Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

TechTeam από TechTeam
23/04/2025 22:30
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
761
SHARES
1.6k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες. Οι θερμές αέριες μάζες ανεβάζουν προσωρινά τον υδράργυρο έως και τους 27 βαθμούς Κελσίου

Ωστόσο, από την Πέμπτη και κυρίως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, καθώς ψυχρότερες αέριες μάζες θα κινηθούν προς την περιοχή μας.

Η άνοιξη δείχνει το πιο ασταθές πρόσωπό της, με τοπικές μπόρες, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ από την Παρασκευή η αστάθεια θα γενικευτεί.

Οι κάτοικοι σε ορεινές και παραθαλάσσιες περιοχές καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς τοπικά τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα.

Άστατος ο καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Ο καιρός θα παραμείνει άστατος μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Αναστασία Τυράσκη.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα θα επηρεάσουν διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 5 με 6 μποφόρ έως και το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ από την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει ελαφρά πτώση, κυμαινόμενη στους 20 με 22 βαθμούς κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Στο Αιγαίο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις.

Στην υπόλοιπη χώρα, αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά, κυρίως στη Μακεδονία, την Ήπειρο και τα ορεινά της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Τα φαινόμενα στη Μακεδονία θα συνεχιστούν και κατά τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 με 24, ενώ τοπικά στα ηπειρωτικά μπορεί να αγγίξει τους 26 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, θερμοκρασία έως 25°C.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις με πιθανές τοπικές μπόρες μετά το μεσημέρι στα γύρω ορεινά, άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, θερμοκρασία έως 23°C.

Έρχεται πτώση θερμοκρασίας και έντονα φαινόμενα

Σε τροχιά ανοιξιάτικης αστάθειας μπαίνει η χώρα τις επόμενες ημέρες, με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί για μπόρες, καταιγίδες, ακόμη και τοπικά έντονα φαινόμενα που ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα.

Αν και οι θερμές αέριες μάζες έχουν ανεβάσει τη θερμοκρασία σε επίπεδα κοντά στους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου, ο μετεωρολόγος του Open τονίζει ότι η άνοιξη συχνά συνοδεύεται από ασταθή καιρό. Τις απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές καταιγίδες, οι οποίες ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, έντονη κεραυνική δραστηριότητα και μεγάλο όγκο βροχής, ικανά να προκαλέσουν πλημμυρικά φαινόμενα κατά τόπους.

Η αστάθεια σήμερα, Τετάρτη, θα εντοπίζεται κυρίως στα βόρεια και ηπειρωτικά κεντρικά τμήματα της χώρας, με απογευματινές μπόρες και τοπικές καταιγίδες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά καλός, με ηλιοφάνεια, ενώ αύριο και μεθαύριο υπάρχει πιθανότητα για απογευματινές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, η αστάθεια θα είναι πιο έντονη, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι βροχές και οι καταιγίδες θα επηρεάσουν κυρίως παραθαλάσσιες περιοχές, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται έως τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Πέμπτη, κοντά στο απόγευμα, οι βροχές και οι καταιγίδες θα εξαπλωθούν στο σύνολο του ηπειρωτικού κορμού, ακόμα και προς το εσωτερικό της Κρήτης.

Την Παρασκευή δεν αλλάζει το σκηνικό. Ξεκινάμε με ήπιο καιρό το πρωί, ενώ κοντά στο μεσημέρι θα έχουμε τα πιο έντονα φαινόμενα, βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα αφορούν κυρίως τις ηπειρωτικές περιοχές.

Το Σάββατο δεν αλλάζει το καιρικό μοτίβο, πάλι θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες στον ηπειρωτικό κορμό.

Η θερμοκρασία, καθώς θα πηγαίνουμε προς το Σαββατοκύριακο, θα σημειώσει μικρή πτώση κοντά στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα πέσει περισσότερο από την επόμενη εβδομάδα, καθώς κατεβαίνει μια ψυχρή αέρια μάζα. Θα προσεγγίσουμε ή θα πάμε λίγο πιο χαμηλά από τα κανονικά για την εποχή θερμοκρασιακά επίπεδα.

Δεν είναι φαινόμενα τα οποία θα έχουν μεγάλη διάρκεια, αλλά σε τοπικό επίπεδο οι βροχές μπορεί να δημιουργήσουν πλημμυρικά επεισόδια, ενώ θα σημειωθούν χαλαζοπτώσεις και η κεραυνική δραστηριότητα θα είναι έντονη.

Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

Πρόγνωση για Πέμπτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα, κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού το βράδυ στα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή

Στη δυτική χώρα και τα κεντρικά ηπειρωτικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο.

Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Πρόγνωση για Σάββατο

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και από το απόγευμα στις Σποράδες, την Εύβοια και βαθμιαία στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση για Κυριακή

Σε όλη τη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια, ενώ από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 5 αλλά γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους και στο βόρειο Αιγαίο θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση

 

 

Ετικέτες: καιρός

ΣχετικάΆρθρα

ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα βροχών τη Δευτέρα

29/12/2025 | 06:00
Featured

ΚΑΙΡΟΣ Πρωτοχρονιάς 2026: «Μάχη» μοντέλων για το ψυχρό σενάριο – Σήμερα 9 μποφόρ σε Μακεδονία και Σποράδες, τι βλέπουμε μέρα-μέρα

28/12/2025 | 13:20
Featured

Καιρός: Έρχονται χιόνια στις κορυφές της Πάρνηθας και πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

28/12/2025 | 06:00
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

27/12/2025 | 06:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 24 Απριλίου, εορτολόγιο: Οσία Ελισάβετ η Θαυματουργή


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • e-ΕΦΚΑ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Πότε μπαίνουν κύριες–επικουρικές τον Ιανουάριο και τι «κλειδώνει» για αναδρομικά μέσα στο α’ εξάμηνο 2026

    167 shares
    Share 67 Tweet 42
  • Προσωπικός Αριθμός και νέες ταυτότητες: Ποιοι έχουν πρόβλημα, τι δεν σας λένε και πότε αλλάζει υποχρεωτικά το δελτίο

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! «Ιερές» μπίζνες με απλήρωτους αγρότες: Σητεία σε απόγνωση για 600.000 ευρώ – Σιωπή, πτώχευση και εξαγωγές

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
  •  Επιδόματα και Προγράμματα 2026: 700.000 Δικαιούχοι – Πληρωμές ΟΠΕΚΑ, Νέες Παροχές και Χάρτης Εργασίας ΔΥΠΑ

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • ΕΚΤΑΚΤΟ – Λαβρόφ: Η Ουκρανία επιχείρησε να πλήξει την κατοικία του Πούτιν με 91 drones – Διαψεύδει ο Ζελένσκι

    79 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο

    73 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Εγγυήσεις ασφαλείας για 15 χρόνια δίνουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία – Ο Ζελένσκι ζήτησε 50

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch