προχτές πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου. Οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τους βουλευτές της “γαλάζιας” παράταξης και όχι μόνο, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο που χαίρει εκτιμήσεως από όλες τις πτέρυγες της Βουλής.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ένας έμπειρος κοινοβουλευτικός με μακρά θητεία στο προεδρείο της Βουλής, καθώς έχει διατελέσει τέσσερις φορές αντιπρόεδρος. Μάλιστα κατέχει και το ρεκόρ ψήφων. Τον Μάιο του 2023 εξελέγη α΄αντιπρόεδρος με τις ψήφους και των 296 βουλευτών που συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Ένα ρεκόρ δηλωτικό της αποδοχής των συναδέλφων του.

Ποιοι στηρίζουν τον Νικήτα Κακλαμάνη
Με βάση τον Κανονισμό της Βουλής το κυβερνών κόμμα καταθέτει πρόταση για Πρόεδρο της Βουλής, μία πρόταση που ήρθε αρκετά νωρίτερα από ότι αναμενόταν και μάλλον αιφνιδίασε τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η επιλογή του Νικήτα Κακλαμάνη ήταν κίνηση ματ. Γιατί τα κόμματα θα δυσκολευτούν να πουν “όχι”. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καταλήξει τι θα πράξουν στην ψηφοφορία της Τετάρτης, ωστόσο φαίνεται ότι διάκειντα θετικά προς τον κ. Κακλαμάνη. Όπως έλεγε στο iefimerida έμπειρο κοινοβουλευτικό στέλεχος “το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μην τον ψηφίσει”.  Άλλο στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη σχολίαζε ότι “η εκλογή Προέδρου της Βουλής δεν σχετίζεται με την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, οπότε οι ενστάσεις για τη στάση Μητσοτάκη δεν θα πρέπει να επηρεάσουν τη στάση του ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία της ερχόμενης Τετάρτης”.

Στο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να λειτουργήσουν θεσμικά, σε αντίθεση, όπως λένε, με τον κ. Μητσοτάκη που με την επιλογή Τασούλα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει παραβιάσει μια παράδοση της μεταπολίτευσης. Η πρόταση Κακλαμάνη ήδη εξετάζεται από το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και θα τοποθετηθούν σχετικά στην Ολομέλεια.

Στη Νέα Αριστερά, το θέμα δεν έχει τεθεί ακόμη επί τάπητος, ενώ η Ελληνική Λύση κλίνει προς το “ναι”. Θετικοί εμφανίζονται και οι Σπαρτιάτες.

Από τους 23 ανεξάρτητους ανοιχτά υπέρ έχουν ταχθεί οι Χ. Κατσιβαρδάς, Α. Λινού, Γ. Σαρακιώτης και Α. Παπαϊωάννου, ενώ οι περισσότεροι δεν φαίνεται να έχουν αντιρρήσεις.

Πώς εκλέγεται ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής εκλέγεται με φανερή ονομαστική ψηφοφορία και με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δηλαδή με 151 ψήφους. Στην απίθανη περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απόλυτη πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται και ο Πρόεδρος της Βουλής εκλέγεται με σχετική πλειοψηφία.

Η καταμέτρηση των ψήφων γίνεται από τρεις βουλευτές. Οι δύο προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Βουλής, τη ΝΔ, και ο τρίτος από την δεύτερη, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της Βουλής καλείται να καταλάβει την έδρα

 

 

Ετικέτες: ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣΤΑΣΟΥΛΑΣψηφοι

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Τασούλας: Να διατηρήσουμε ακλόνητο το οικοδόμημα της Mεταπολίτευσης

24/07/2025 | 23:13
Featured

Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

24/07/2025 | 20:45
Featured

Βουλή: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπει ο Κακλαμάνης την Κωνσταντοπούλου

22/07/2025 | 18:11
Featured

Τασούλας για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: Χρέος μας να ενισχύσουμε τις προσπάθειες για δίκαιη λύση στο Κυπριακό

20/07/2025 | 10:52
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γερουλάνος: «Προοδευτικός και νεοφιλελεύθερος μαζί, δεν γίνεται»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Καίγεται η Ελλάδα – Ζητήθηκε άμεση συνδρομή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας

    943 shares
    Share 377 Tweet 236
  • Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα: Eκκενώσεις 11 οικισμών- Δύσκολη η κατάσταση στη Ζάκυνθο – Μέτωπα σε Βόνιτσα, Άρτα, Πρέβεζα

    323 shares
    Share 129 Tweet 81
  • Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Ζελένσκι – «Έτοιμη η Τουρκία να φιλοξενήσει συνάντηση κορυφής» ανακοίνωσε η Άγκυρα

    236 shares
    Share 94 Tweet 59
  • ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ ΝΕΑ: 65.000€ τον μήνα – Οι διάλογοι, τα ακίνητα και η έρευνα που «έκαψαν» τον πρώην αστυνομικό Βαγγέλη Μπαταρλή

    206 shares
    Share 82 Tweet 52
  • Χάος στην Κάτω Αχαΐα λόγω της μεγάλης φωτιάς – Μήνυμα του 112 για μαζική εκκένωση προς Πύργο

    204 shares
    Share 82 Tweet 51
  • Γιορτή σήμερα 12 Αυγούστου, εορτολόγιο: Άγιοι Φώτιος και Ανίκητος

    205 shares
    Share 82 Tweet 51
  • ΕΙΔΗΣΗ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ! Αναστάτωση με τα “λειψά” επιδόματα ανεργίας – Τι απαντά η ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) και ποιοι επηρεάζονται

    177 shares
    Share 71 Tweet 44
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch