Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική Featured

Εθνική Οδός Αθηνών -Λαμίας χιόνια: Κλειστή πάνω από 4 ώρες -Απαγορευτικό πλοίων

Newsroom από Newsroom
30/12/2019 21:54
Ενημερώθηκε: 30/12/2019 21:56:24
σε Featured, HOT NEWS
A A
53
SHARES
112
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Εθνική Οδός Αθηνών -Λαμίας χιόνια: Κλειστή πάνω από 4 ώρες  -Απαγορευτικό πλοίων – Δείτε LIVE πού χιονίζει ΤΩΡΑ σε όλη τη χώρα

Ειδήσεις live -Εγκλωβισμένοι είναι χιλιάδες οδηγοί οι οποίοι κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, αφού με απόφαση της Τροχαίας λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, διακόπηκε η κυκλοφορία από το ύψος των διοδίων Αφιδνών μέχρι την Τραγάνα της Φθιώτιδας.

 Δείτε ΕΔΩ εικόνα από όλη την Ελλάδα

Πριν από λίγο άνοιξε στις Αφίδνες το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, μόνο για τα ΙΧ αυτοκίνητα. Επί ώρες, οι οδηγοί βρίσκονται ακινητοποιημένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους, ενώ η τροχαία έψαχνε να βρει να υποδείξει στους οδηγούς εναλλακτικές διαδρομές. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ οι δρόμοι άνοιξαν, αναφέρει το alphafreepress.gr

Δείτε ΕΔΩ live εικόνα από την Πάρνηθα
«Ξεκινήσαμε από Αθήνα περίπου στις 15:30 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Φτάνοντας στον Άγιο Στέφανο είδαμε τα πρώτα χιόνια. Λίγο πριν φτάσουμε στα διόδια των Αφιδνών είχαν αρχίσει να σχηματίζονται ουρές, ενώ δεξιά και αριστερά του δρόμου υπήρχε χιονόστρωση. Ορισμένοι οδηγοί είχαν σταματήσει δεξιά για να βάλουν αλυσίδες. Με το που περάσαμε τα διόδια ξεκίνησε και ο… Γολγοθάς! Το χιόνι είχε καλύψει τα πάντα, ο δρόμος γλιστρούσε πάρα πολύ και η κίνηση των αυτοκινήτων ήταν αδύνατη», αναφέρει χαρακτηριστικά στο CNN Greece, οδηγός που υπέστη την ταλαιπωρία.

H χιονισμένη εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας από ψηλά – Συναρπαστικό ΒΙΝΤΕΟ

«Τότε κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν αλυσίδες στη μέση του δρόμου μπλοκάροντας τα πάντα… Δεν μπορούσαν να προχωρήσουν ούτε τα ειδικά μηχανήματα αποχιονισμού, ούτε οι αλατιέρες. Μετά από 3 ώρες στο ύψος της Μαλακάσας άρχισε σταδιακά να ανοίγει ξανά ο δρόμος αλλά κινούμαστε με πολύ χαμηλές ταχύτητες».

 

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή. Πάντως, δεν είναι λογικό να κλείνει η κεντρική οδική αρτηρία με μια χιονόπτωση και επιτέλους πρέπει να αποκτήσουμε παιδεία ως λαός, να είμαστε προνοητικοί και να μην σταματάμε στη μέση του δρόμου για να βάλουμε αλυσίδες προκαλώντας χάος», καταλήγει η οδηγός. Η αστυνομία έχει ακινητοποιήσει εκατοντάδες φορτηγά και δεκάδες λεωφορεία σε διάφορα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου από Λαμία έως Τραγάνα. Η χιονοκάλυψη είναι πυκνή και εκχιονιστικό μηχάνημα επιχειρεί να ανοίξει το δρόμο.

Εθνική Οδός Αθηνών -Λαμίας χιόνια : Πού αλλού παρατηρούνται προβλήματα

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας και στα δύο ρεύματα, στο ύψος του Καπανδριτίου και της Μαλακάσας, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Με εντολή της Τροχαίας πραγματοποιούνται οι κάτωθι εκτροπές κυκλοφορίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της «Νέας Οδού»:
Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του Σταθμού Διοδίων Αφιδνών, στο ρεύμα προς Λαμία: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Αθήνα

Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του Σταθμού Διοδίων Θήβας, ρεύμα προς Αθήνα: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Λαμία

Διακοπή κυκλοφορίας στον Ανισόπεδο Κόμβο «Βαθύ» ρεύμα προς Σχηματάρι: Οι οδηγοί αναστρέφουν στο ρεύμα προς Χαλκίδα

Που χιονίζει ΤΩΡΑ – Κίνηση στους δρόμους – ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ LIVE

Αίτημα περιφερειάρχη για γρήγορη αποκατάσταση της κυκλοφορίας
Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζουν την προσπάθεια για τη διάνοιξη δρόμων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε περιοχές που υπάρχουν προβλήματα

Με αφορμή την έντονη ταλαιπωρία των οδηγών εξαιτίας της διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το ύψος διοδίων στις Αφίδνες και στα δύο ρεύματα, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επικοινώνησε με εκπροσώπους της κοινοπραξίας «Νέα Οδός», που έχει στην ευθύνη της το οδικό τμήμα και τους ζήτησε να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους για την άμεση διάνοιξη του δρόμου.

Όπως ενημερώθηκε από τους υπευθύνους της κοινοπραξίας βρίσκονται στην περιοχή 80 εκχιονιστικά μηχανήματα, ενώ για τη διευκόλυνση των οδηγών γίνονται συνεχείς εκτροπές της κυκλοφορίας.

Στο πλαίσιο αυτό και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών η Περιφέρεια Αττικής, παρότι έχει στην ευθύνη της το τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου μόνο μέχρι το ύψος της Μεταμόρφωσης, έστειλε εκχιονιστικά μηχανήματα στην περιοχή που εντοπίζεται το πρόβλημα, προκειμένου να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Κακοκαιρία Ζηνοβία: Εκλεισε η εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας

Ο κ. Πατούλης επισήμανε σχετικά: «Η Περιφέρεια Αττικής έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών συνδράμει με όσα μέσα διαθέτει για την ταχύτερη αποκατάσταση της κυκλοφορίας και σε περιοχές που είναι εκτός των αρμοδιοτήτων της».

Εθνική Οδός Αθηνών -Λαμίας χιόνια : Ακυρώθηκαν τα δρομολόγια ΚΤΕΛ

Λόγω της κακοκαιρίας, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία των λεωφορείων και φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στη νέα εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, από το ύψος των διοδίων Αφιδνών. Όλα τα ΚΤΕΛ από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, έχουν ακυρώσει τα δρομολόγιά τους προς Αθήνα, χωρίς οι οδηγοί τους να έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να ξεκινήσουν εκ νέου.

Να σημειωθεί πως λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο από Ιτέα προς Αθήνα ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Θήβας. Οι 40 επιβάτες θα συνεχίσουν το ταξίδι τους με αμαξοστοιχία του ΟΣΕ.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν διακοπές κυκλοφορίας σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου.

Παράλληλα, στη γραμμή Χαλκίδα – Αθήνα του τρένου έχει σημειωθεί διακοπή ρεύματος και επιτόπου σπεύδει ντιζελομηχανή και συνεργείο του ΟΣΕ που θα καταβάλει προσπάθεια για να αποκατασταθεί η βλάβη.

Εθνική Οδός Αθηνών -Λαμίας χιόνια:  Επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγού στα Δερβενοχώρια

Την ίδια ώρα, στα Δερβενοχώρια είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό ενός 20χρονου οδηγού, ο οποίος έχει αποκλειστεί στα χιόνια. Οι πληροφορίες του lamiareport.gr, αναφέρουν πως ο άνδρας κάλεσε στο νούμερο έκτακτης ανάγκης για να ειδοποιήσει πως το όχημά του κόλλησε τέσσερα χιλιόμετρα πάνω από τα Σκούρτα στη θέση «Τσιγκουράτι». Το τηλεφώνημα έγινε στις 12:00 το μεσημέρι και ο νεαρός είναι, κατά την ίδια πηγή, καλά στην υγεία του. Προσπάθησε να απεγκλωβιστεί με ίδια μέσα, ωστόσο το χιόνι στο σημείο είναι αρκετό και δεν του το επέτρεψε.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την ΠΥ Οινοφύτων και της 7ης ΕΜΑΚ, αλλά και τα 4Χ4 αδυνατούν να προσεγγίσουν την περιοχή. Κρίθηκε, λοιπόν, απαραίτητο να ειδοποιηθεί ένα ερπυστριοφόρο όχημα της 1η ΕΜΑΚ. Να υπενθυμιστεί πως το πρωί χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός 10 ατόμων από τα οχήματά του στην επαρχιακή οδό Οινόης – Βοιωτίας, στο ύψος της Στεφάνης Βοιωτίας.

Χιονόπτωση και στην Αττική
Το πέρασμα της «Ζηνοβίας» από την Αττική έφερε… χιονόπτωση σε αρκετές περιοχές του νομού. Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας άρχισαν να πέφτουν νιφάδες στο Περιστέρι, στην Πετρούπολη, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και σε πολλές ακόμη περιοχές της Αττικής.

Ωστόσο, η χιονόπτωση είναι ιδιαίτερα ασθενής και δεν παρατηρούνται προβλήματα. Στην Αττική οι ισχυρές βροχές αναμένεται να συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας 30/12 ενώ οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα ορεινά και ημιορεινά στα βόρεια και δυτικά του νομού θα περιοριστούν από το απόγευμα στη βορειοδυτική Αττική και στα ορεινά.

 

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου

Σε ισχύ παραμένει και σήμερα το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 9 με 10 μποφόρ.

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ .Μαρίνα – Νέα Στύρα, Γλύφα -Αγιόκαμπος, Καβάλα Πρίνου-Θάσου, και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Όσοι πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές και τροποποιήσεις των δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στα λευκά

Απαγορευτικό πλοίων σήμερα – Τι θα γίνει αύριο με το απόπλου

Ετικέτες: ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣΑπαγορευτικό απόπλουΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΛΟΙΩΝΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΛΟΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ LIVEΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΩΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ LIVEΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑεμυΖΗΝΟΒΙΑΚΑΙΡΙΚΟκαιρόςΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑΚΑΙΡΟΣ ΕΜΥΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΤΩΡΑΧΙΟΝΙΑΧΙΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και μπουρίνια από το απόγευμα

27/06/2025 | 15:14
Featured

Καιρός σήμερα: Καύσωνας και από το μεσημέρι τοπικές βροχές

27/06/2025 | 06:00
HOT NEWS

Πώς η σκευωρία της εσχάτης προδοσίας που έστησε η αντιπολίτευση, ενισχύει ακόμη περισσότερο τον Μητσοτάκη

26/06/2025 | 22:13
Featured

Καιρός: «Καμίνι» σήμερα και αύριο η χώρα με 40άρια – Πότε αλλάζει το σκηνικό

26/06/2025 | 17:36
Load More
Επόμενο Άρθρο

Όλα ψέματα! Το "δίκτυο" της Εξαπάτησης...


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ισχυρό προειδοποιητικό σήμα από Έλληνες και ξένους σεισμολόγους – Ρήγματα στο κόκκινο: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο

    1129 shares
    Share 452 Tweet 282
  • Σεισμός 3 Ρίχτερ στη Ναύπακτο: Διεθνείς αναλυτές είχαν προειδοποιήσει – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε «κόκκινο» συναγερμό

    657 shares
    Share 263 Tweet 164
  • Καιρός σήμερα: Καύσωνας και από το μεσημέρι τοπικές βροχές

    393 shares
    Share 157 Tweet 98
  • Παραιτήθηκαν Βορίδης, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτης, Μπουκώρος για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ – Δεκτές από τον πρωθυπουργό οι παραιτήσεις

    335 shares
    Share 134 Tweet 84
  • Αυστηρό μήνυμα από Βρυξέλλες σε Λιβύη: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να έχει νομικές συνέπειες

    321 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και μπουρίνια από το απόγευμα

    303 shares
    Share 121 Tweet 76
  • ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιδιά με ποδήλατο: Τραγωδία στο Μενίδι με 9χρονη – Μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ

    259 shares
    Share 104 Tweet 65
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch