Αραιές νεφώσεις θα επικρατήσουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώνουν, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά τμήματα
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα φτάσουν τοπικά έως και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές θα αγγίξει ακόμη και τους 26 βαθμούς.
Μακεδονία – Θράκη
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες πρόσκαιρα θα αυξηθούν μέσα στην ημέρα. Στα ορεινά της Μακεδονίας υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία οι ελάχιστες τιμές θα είναι χαμηλότερες κατά 2 με 3 βαθμούς.
Ιόνιο – Ήπειρος – Δυτική Ελλάδα
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς, ενώ τοπικά στα ηπειρωτικά θα αγγίξει τους 26.
Θεσσαλία – Ανατολική Στερεά – Εύβοια – Ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα αυξάνονται προβλέπονται στις περιοχές αυτές, ενώ δεν αποκλείονται πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες – Κρήτη
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ στη δυτική Κρήτη θα φτάσουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς.
Ανατολικό Αιγαίο – Δωδεκάνησα
Στις περιοχές του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά καλός καιρός, με περιορισμένες νεφώσεις κατά διαστήματα.
Οι άνεμοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι νότιοι 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα Δωδεκάνησα δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 25 βαθμούς στα νότια.
Αττική
Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές.
Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 26 βαθμούς Κελσίου.




