Πέμπτη, 19 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Μητσοτάκης: Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στους Αμερικανους για την αμυνα – Η Ελλάδα ξοδεύει πάνω από 2% του ΑΕΠ

TechTeam από TechTeam
13/07/2024 01:45
Ενημερώθηκε: 13/07/2024 05:42:51
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
59
SHARES
125
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το μήνυμα ότι όλες οι χώρες της συμμαχίας πρέπει να κάνουν περισσότερα για την κοινή άμυνα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει επιπρόσθετες αμυντικές δαπάνες, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN και στη δημοσιογράφο Julia Chatterley τη 01:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας).

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν μπορούν να βασίζονται μόνο στους Αμερικανούς για την άμυνα τους και πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την στρατηγική αυτονομία της Ένωσης. Απάντησε σε ερωτήσεις για το πως είδε τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάιντεν, μετά τις απανωτές γκάφες του, στην σύνοδο του ΝΑΤΟ, ενώ αναφέρθηκε και στην ανοδο λαϊκιστικών κομμάτων στην Ευρώπη. Η ευθύνη μας είναι να δίνουμε πραγματικές απάντησε πραγματικά προβλήματα, είπε ο πρωθυπουργός, θέλοντας να αποδραματοποίησει την συζήτηση για άνοδο της ακροδεξιάς.

Για κατάσταση Μπάιντεν

Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον στο θέμα, αλλά δεν θα σχολιάσω για προφανείς λόγους. Ο Μπάιντεν ήταν πάντα εκεί στο ΝΑΤΟ και μίλησε με ευχέρεια για σύνθετα θέματα. Του μίλησα, αλλά σε αυτό το πλαίσιο δεν έχεις πάντα χρόνο να μιλήσεις πολύ με τον οικοδεσπότη, αλλά ήταν ευχάριστος.

Καταλαβαίνω την αμηχανία, ορισμένες φορές συμβαίνει. (Αναφερόμενος στη γκάφα για Ζελένσκι)

Ουκρανία/ Αμυντικές δαπάνες

Αυτό που ήταν σαφές είναι ότι η υποψηφιότητα της Ουκρανίας είναι μη αναστρέψιμη. Και στο τέλος η συμμαχία του ΝΑΤΟ είναι ισχυρότερη από ποτέ.

Υπάρχει σαφής δέσμευση των μελών της Συμμαχίας να ξοδέψουν 2% του ΑΕΠ για αμυντικές δαπάνες. Η Ελλάδα ξοδεύει κοντά στο 3% του ΑΕΠ. Και ήδη μερικές χώρες που δεν το έκαναν στο παρελθόν το κάνουν.

Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στους Αμερικανούς για την άμυνα μας, είναι ζήτημα στρατηγικής αυτονομίας. Αυτό είναι συμπληρωματικό στο ΝΑΤΟ και έτσι το ΝΑΤΟ θα είναι ισχυρότερο.

Πρέπει να ξοδέψουμε 2% του ΑΕΠ και ίσως δεν είναι αρκετό σε αυτούς τους γεωπολιτικά σύνθετους καιρούς. Πολλές χώρες αντιλαμβάνονται ότι αυτό

Πρέπει να σκεφτούμε στην Ευρώπη μια κοινή αμυντική δομή που θα συμπληρώσει το οπλοστάσιό μας με περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους. Το έχω θέσει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με τον Ντόναλντ Τουσκ με την πρόταση για την ευρωπαϊκή αεράμυνα και αυτή είναι μια συζήτηση που θα συνδέσει το οπλοστάσιό μας με τις φιλοδοξίες μας.

Άνοδος λαϊκιστών/ Ευρωεκλογές

Στη χώρα μας το Κέντρο αντέχει, ηγούμαι μιας κεντροδεξιάς κυβέρνησης. Και έχουμε πολλές άλλες κυβερνήσεις αυτής της φύσης στην Ευρώπη. Και ο φόβος της ανόδου της Ακροδεξιάς ήταν κάπως υπερβολικός, η άνοδος δεν ήταν αυτή που αναμενόταν.

Αλλά τα προβλήματα είναι αληθινά, η ακρίβεια, η μετανάστευση. Αλλά οι απαντήσεις των λαϊκιστών είναι απλουστευτικές και μη εφαρμόσιμες. Πρέπει εμείς να προσφέρουμε πραγματικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα.

Τουρισμός

Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα υπερτουρισμού, ίσως έχει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σε μερικά νησιά, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα των υποδομών. Αλλά οι τουρίστες που έρχονται, έρχονται ξανά. Θα είναι μια χρονιά ρεκόρ, γι’ αυτό και έχουμε περισσότερες επενδύσεις στον τουρισμό.

Εξαήμερη εργασία

Η Ελλάδα έχει πενθήμερη εργασία, προσφέρουμε και τετραήμερη εργασία. Αλλά υπό εξαιρετικές συνθήκες και σε επιχειρήσεις διαρκούς λειτουργίας, σε συμφωνία εργαζομένου και εργοδότη και με επαυξημένη αμοιβή, μπορεί υπό προϋποθέσεις να υπάρξει και έκτη μέρη.

Αλλά έχουμε πενθήμερη εργασία και παίρνουμε την τήρηση της εργασιακής νομοθεσίας πολύ σοβαρά.

Να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα για λύση του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας

Νωρίτερα την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρωθυπουργός εξέφρασε την εκτίμησή του για τις προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα και της προσωπικής του απεσταλμένης του Μαρία ‘Ανχελα Ολγκίν για την επανεκκίνηση των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι το γεγονός ότι η Κύπρος 50 χρόνια μετά την τραγωδία του ’74 παραμένει διαιρεμένη είναι μια μη αποδεκτή κατάσταση και τόνισε ότι πρέπει να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα για λύση του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Συζητήθηκε, ακόμη, η ανάληψη από την Ελλάδα θέσης μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας (2025-26).

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Guterres για τις ελληνικές προτεραιότητες και υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θέλει να είναι γέφυρα ανάμεσα στον Νότο και το Βορρά, την Δύση και την Ανατολή, καθώς είναι κράτος- μέλος της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ και συνομιλεί ταυτόχρονα με χώρες του Παγκόσμιου Νότου.

Διπλωματικές πηγές :Δεν υπάρχει εισήγηση για τετραμερή ή πενταμερή συνάντηση

Σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματικές πηγές στον ΟΗΕ ο Γενικός Γραμματέας κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό ανέφερε ότι έχει τη διάθεση να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει για να φτάσουν οι δύο κοινότητες στην επανέναρξη του διαλόγου.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών δεν δόθηκαν πληροφορίες για το περιεχόμενο της έκθεσης της κ. Ολγκίν, αλλά αναφέρθηκε ότι η έκθεση παρουσιάζει την υφιστάμενη κατάσταση στη νήσο.

Ωστόσο, αυτό που ξεκαθαρίζουν οι ίδιες διπλωματικές πηγές είναι ότι δεν υπάρχει εισήγηση του Γενικού Γραμματέα για τετραμερή ή πενταμερή συνάντηση, το οποίο δεν δέχεται ούτε η Αθήνα.

Το επόμενο άμεσο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν οι προτάσεις του Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος από την Τετάρτη 10 Ιουλίου μελετά την έκθεση που του παρέδωσε η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία ‘Ανχελα Ολγκίν.

Ο Γενικός Γραμματέας αναμένεται να ενθαρρύνει και τις δύο πλευρές να συνεχιστούν οι προσπάθειες, ώστε να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου, ενώ υπάρχει η πρόθεση να συζητηθεί η εντολή της κ. Ολγκίν στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Πέμπτης (11 Ιουλίου) η κ. Ολγκίν συναντήθηκε με τον Έλληνα και τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών στην Ουάσιγκτον, ενώ σήμερα ζήτησε να συναντηθεί με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει δεκτή από τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Τζέιμς Ομπράιαν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

 

 

Ετικέτες: CNNΜΗΤΣΟΤΑΚΗΟυάσιγκτον
Προηγούμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου, εορτολόγιο: Όσιος Στέφανος ο Σαββαΐτης

Επόμενο Άρθρο

Καιρός: Καύσωνας διαρκείας με 40άρια

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία από Οδησσό: Όποιος θέλει να μπει στο SAFE πρέπει να ευθυγραμμιστεί με την Κοινή Εξωτερική Πολιτική της ΕΕ

11/06/2025 | 19:30
HOT NEWS

CNN: Ο Τραμπ οδήγησε την οικονομία των ΗΠΑ στα πρόθυρα κρίσης σε μόλις 100 ημέρες

28/04/2025 | 15:00
ΔΙΕΘΝΗ

Δημοσκόπηση CNN για Τραμπ: Πώς κρίνονται οι πρώτες 100 μέρες της 2ης θητείας του

28/04/2025 | 10:00
ΔΙΕΘΝΗ

CNN: Πώς οι διπλωματικές απαντήσεις του Τραμπ φανερώνουν το μονόπλευρο ειρηνευτικό του σχέδιο για την Ουκρανία

25/04/2025 | 17:00
Featured

Άγριο επεισόδιο Τραμπ με δημοσιογράφο του CNN στον Λευκό Οίκο – «Είστε αρρωστημένοι, κανάλι με χαμηλά νούμερα»

15/04/2025 | 06:08
Featured

Εύσημα Ντίμον στον Μητσοτάκη για την ανάκαμψη της Ελλάδας – Εξαιρετικός πολιτικός ηγέτης

10/04/2025 | 18:00
ΔΙΕΘΝΗ

Από το Βερολίνο έως το Τόκιο, οι φόβοι για μια νέα κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών

25/03/2025 | 18:00
Featured

Αποκάλυψη New York Times: Ένας αντί δύο ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας την ώρα του αεροπορικού δυστυχήματος

31/01/2025 | 11:31
Load More
Επόμενο Άρθρο
***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ ****
**  Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç 
ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **

Καιρός: Καύσωνας διαρκείας με 40άρια


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΠΟΛΕΜΟΣ Ιράν–Ισραήλ: Αντίστροφη μέτρηση για την Iron Dome – «10 ημέρες απομένουν», λένε ΗΠΑ και Βρετανία

    1369 shares
    Share 548 Tweet 342
  • Νέα ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους – Ο Τραμπ έτοιμος να πλήξει το Ιράν

    969 shares
    Share 388 Tweet 242
  • Θρήνος στη Ξάνθη: Νεκρός από κυνηγετικό όπλο πρώην αυτοδιοικητικός – Σενάριο αυτοκτονίας εξετάζουν οι Αρχές

    596 shares
    Share 238 Tweet 149
  • Ερντογάν για σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν: Είμαστε έτοιμοι για κάθε σενάριο

    483 shares
    Share 193 Tweet 121
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2025: Πότε μπαίνουν τα χρήματα και τι να προσέχουν 2.476.000 συνταξιούχοι – Ώρες, ημερομηνίες και παγίδες στους λογαριασμούς 

    447 shares
    Share 179 Tweet 112
  • 25.000 λάθος συντάξεις – Κραυγή αγωνίας από συνταξιούχους: Χάθηκαν έως 2.700€ ανά δικαιούχο!

    435 shares
    Share 174 Tweet 109
  • ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ: «48 Ώρες–Φωτιά και Καταιγίδα» — 6 περιοχές στο κόκκινο, 38 °C ζέστη, 80 km/h μελτέμι και ψυχρή λίμνη έρχονται μέχρι Κυριακή

    410 shares
    Share 164 Tweet 103
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch