Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική Featured

Μαρινάκης: Το να ακούμε δηλώσεις για εθνική ήττα δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα – Kίνηση πυροτέχνημα το τουρκολιβυκό μνημόνιο

TechTeam από TechTeam
21/10/2026 15:27
Ενημερώθηκε: 21/10/2026 15:30:09
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
52
SHARES
111
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

«Κίνηση-πυροτέχνημα» που δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Παύλος Μαρινάκης την κύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή της Βεγγάζης

Απορρίπτοντας παράλληλα τις αναφορές περί «εθνικής ήττας» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι η Αθήνα έχει ήδη κινηθεί προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ΟΗΕ, ενώ συνέδεσε τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης με τα χρηματοδοτικά εργαλεία προς τη Λιβύη και την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

«Η Αθήνα έχει ήδη κινηθεί προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ΟΗΕ»
Μιλώντας στον ALPHA 989 ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε το τουρκολιβυκό μνημόνιο «ψευδεπίγραφο, άκυρο και ανυπόστατο», καθώς, όπως είπε, Τουρκία και Λιβύη δεν διαθέτουν αντικείμενες ή παρακείμενες ακτές που να παρέχουν νόμιμη βάση για οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών.

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για ήττα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η τελευταία εξέλιξη «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα».

Στήριξη Μέτσολα σε Ελλάδα και Κύπρο μετά την κύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου -«Μπορούν να βασίζονται στην αλληλεγγύη μας»
Υπενθύμισε την αντίδραση του Yπουργείου Εξωτερικών και ανέφερε ότι από χθες έχουν αρχίσει κινήσεις προς τους εταίρους της Ελλάδας, την ΕΕ και τον ΟΗΕ. Παρέπεμψε επίσης στην κοινή αντίδραση των επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Αντόνιο Κόστα.

«Η Ελλάδα παίζει με βάση τους κανόνες», είπε, επικαλούμενος τις συμφωνίες οριοθέτησης με Αίγυπτο και Ιταλία και την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο.

«Η θέση της Ελλάδας είναι και θέση της Ευρώπης»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στην αντίδραση της προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα, μετά από ερώτηση της ευρωβουλευτού της ΝΔ Ελίζας Βόζεμπεργκ.

«Η Ευρώπη συνολικά, οι εκπρόσωποι των θεσμών της Ευρώπης, οι επικεφαλής των θεσμών της Ευρώπης, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συντάσσονται όχι απλώς με την ελληνική θέση, συντάσσονται με τη σωστή θέση με βάση το Διεθνές Δίκαιο», είπε.

Ο κ. Μαρινάκης στάθηκε ιδιαίτερα στα περιθώρια κινήσεων που διαθέτει η Αθήνα, παραπέμποντας και σε δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη.

«Περνάει μέσα από την Ελλάδα οποιοδήποτε χρηματοδοτικό εργαλείο από τον ΟΗΕ προς τη Λιβύη, αυτό κρατήστε το», είπε και προσέθεσε ότι «ο δρόμος της Τουρκίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα».

Ανέφερε ότι οι κινήσεις αυτές θα συνεκτιμηθούν στη στάση της Αθήνας και έφερε ως παράδειγμα το πρόγραμμα SAFE και τον όρο για άρση του τουρκικού casus belli προκειμένου να υπάρξει συμμετοχή τρίτου κράτους.

«Η εξωτερική πολιτική ασκείται με πράξεις που παράγουν αποτέλεσμα», είπε. «Με αυτή τη λογική θα κινηθούμε και εδώ».

Μεταναστευτικό: Αυξημένες πιέσεις νοτίως της Κρήτης
Για το ενδεχόμενο αύξησης των μεταναστευτικών πιέσεων, ο κ. Μαρινάκης αναγνώρισε ότι το τελευταίο διάστημα καταγράφεται νέα αύξηση νοτίως της Κρήτης, σημειώνοντας ωστόσο ότι η συνολική εικόνα παραμένει βελτιωμένη.

Όπως είπε, οι μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί κατά 80% σε σχέση με το 2019 και περισσότερο από 90% σε σύγκριση με το 2015-2016. Στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, προσέθεσε, οι διαμένοντες έχουν περιοριστεί από περίπου 30.000 σε λιγότερους από 3.000.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε, οι συνολικές ροές έχουν μειωθεί κατά περίπου 20.000 σε σχέση με πέρυσι, από 60.000-62.000 σε περίπου 40.000-42.000.

Για την Κρήτη παρέπεμψε στις δύο δομές που έχει προαναγγείλει το αρμόδιο υπουργείο και στη δράση του Λιμενικού, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έγιναν στο θεσμικό πλαίσιο.

«Στην Ελλάδα πλέον ένας παράνομος, παράτυπος μετανάστης ή θα κρατείται ή θα επιστρέφει. Δεν υπάρχει δυνατότητα για κάτι διαφορετικό», σημείωσε.

Ανέφερε ακόμη ότι ο χρόνος εξέτασης των αιτημάτων ασύλου έχει περιοριστεί σημαντικά και ότι έχει απαγορευθεί η καταχρηστική αίτηση επανεξέτασης. Για ενδεχόμενα πρόσθετα μέτρα είπε ότι δεν έχει σχετική ενημέρωση από το αρμόδιο υπουργείο.

GSI: «Άδεια μόνο από τις ελληνικές Αρχές»
Απαντώντας στις δηλώσεις του Χακάν Φιντάν για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι το έργο θα προχωρήσει.

«Το έργο θα ξεκινήσει κανονικά», είπε, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ευρωπαϊκό έργο με συμμετοχή Ελλάδας, Κύπρου και Γαλλίας, το οποίο αίρει την ενεργειακή απομόνωση ενός κράτους-μέλους της ΕΕ.

Όπως ανέφερε, τα αιτήματα αδειοδότησης έχουν υποβληθεί αποκλειστικά στις ελληνικές Αρχές. «Θέμα αδείας τίθεται μόνο από τις ελληνικές Αρχές και από καμία άλλη ξένη Αρχή», είπε.

Διευκρίνισε ότι αυτό που προβλέπεται από το Διεθνές Δίκαιο είναι οι απαιτούμενες ειδοποιήσεις για την εκτέλεση τέτοιων έργων και όχι η λήψη άδειας από τρίτη χώρα.

Απάντηση σε Α. Σαμαρά για την «εθνική ήττα»
Ο κ. Μαρινάκης απάντησε και στις αιτιάσεις του Αντώνη Σαμαρά, απορρίπτοντας τον χαρακτηρισμό της εξέλιξης ως «εθνικής ήττας».

«Το να ακούμε δηλώσεις οι οποίες μιλάνε για “εθνική ήττα”, δικαιώνουν κάτι παράνομο και ανυπόστατο και είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι δεν βοηθάει τα εθνικά συμφέροντα», ανέφερε.

Έσπευσε ωστόσο να ξεκαθαρίσει ότι δεν κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό για υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων.

«Δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό για έναν πρώην πρωθυπουργό σε καμία περίπτωση. Δεν είπα ότι υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα», είπε, προσθέτοντας ότι όλοι οι πρωθυπουργοί της χώρας υπηρέτησαν την εθνική γραμμή.

«Υπάρχουν όρια ακόμα και στη σκληρή αντιπολίτευση», προσέθεσε, σημειώνοντας ότι στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής «πρέπει να μιλάμε όλοι φορώντας τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας».

Διαδηλώσεις: «Δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτοί οι βανδαλισμοί»

Για τις σημερινές κινητοποιήσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαχώρισε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στη διαδήλωση από τα επεισόδια και τους βανδαλισμούς.

«Όποιος επενδύει σε κάτι τέτοιο που ξεφεύγει της ειρηνικής διαδήλωσης πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό», είπε.

Σημείωσε ότι η Ελλάδα «πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά» ανάλογες πρακτικές στο παρελθόν, κατηγορώντας τμήματα της Αριστεράς και της άκρας Αριστεράς ότι είτε συμμετείχαν είτε αντιμετώπισαν καταστροφές ως «δικαιολογημένη αγανάκτηση».

«Μην ξεχνάμε ότι από την πλατεία ξεκίνησαν κάποιοι και έφτασαν στην εξουσία και κανένα πρόβλημα δεν έλυσαν. Αντίθετα τα πολλαπλασίασαν», είπε.

Για το «και στα δικά μας»
Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε και στη δήλωση «και στα δικά μας» του κ. Λαμπρινίδη, μέλους της νεολαίας της ΕΛΑΣ, ασκώντας παράλληλα κριτική στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε, μεγαλύτερη σημασία από την ίδια τη δήλωση έχει ότι «δεν υπήρχε από την πρώτη στιγμή μια καθαρή θέση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου και του κόμματος του κ. Τσίπρα», υπέρ της ειρηνικής διαμαρτυρίας αλλά και της απόλυτης καταδίκης των βανδαλισμών.

«Πίσω από το “και στα δικά μας” κρύβονται μαγαζάτορες, κρύβονται εργαζόμενοι, κρύβονται άνθρωποι που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο των Αθηνών», είπε.

Διευκρίνισε ότι δεν αναφέρεται στις ειρηνικές διαδηλώσεις, αλλά στους «επαναστάτες για την επανάσταση» και χαρακτήρισε τα επεισόδια και τους βανδαλισμούς «βαθύτερη αντικοινωνική συμπεριφορά».

«Ο νόμος είναι πάνω από όλους»
Για την προστασία επιχειρήσεων και πολιτών από βανδαλισμούς και πλιάτσικο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «ο νόμος είναι πάνω από όλους και από όλα».

Σημείωσε ότι ο τρόπος εφαρμογής του αποτελεί επιχειρησιακή αρμοδιότητα της Αστυνομίας, η οποία μπορεί να σταθμίζει τον τρόπο παρέμβασης ώστε να μην επιτρέψει σε «επισπεύδοντες ή προβοκάτορες» να προκαλέσουν τεχνητή ένταση.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «παρωχημένες» τις αντιλήψεις που δικαιολογούν βανδαλισμούς ή καταλήψεις, λέγοντας ότι «σε καμία πολιτισμένη χώρα» δεν μπορεί να δικαιολογείται μια παράνομη ενέργεια επειδή αποφασίστηκε από κάποια πλειοψηφία.

Τέλος, αναφέρθηκε στις κοινωνικές και οικονομικές πιέσεις που καταγράφονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, υποστηρίζοντας ότι οι εικόνες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες καταρρίπτουν το αφήγημα περί «ακρίβειας Μητσοτάκη».

Αναγνώρισε πάντως ότι υπάρχει πρόβλημα ακρίβειας και στεγαστική κρίση στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι «οι μεγάλες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κρίσεις δεν αντιμετωπίζονται ούτε με αφορισμούς ούτε με μαγικές συνταγές». Παρέπεμψε στον προϋπολογισμό και στο νομοσχέδιο για τα μέτρα της ΔΕΘ, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα ακολουθεί αντίθετη πορεία από άλλες ευρωπαϊκές χώρες

 


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μαρινάκης: Ο Τσίπρας πήρε τη μηχανή του χρόνου και πήγε στο 2008

20/10/2026 | 15:00
Featured

Μαρινάκης: Αυτοδυναμία ο μοναδικός στόχος – Καμία περίπτωση συνεργασίας με κόμματα δεξιότερα της ΝΔ

20/10/2026 | 13:31
Featured

Μαρινάκης: Να απομονώσουμε ακραίες φωνές που επενδύουν στο χάος και στο μπάχαλο

19/10/2026 | 18:00
Featured

Μαρινάκης: «Οι μεγάλες κρίσεις απαιτούν γενναίες λύσεις» – Το μήνυμα για την ακρίβεια

17/10/2026 | 15:00
Load More

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Δημοσκόπηση Opinion Poll για την Αττική: ΝΔ 31,5%, ΕΛΑΣ 16,9%, ΠΑΣΟΚ 10,2% – Διχασμένοι οι πολίτες για την αυτοδυναμία

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΥΠΕΞ για τουρκολυβικό μνημόνιο: Η Ελλάδα απορρίπτει την απόφαση της Βουλής – Νομικά αβάσιμη κοινοβουλευτική απόφαση

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • ΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Νοεμβρίου 2026: Πληρωμές στις 26 και 29 Οκτωβρίου – Τι πρέπει να ελέγξουν οι δικαιούχοι

    71 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Φλωρίδης: Ο Βελόπουλος ρεζιλεύτηκε με τις φωτογραφίες οστών – Η ΝΔ δεν είναι σε αναζήτηση κυβερνητικού εταίρου

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Συντάξεις ΝΕΑ 2027: Τι σημαίνει η κατάργηση του συμψηφισμού της προσωπικής διαφοράς – Επτά παραδείγματα για την πραγματική αύξηση

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Εκλογικός νόμος: Το σενάριο του 5% αλλάζει τη μάχη της αυτοδυναμίας – Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Το Κατάρ προειδοποιεί για γενικευμένο περιφερειακό πόλεμο – Συνεχίζονται οι συνομιλίες ΗΠΑ με το Ιράν

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τσίπρας καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch