Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε το πολιτικό γραφείο του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνου Πλεύρη, στην οδό Αλεξάνδρου Σούτσου, στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα
Η εμπρηστική επίθεση έγινε στις 02:15 τα ξημερώματα, στην είσοδο του γραφείου του Θάνου Πλεύρη στο Κολωνάκι, με τους δράστες να τοποθετούν αυτοσχέδιο μηχανισμό αποτελούμενο από 2 γκαζάκια. Κατά την ενεργοποίησή του, προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα καθώς έσπασαν και τζάμια.
Για την επίθεση έκανε ανάρτηση στα social media ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, καταγγέλλοντας «οπαδούς λαθρομεταναστών».
Ολόκληρη η ανάρτηση
«Κάποιοι οπαδοί λαθρομεταναστών έβαλαν εκρηκτικούς μηχανισμούς στο πολιτικό μου γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Μόλις έφυγα από αυτό, Ο τρόπος που τοποθέτησαν τους εκρηκτικούς Μηχανισμούς αποδεικνύει ανθρωποκτόνο δόλο. Δεν υπολογίζω τα συγκεκριμένα καθάρματα. Τα τρομάζω και δεν με τρομάζουν.»






