Παρασκευή, 8 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Eκλογές ΠΑΣΟΚ: Παράταση κατά 30 λεπτά στη διαδικασία – Στις 19:30 κλείνουν οι κάλπες-Περισσότεροι από 203.000 ψήφισαν μέχρι τις 18:40

TechTeam από TechTeam
13/10/2024 19:00
Ενημερώθηκε: 13/10/2024 19:29:09
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
58
SHARES
124
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο β’ γύρος των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή να είναι μειωμένη σε σχέση με τον α’ γύρο της περασμένης Κυριακής (6/10)

Παράταση κατά 30 λεπτά στη διαδικασία ανακοίνωσε η ΕΔΕΚΑΠ. Συγκεκριμένα, οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:30.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ «σύμφωνα με απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ θα δοθεί μισή ώρα παράταση στην ψηφοφορία και οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:30».

Μέχρι τις 18:30 είχαν ψηφίσει 201.654 φίλοι και μέλη.

Mοιρασμένα αποτελέσματα σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη
Χαμηλότερη προσέλευση σε σχέση με τον πρώτο γύρο είχαν οι εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη, στην Αυστραλία.

Στο Σίδνεϊ ψήφισαν 47 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με το Νίκο Ανδρουλάκη να λαμβάνει 38 και τον Χάρη Δούκα 9 ψήφους. Στον πρώτο γύρο ο πρόεδρος του κόμματος είχε λάβει 19 ψήφους ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων 9 και είχαν ψηφίσει 53 άτομα.

Στη Μελβούρνη ψήφισαν 30 άτομα και έλαβε 22 ψήφους ο Χάρης Δούκας και 8 ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στον πρώτο γύρο ο δήμαρχος Αθηναίων είχε λάβει 1 ψήφο, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ 6. Συνολικά είχαν ψηφίσει 35 άτομα.

Τόσο οι δύο «μονομάχοι» για την προεδρία (Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας) όσο και οι έτεροι υποψήφιοι που δεν κατάφεραν να περάσουν στον β’ γύρο της εσωκομματικής διαδικασίας ψήφισαν από νωρίς, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, μέχρι τις 17:30 μ.μ. ψήφισαν 181.657 φίλοι και μέλη του κόμματος, με τη συμμετοχή να είναι κατά 26,34% μειωμένη σε σχέση με την πρώτη Κυριακή. Οι κάλπες κλείνουν στις 19:00 το απόγευμα.

Όσον αφορά το πότε θα έχουμε μια σαφή εικόνα για το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, κομματικά στελέχη που επιμελούνται την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών εκτιμούν ότι μια ώρα μετά το κλείσιμο των καλπών, γύρω στις 20:00 δηλαδή, θα έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα σε ποσοστό περίπου 60%.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η συμμετοχή η οποία στο β’ γύρο αναμένεται να είναι μειωμένη περίπου κατά 30%, σύμφωνα με τα δεδομένα των προηγούμενων εκλογών του 2021.

Το 2021 στον β’ γύρο μέχρι τις 11:00 είχαν ψηφίσει 59.247, ενώ τώρα ψήφισαν 62.023, γεγονός που δείχνει ότι η συμμετοχή θα είναι μεγαλύτερη από εκείνη του 2021 (206.000).

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής, ήρθε πρώτος με 29,64% ενώ ο Χάρης Δούκας πέρασε οριακά δεύτερος, με 21,41% έναντι του Παύλου Γερουλάνου με 21,12%, μετά το πολύωρο θρίλερ της καταμέτρησης των ψήφων.

Από το Μεγανήσι έρχεται το πρώτο αποτέλεσμα για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μεγανήσι ψήφισαν 35 μέλη-φίλοι του ΠΑΣΟΚ, από τους 63 που είχαν συμμετάσχει στον α’ γύρο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 22 ψήφους, ο Χάρης Δούκας 12, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.

Υπενθυμίζεται ότι στον α’ γύρο πρώτος στο Μεγανήσι είχε έρθει ο Παύλος Γερουλάνος.

Δικαίωμα συμμετοχής στη σημερινή ψηφοφορία έχουν οι 303.000 που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή. Επίσης δεν χρειάζεται να καταβάλουν εκ νέου το αντίτιμο των 3 ευρώ καθώς η διαδικασία της ψηφοφορίας εκλογής ολοκληρώνεται σήμερα.

Η αναμέτρηση για την προεδρία
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Ελέγχου Εκλογικών Διαδικασιών και Υποψηφιοτήτων (ΕΔΕΚΑΠ) εξέδωσε την εγκύκλιο με τις οδηγίες που αφορούν στον Β’ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος διεξάγεται σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024.

Σύμφωνα με τη εγκύκλιο, δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α’ γύρο της 6ης Οκτωβρίου ενώ για τον β’ γύρο δεν καταβάλλεται αντίτιμο συμμετοχής.

Στον δεύτερο γύρο έχουν προκριθεί και αναμετρώνται ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας.

Οι ψηφοφόροι καλούνται να συμμετάσχουν στις εκλογές ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Εγγραφή και Ταυτοποίηση: Οι ψηφοφόροι που συμμετείχαν στον Α’ γύρο των εκλογών έχουν δικαίωμα ψήφου και στον Β’ γύρο. Απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου για την ταυτοποίηση τους κατά την προσέλευση στα εκλογικά κέντρα.
Εκλογικά Κέντρα και Ώρες Λειτουργίας: Τα εκλογικά κέντρα θα είναι ανοικτά από τις 7:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ., με δυνατότητα επέκτασης του ωραρίου σε περίπτωση αυξημένης προσέλευσης. Οι διευθύνσεις των εκλογικών κέντρων θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Αναλυτικά οι οδηγίες
Α. Η ψηφοφορία για την εκλογή ανάδειξης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην Ελλάδα θα διαρκέσει από ώρα 07:00 πμ έως ώρα 19:00 μμ. Για τα εκλογικά τμήματα του Αποδήμου θα ισχύσουν οι ώρες που έχουν καθοριστεί με τη 2η εγκύκλιο για τον Απόδημο, όπως λειτούργησαν στον α’ γύρο.

Β. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α’ γύρο της 6ης Οκτωβρίου 2024.

Για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης νέου τύπου. Η αναζήτησή τους θα γίνεται από το μητρώο ψηφισάντων και όχι από τον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως έγινε στον α΄ γύρο. Ως εκ τούτου, δεν απαιτείται ο ΑΜΚΑ για τους ψηφοφόρους 16 ετών και τους αλλοδαπούς, καθώς δε θα γίνεται αναζήτηση στον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως στον α’ γύρο, παρά μόνο το ταυτοποιητικό τους έγγραφο.

Σε περίπτωση που προσέρχεται ψηφοφόρος για να ψηφίσει και δεν εντοπίζεται στον εκλογικό κατάλογο του tablet, ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής πρέπει να καλέσει άμεσα στο call center του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής (210-3665000) ή στα τηλέφωνα της ΕΔΕΚΑΠ (210 3665374-475-476), ώστε η ΕΔΕΚΑΠ να τον αναζητήσει στον εκλογικό κατάλογο και εφόσον εντοπιστεί, να τον πιστοποιήσει ως ψηφοφόρο και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Γ. Για τον β’ γύρο δεν καταβάλλεται αντίτιμο.

Δ. Για τον β’ γύρο δε συμπληρώνονται αιτήσεις νέων μελών, καθώς η διαδικασία γίνεται από το κλειστό μητρώο των ψηφισάντων του α΄ γύρου της 6ης Οκτωβρίου.

Ε. Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Χώρας ή του Αποδήμου, ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα που ψήφισαν στον α’ γύρο.

ΣΤ. Για τον β’ γύρο έχουν εκδοθεί νέες σφραγίδες με νέα αρίθμηση που θα αποσταλούν μαζί με το εκλογικό υλικό και ως εκ τούτου η σφραγίδα που χρησιμοποίησε κάθε εκλογικό τμήμα στον α’ γύρο πρέπει να αποσυρθεί και να αντικατασταθεί από τη νέα. Η χρήση της παλιάς σφραγίδας θα επιφέρει ακυρότητα του αποτελέσματος.

Η. Επισημαίνεται ότι αποδεκτά γίνονται τα σύμβολα + (σταυρός) ή x (χι) ή ν (τικ), είτε τίθεται δεξιά είτε αριστερά του ονόματος. Το ψηφοδέλτιο του β’ γύρου δεν περιλαμβάνει κουτάκι αριστερά από το όνομα των υποψηφίων.

Θ. Οι Υπεύθυνοι Εκλογικών Κέντρων θα πρέπει να παραδώσουν το εκλογικό υλικό στις εφορευτικές επιτροπές την Κυριακή το πρωί πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας. Έως τότε, είναι υπεύθυνοι για τη διαφύλαξή του, ώστε να μη διανεμηθούν φάκελοι ή ψηφοδέλτια πριν από την ημέρα των εκλογών.

Ι. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί καθυστέρηση στο σύστημα του tablet ή τεχνικό πρόβλημα, σταματά η εκλογική διαδικασία επί τόπου, σφραγίζεται η κάλπη με ευθύνη της εφορευτικής επιτροπής και ενημερώνεται η ΕΔΕΚΑΠ.

Αυτονόητο είναι ότι, σε αυτήν την περίπτωση δε σημειώνονται ονόματα στην κατάσταση ψηφισάντων, αφού δε θα είναι εφικτή η διαπίστευση των ψηφοφόρων μέσω tablet.

Η εκλογική διαδικασία ξεκινά ξανά μόλις επανέλθει η λειτουργία του tablet.

Πού ψηφίζω στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στον β’ γύρο
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07:00 π.μ.και θα κλείσουν στις 07:00 μ.μ. . Αν χρειαστεί θα δοθεί παράταση.

Σε αντίθεση με τις εθνικές εκλογές, οι εκλογείς του ΠΑΣΟΚ μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό του δικαίωμα στις εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.

 

 

Ετικέτες: ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣΔΟΥΚΑΣεκλογέςΚΙΝΑΛπαράταση

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης: Εκλογές στο τέλος του 2027, τότε θα κριθεί η κυβέρνηση

03/08/2025 | 16:13
Featured

Ανδρουλάκης για ψηφοφορία Προανακριτικής: Πρωτοφανής καταστρατήγηση του Συντάγματος – Δεν αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα

31/07/2025 | 02:25
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μιλά στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συνεδρίαση για τη συζήτηση επί του διανεμηθέντος πορίσματος της «Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σχετικά με το «τραγικό δυστύχημα, που έλαβε χώρα στις 28/02/2023 στην περιοχή Ευαγγελισμός Τεμπών Λάρισας» για την ενδεχόμενη τέλεση από τον Καραμανλή Κωνσταντίνο του Αχιλλέως, πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών του αδικήματος «της παράβασης καθήκοντος (259 ΠΚ) και ειδικότερα της κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο 2021 έως και τις 28.2.2023, κατά παράβαση του άρθρου 40 παρ.3 του νόμου 4974/2022 και προς τον σκοπό πρόκλησης οικονομικής βλάβης στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος ΑΕ"» και σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην πρόταση», περί αποδοχής ή μη της πρότασης για την άσκηση δίωξης κατά του ως άνω πρώην υπουργού και λήψη απόφασης, με μυστική ψηφοφορία, επί της προτάσεως της Επιτροπής για την καταγγελλόμενη πράξη για την οποία ζητείται άσκηση δίωξης, όπως αυτή καθορίζεται και εξειδικεύεται στο πόρισμά της, σύμφωνα μ
Featured

Ανδρουλάκης στη Βουλή: «Σήμερα ψηφίζετε την αθώωση Καραμανλή – Μονόδρομος η αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ»

22/07/2025 | 17:56
Featured

Γεωργιάδης κατά Ανδρουλάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν ήξερε τι έκανε ο πιο δικός του άνθρωπος; Στην Εξεταστική θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος

22/07/2025 | 09:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΠΑΣΟΚ: Εκλεισαν οι κάλπες του β΄ γύρου - Τα πρώτα αποτελέσματα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ραγδαίες εξελίξεις-Σοβαρά ερωτήματα για τη σύλληψη του πρώην αστυνομικού και TikToker Β. Μπαταρλή

    3076 shares
    Share 1230 Tweet 769
  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Μεγάλες φωτιές σε Κεφαλονιά, Κερατέα, Μέγαρα – Μπαράζ μηνυμάτων 112

    613 shares
    Share 245 Tweet 153
  • Ο Βαγγέλης Μπαταρλής, τα ναρκωτικά και τα σάπια φαγητά: Καταδίκη αν είναι ένοχος – αλλά πολλά δεν κολλάνε

    645 shares
    Share 258 Tweet 161
  • Πώς η κόρη του Αντώνη Σαμαρά, Λένα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

    326 shares
    Share 130 Tweet 82
  • Φοιτήτρια κατήγγειλε τραμπούκο οδηγό ταξί – Την ξυλοκόπησε ζητώντας περισσότερα χρήματα

    233 shares
    Share 93 Tweet 58
  • Πέθανε η 34χρονη κόρη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά – Το ιατρικό χρονικό και η τελευταία μάχη στον «Ευαγγελισμό»

    216 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Ευρωπαϊκή εισαγγελία: Προκαταρκτική έρευνα για επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για Σεμερτζίδου και μέλη της οικογένειάς της

    179 shares
    Share 72 Tweet 45
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch