Για σήμερα Τετάρτη ο καιρός θα είναι καλός για τις περισσότερες περιοχές της χώρας
Από το μεσημέρι έως το απόγευμα κυρίως στις περιοχές της Πελοποννήσου, στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου μέχρι και το ύψος της κεντρικής και δυτικής Στερεάς, στην Αττική και στην κεντρική Εύβοια, θα σημειωθούν κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Στα Επτάνησα καλύτερος ο καιρός.
Η θερμοκρασία στους 29 με 34 στα βόρεια, στους 32 με 35 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, στους 32 στα Επτάνησα, στους 30 με 34 και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.
Για την περιοχή της Αττικής θα είναι εξαιρετικός ο καιρός. Η θερμοκρασία από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή του κέντρου της πόλης της Αθήνας.
Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου νωρίς το πρωί και αργά το μεσημέρι αντίστοιχα.
Ο καιρός Πέμπτη και Παρασκευή
Και την Πέμπτη και την Παρασκευή αυτή η αστάθεια θα διατηρηθεί και τις επόμενες ακόμα δύο ημέρες.
Την Πέμπτη λοιπόν, στους 32 με 35 βαθμούς θερμοκρασία στα ηπειρωτικά, 32 με 33 στα νότια νησιωτικά τμήματα.
Την Παρασκευή, από την Πελοπόννησο μέχρι και τα δυτικά τμήματα της Θράκης, το μεσημέρι κυρίως και το απόγευμα θα σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες, με τη θερμοκρασία στους 34 με 36 στα βόρεια. Στους 32 με 33 στα νότια νησιωτικά τμήματα



