Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική Featured

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Ρέθυμνο και Πάρο – Καλύτερη εικόνα σε Κάλυμνο και Άνδρο

TechTeam από TechTeam
31/07/2026 03:35
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η χώρα για ένα ακόμη εικοσιτετράωρο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν για μια ακόμη νύχτα εξαντλητικές μάχες στα μέτωπα, καθώς οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν δραματικά τις επιχειρήσεις κατάσβεσης

Μάχη με τις φλόγες στην Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου
Στο Ρέθυμνο, η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κρύα Βρύση και εξαπλώθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε πολλαπλά μέτωπα, έκαψε γεωργικές εκτάσεις, καλλιέργειες, σπίτια και ζωικό κεφάλαιο.

Περισσότεροι από 224 πυροσβέστες με 11 ομάδες πεζοπόρων της 3ης, 19ης και 6ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές και 53 οχήματα επιχειρούν στα μέτωπα του Ρεθύμνου, ωστόσο καθηλωμένα ήταν την Πέμπτη τα εναέρια μέσα λόγω των θυελλωδών ανέμων, προκαλώντας συνεχείς αναζωπυρώσεις. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στο νότιο Ρέθυμνο, όπου οι φλόγες βρίσκονται σε μικρή απόσταση από κατοικίες.

Καλύτερη είναι η εικόνα στο δεύτερο μεγάλο μέτωπο, στην περιοχή του Ασώματου, χωρίς να απειλούνται πλέον η ιστορική Μονή Πρέβελης και το μοναδικής φυσικής ομορφιάς φοινικόδασος. Η πυρκαγιά, η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, ξέσπασε στις 13:15 το μεσημέρι της Πέμπτης και εξαπλώθηκε γρήγορα φθάνοντας κοντά στην ιστορική Μονή Πρέβελης και την παραλία της περιοχής, λόγω των ανέμων που έφθαναν τα 100-120 χιλιόμετρα την ώρα.

Παρά τη βελτιωμένη εικόνα στον Ασώματο, οι αρχές παραμένουν σε αυξημένη επιφυλακή για τον κίνδυνο νέων αναζωπυρώσεων, λόγω των εξαιρετικά ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 72 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων της 3ης, 6ης και 19ης ΕΜΟΔΕ, δυνάμεις της 3ης ΕΜΑΚ και 13 οχήματα. Για την αεροπυρόσβεση διατέθηκαν τρία ελικόπτερα, τα οποία αντιμετώπισαν σοβαρές δυσκολίες στις λήψεις νερού λόγω των ισχυρών ανέμων και των αναταράξεων. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες των δήμων, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας εκδόθηκαν διαδοχικά μηνύματα από το 112 για την προληπτική απομάκρυνση κατοίκων και επισκεπτών από τις περιοχές Αμμούδι, Δαμνώνι, Λευκόγια, Γέφυρα, Μοναστήρι, Λίμνη Πρέβελης και Γιαννιού.

Από την πυρκαγιά τραυματίστηκε ένας 70χρονος κάτοικος, ο οποίος επιχειρώντας να προστατεύσει την εξοχική κατοικία του, υπέστη εγκαύματα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, Μαίρη Λιονή, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και η νύχτα θα είναι ακόμη μία νύχτα αγωνίας για όσους επιχειρούν στο πεδίο.

Σύμφωνα με την ίδια, πυροσβεστικές δυνάμεις από την Αθήνα αναμένονται αύριο να ενισχύσουν τα μέτωπα του νοτίου Ρεθύμνου και ειδικότερα την περιοχή της Πρέβελης, προκειμένου να αντικαταστήσουν και να ξεκουράσουν το προσωπικό που δίνει αδιάκοπα τη μάχη με τις φλόγες. Όπως ανέφερε, ενισχύσεις έφθασαν και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Η κυρία Λιονή ξεκαθάρισε ότι η Μονή Πρέβελη δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση. Ωστόσο, οι φλόγες έφτασαν μέχρι το φοινικόδασος της Πρέβελης, καίγοντας κάποια δένδρα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν χειρότερες συνέπειες.

Νωρίτερα, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Κρήτης, Γιώργος Τσαπάκος, είχε δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι από αργά το απόγευμα η εικόνα της πυρκαγιάς ήταν αισθητά βελτιωμένη. Όπως είχε επισημάνει, τις μεσημβρινές ώρες η κατάσταση ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς οι φλόγες άγγιξαν το εμβληματικό φοινικόδασος της Πρέβελης.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία επιχείρηση απεγκλωβισμού πολιτών από την παραλία της Πρέβελης.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, υπό τον συντονισμό του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων και του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, απεγκλωβίστηκαν 59 άτομα από τη θαλάσσια περιοχή της Πρέβελης με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και τη συνδρομή δύο ιδιωτικών σκαφών. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, με ανέμους έντασης 8 μποφόρ, ενώ όλοι οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης.

Η περιοχή βρίσκεται σήμερα σε κατηγορία πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία 4), ενώ οι ριπές των ανέμων έφτασαν κατά τόπους ακόμη και τα 9 μποφόρ, διατηρώντας σε αυξημένη επιφυλακή τις δυνάμεις που θα συνεχίσουν να επιχειρούν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην Πάρο
Σε μια δραματική εξέλιξη, το μεσημέρι της Πέμπτης αναζωπυρώθηκε η πυρκαγιά στην Πάρο, η οποία καίει από τις 28 Ιουλίου σε απορρίμματα και χαμηλή βλάστηση, κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων επικεντρώνονται μεταξύ των περιοχών Καμάρι, Αγκαιριά και Άσπρο Χωριό, από τις οποίες οι κάτοικοι κλήθηκαν να απομακρυνθούν μέσω μηνυμάτων που εκδόθηκαν από το 112.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο νησί δυσκολεύουν το έργο των δυνάμεων που βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να περιορίσουν τις αναζωπυρώσεις, που εκδηλώνονται εντός της περιμέτρου της πυρκαγιάς.

Στο σημείο επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 10 οχήματα. Στην κατάσβεση συνδράμουν επίσης εθελοντές, καθώς και ο Δήμος Πάρου, διαθέτοντας δύο υδροφόρες και ένα μηχάνημα έργου.

Επιπλέον, στην ευρύτερη περιοχή έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προκειμένου να συνδράμουν στην προστασία και την ασφαλή απομάκρυνση κατοίκων και επισκεπτών. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ, προχώρησαν στον απεγκλωβισμό μοναχών από το μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων στην Πάρο.

Όπως σημείωσε, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, αρχιπύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης σε έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε για τις δασικές πυρκαγιές οι ισχυροί άνεμοι και οι έντονοι καπνοί που επικρατούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δημιούργησαν συνθήκες μηδενικής ορατότητας και αναταράξεις, καθιστώντας ιδιαίτερα δυσχερή έως και αδύνατη τη ρίψη νερού. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, όπως υπογράμμισε, η ταχύτητα των ανέμων ξεπέρασε τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Καλύτερη η εικόνα σε Άνδρο και Κάλυμνο
Καλύτερη είναι η εικόνα στην Άνδρο. Νέο μέτωπο ξέσπασε στις 14:00 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης στην Παλαιόπολη, εν μέσω θυελλωδών ανέμων. Εκδόθηκαν μηνύματα 112 για την απομάκρυνση όσων βρισκόταν στην περιοχή της Παλαιόπολης με κατεύθυνση προς Μπατσί και για όσους βρισκόταν στην περιοχή Κόλυμπος, με κατεύθυνση, μέσω της επαρχιακής οδού Άνδρου-Γαυρίου, προς τη Χώρα της Άνδρου.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 25 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και πέντε πυροσβεστικά οχήματα, μαζί με υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ από αέρος συμμετείχε μέχρι να πέσει το σκοτάδι και ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες του δήμου.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ στην Άνδρο παρείχαν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες σε έναν πυροσβέστη που επιχειρούσε στη φωτιά ο οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα και κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Καλύτερη είναι η εικόνα από τη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Βαθύ στην Κάλυμνο, ωστόσο το ενεργό μέτωπο κατευθύνεται νοτιοανατολικά προς την περιοχή «Χαλή», εν μέσω ισχυρών ανέμων και έντονου θαλάσσιου κυματισμού, ο οποίος δεν βοήθησε τα πυροσβεστικά αεροσκάφη να κάνουν ασφαλή υδροληψία κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στη βάση τους.

Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 11ης ΕΜΟΔΕ και 6 οχήματα ενώ όπως επισημαίνεται από την Πυροσβεστική στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι έως τα 6 μποφόρ. Συνδρομή παρέχουν επίσης υδροφόρες του δήμου Καλύμνου.

Λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης εκδόθηκε προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για την ενημέρωση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής

 

 


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΡΕΘΥΜΝΟφωτιά

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ: «Θα καούν τα χωριά μας» – Κάτοικοι στο tilegrafimanews.gr περιγράφουν τον πύρινο εφιάλτη

30/07/2026 | 13:25
Featured

Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Ρέθυμνο – Νέα ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων

30/07/2026 | 02:00
Featured

Μητσοτάκης για τους νεκρούς πυροσβέστες: «Η σκέψη μας στις οικογένειες και τους συναδέλφους τους»

29/07/2026 | 22:25
Featured

Πύρινη κόλαση στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια, μπαράζ εκκενώσεων οικισμών, απεγκλωβισμοί διά θαλάσσης

29/07/2026 | 21:40
Load More

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: Μοναχοπαίδι ο 27χρονος υποδιοικητής της Πυροσβεστικής που πέθανε στο Γύθειο

    115 shares
    Share 46 Tweet 29
  • ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ: «Θα καούν τα χωριά μας» – Κάτοικοι στο tilegrafimanews.gr περιγράφουν τον πύρινο εφιάλτη

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
  • ΕΛΓΑ 2026: Αποζημιώσεις 100% και προκαταβολές 65% για το χαλάζι – Οι προθεσμίες και τα νέα επενδυτικά όρια

    211 shares
    Share 84 Tweet 53
  • ΚΟΜΜΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: Η «Ελπίδα» ξεφουσκώνει και ενισχύει τη Νέα Δημοκρατία – Τι σημαίνει η κρίση για ΠΑΣΟΚ και Τσίπρα

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2026: Ψηφιακό δελτίο από τα ελαιοτριβεία και πίεση από την Τυνησία – Τι αλλάζει από 12 Οκτωβρίου

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ 2026-2027: Αναδρομικά έως 16.500€, αυξήσεις για αποστράτους και τέλος στην προσωπική διαφορά – Ποιοι χάνουν επιδόματα

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
  • ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ 2026: Πληρωμές έως 25 Σεπτεμβρίου – Οι 10 κρίσιμες ερωτήσεις για αιτήσεις, δικαιούχους και ποσά

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch