Στο Παίδων Αγία Σοφία νοσηλεύεται η 13χρονη μαθήτρια που έπεσε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το πρωί της Δευτέρας, από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου Γυμνασίου στο Χαϊδάρι
Η 13χρονη υποβάλλεται αυτή την ώρα σε χειρουργείο. Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων η 13χρονη φέρεται να καθόταν στη κουπαστή της σκάλας, ένιωσε ζάλη και και έπεσε στο προαύλιο.
Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της έσπευσαν για βοήθεια μέχρι σταθμός του ΕΚΑΒ να φτάσει στο σημείο. Η Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ μετέφερε τη μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου, αρχικά στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου διασωληνώθηκε, ενώ στη συνέχεια η 13χρονη διακομίστηκε στο Παίδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς φέρεται από την πτώση να υπέστη εγκεφαλικό οίδημα και κάταγμα λεκάνης.
Τη μαθήτρια επισκέφθηκε η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, ενώ το υπουργείο διεξάγει τη δίκη του έρευνα για το συμβάν. Ταυτόχρονα, τους μαθητές θα υποστηρίξουν ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί του Δήμου και του υπουργείου Παιδείας.






