Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Σε θερινή έξαρση ο Covid – Οι συμβουλές των ειδικών, ποιοι πρέπει να προσέχουν παραπάνω και τι να κάνουν

TechTeam από TechTeam
14/07/2024 15:11
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ, ΥΓΕΙΑ
A A
107
SHARES
227
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε έξαρση βρίσκεται αυτή την περίοδο ο κορωνοϊός, νωρίτερα από ό,τι άλλες χρονιές, με τους επιστήμονες να κρούουν καμπανάκια για προσοχή.

Σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα 1-7 Ιουλίου, ιδιαίτερα αυξημένες σε σχέση με την αντίστοιχη εβδομάδα πέρυσι είναι φέτος οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.

Τα στοιχεία για νοσηλείες, διασωληνώσεις, θανάτους
Συγκεκριμένα, ο αριθμός των νέων εισαγωγών ήταν 575 και παρουσιάζει αυξητική τάση.

Ο μέσος εβδομαδιαίος αριθμός νέων εισαγωγών κατά τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες ήταν 380 και ο αριθμός των εισαγωγών την αντίστοιχη εβδομάδα του 2023 ήταν 198.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία, τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Οι νέες διασωληνώσεις ήταν εννέα. Ο μέσος εβδομαδιαίος αριθμός νέων διασωληνώσεων κατά τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες ήταν τέσσερις και ο αριθμός των διασωληνώσεων την αντίστοιχη εβδομάδα του 2023 ήταν πέντε.

Ο αριθμός των ασθενών με λοίμωξη COVID-19 που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 13.

Ο αριθμός των θανάτων ήταν 21. Ο μέσος εβδομαδιαίος αριθμός των θανάτων τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες ήταν 13 και ο αριθμός των θανάτων την αντίστοιχη εβδομάδα του 2023 ήταν 16.

Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, οι νέες μεταλλάξεις F456L και R346T φαίνεται να επικρατούν κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

ADVERTISEMENT
Καθησυχαστική η Παγώνη -Οι συστάσεις της
«Καλοκαίρι έχουμε, διακοπές θα πάμε, ο κορωνοϊός δεν είπαμε ποτέ ότι έφυγε. Η αλήθεια είναι ότι φέτος, συγκριτικά με πέρυσι, καμία σχέση τα κρούσματα. Είναι πάρα πολλά, είναι πολλές οι νοσηλείες αλλά και οι θάνατοι. Είκοσι ένα-είκοσι δύο θάνατοι είναι πάρα πολλοί. (Δείτε εδώ την τελευταία έκθεση του ΕΟΔΥ). Θα είναι μέχρι τέλος Ιουλίου περίπου η έξαρση» σημείωσε η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Οι ομάδες υψηλού κινδύνου με τα υποκείμενα νοσήματα καλό θα είναι, μόλις νοσήσουν, να πάρουν τον γιατρό τους και να ξεκινήσουν αντιική αγωγή με τις συστάσεις του γιατρού. Έτσι θα προλάβουν τις επιπλοκές και τις νοσηλείες. Αυτές οι ομάδες καλό είναι, όταν βγαίνουν σε κλειστούς χώρους και υπάρχει συνωστισμός, να φορέσουν τις μάσκες τους. Οι υπόλοιποι τα αντισηπτικά μας», σημείωσε στη συνέχεια η κυρία Παγώνη.

Και κατέληξε: «Το καινούργιο στέλεχος μπορεί να είναι πολύ μεταδοτικό, όμως η κλινική εικόνα του ασθενούς δεν έχει καμία σχέση με προηγούμενα στελέχη, που ήταν πολύ βαριά η εικόνα και έκαναν γρήγορα επιπλοκές. Είναι αρκετοί οι ασθενείς με κορωνοϊό, αλλά δεν θέλουμε να πανικοβάλουμε τον κόσμο. Χρειάζεται προσοχή».

Τζανάκης: Το νέο στέλεχος Flirt είναι πολύ μεταδοτικό
Μιλώντας στο Action24, ο κ. Τζανάκης τόνισε πως απομακρυνθήκαμε από το σημείο του εμβολιασμού και έχουμε αφήσει πίσω τα μέτρα, και αυτό σε συνδυασμό με τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τα ταξίδια και τον τουρισμό, αλλά και το νέο στέλεχος του κορωνοϊού, το Flirt, που έχει πλέον επικρατήσει στη χώρα και είναι πολύ μεταδοτικό, προκαλεί προβλήματα.

Σημείωσε, ωστόσο, πως τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα κρούσματα του κορωνοϊού είναι ανεκτά και διαχειρίσιμα από το σύστημα, ωστόσο ο ιός είναι εδώ και δεν γνωρίζει εποχική κατανομή.

Ποιοι και πότε πρέπει να βάλουν μάσκα
«Ο ιός είναι εδώ και θα πρέπει να προστατεύσουμε τους ευάλωτους. Θα πρέπει να επιστρέψει η μάσκα σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες. Ολοι εμείς που αρρωσταίνουμε και έχουμε ελεγχόμενα προβλήματα, θα πρέπει να ελέγξουμε αν νοσούμε από κορωνοϊό και να είμαστε διπλά προσεκτικοί με τις επαφές μας, με άτομα που είναι ευάλωτα». είπε ο κ. Τζανάκης μιλώντας στο Action 24.

Παράλληλα, τόνισε πως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όταν πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ, αλλά και στις κοινωνικές εκδηλώσεις που είμαστε καλεσμένοι.

«Είμαστε στο πικ ενός μικρού επιδημικού κύματος. Δεν είναι καλή ιδέα να αρρωστήσουμε καλοκαιριάτικα».

Στην περίπτωση που κάποιος είναι θετικός στον κορωνοϊό θα πρέπει να φοράει καλή μάσκα, να απολυμαίνει τους χώρους στους οποίους βρίσκεται και τα αντικείμενα με τα οποία έρχεται σε επαφή, ανέφερε ο Νίκος Τζανάκης.

Η νέα παραλλαγή Flirt
Η νέα παραλλαγή, που έχει εντοπιστεί σε διάφορα κράτη, έχει ονομαστεί FLiRT και πρόκειται ουσιαστικά για μια υποομάδα παραλλαγών, όλων όσες ξεκινούν με KP ή JN.

Ο Δρ Thomas Russo από το Πανεπιστήμιο του Buffalo είπε στο Prevention ότι είναι μέρος της οικογένειας της παραλλαγής Όμικρον.

Τα κοινά συμπτώματα περιλαμβάνουν πυρετό, βήχα, κόπωση, απώλεια γεύσης ή όσφρησης, πονόλαιμο, μυϊκούς πόνους ή πόνους στο σώμα, δύσπνοια, πονοκέφαλο και ρινική καταρροή.

Μαγιορκίνης: Κορύφωση θα έρθει αρχές Αυγούστου
Από την πλευρά του, ο Γκίκας Μαγιορκίνης τόνισε πως η θερινή έξαρση του covid 19 έχει ξεκινήσει δυο εβδομάδες τώρα. Έκανε λόγο για διπλασιασμό των εισαγωγών ανά εβδομάδα, και τόνισε πως η έξαρση οδηγείται από μεταλλαγμένα στελέχη. «Το βλέπαμε στο εξωτερικό, το περιμέναμε» είπε σημειώνοντας ότι στην Ελλάδα βλέπουμε τουλάχιστον δύο από τις μεταλλάξεις που σταδιακά επικρατούν.

Ο κ. Μαγιορκίνης υπογράμμισε ότι οι παραλλαγές μεταδίδονται πιο εύκολα γιατί ο πληθυσμός, στο σύνολό του, έχει νοσήσει και έχει αντισώματα, τα οποία ωστόσο δεν είναι τόσο καλά όσο ήταν για τις προηγουμενες μεταλλάξεις κι έτσι οι μεταλλάξεις έχουν ένα πλεονέκτημα.

Ο εμβολιασμός είναι προγραμματισμένος καθε Σεπτέμβριο και Οκτώβριο για τους άνω των 65 ετών και τους ευάλωτους, ωστόσο δεν συνίσταται σε καμία περίπωση «επανεμβολιασμός όλου του πληθυσμου». Ο κ. Μαγιορκίνης σημείωσε ότι δεν υπάρχει ανησυχία για την πίεση στο ΕΣΥ και προέβλεψε ότι αρχές Αυγούστου θα έχουμε το αποκορύφωμα των κρουσμάτων.

«Το βασικό για τους ευαλωτους είναι με το που εχουν συμπτώματα να ζητήσουν από τον γιατρό να τους γράψει αντιϊική θεραπεία και να την παρουν μεσα σε 5 ημέρες, είτε έχουν πυρετό έχει όχι. Αυτό μειώνει εντυπωσιακό την πιθανότατα να μπουν στο νοσοκομείο» τόνισε.

Ετικέτες: ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Φιλέτο κοτόπουλο πανέ με τυρί και σάλτσα ντομάτας

Επόμενο Άρθρο

Πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ έως 31 Αυγούστου 2024: Τι Αναμένεται και Τι Πρέπει να Κάνετε

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ο Λευκός Οίκος ανακοινώνει ότι ο COVID προήλθε από εργαστήριο και κατηγορεί τον Φάουτσι για σκόπιμη συγκάλυψη

19/04/2025 | 09:13
Featured

«Θερίζει» ο κορονοϊός με 21 νεκρούς την τελευταία εβδομάδα – «Σαρώνει» και η γρίπη με 3 θανάτους

24/01/2025 | 09:00
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, μιλάει δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ (δεν εικονίζεται), κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που διοργανώνει το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα, στο Ωδείο Αθηνών, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Featured

Με κορωνοϊό ο Τσίπρας – Δεν θα παραστεί στην κηδεία του Κώστα Σημίτη

07/01/2025 | 12:15
Featured

Καλπάζει και πάλι ο κορωνοϊός: 577 νέες εισαγωγές με COVID-19, 6 διασωληνώσεις και 24 θάνατοι

07/12/2024 | 06:00
Featured

Κορονοϊός: 14 θάνατοι, 7 νέες διασωληνώσεις και 509 εισαγωγές – Αυξήθηκε η θετικότητα, μειώνεται η θερινή δραστηριότητα

26/09/2024 | 18:01
HOT NEWS

ΕΟΔΥ: 39 θάνατοι από κορονοϊό, 16 διασωληνωμένοι, 815 εισαγωγές – Αναλυτικά τα νέα επιδημιολογικά στοιχεία

31/08/2024 | 17:00
Featured

«Καμπανάκι» ΠΟΥ για Covid: «Συνεχίζει να εξελίσσεται και να αλλάζει, ανάγκη για εμβολιασμό»

06/08/2024 | 18:01
Featured

Κορονοϊός: «Καμπανάκι» για νέα έξαρση – 100 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία καθημερινά – Γιατί δεν συστήνεται εμβολιασμός

22/07/2024 | 08:52
Load More
Επόμενο Άρθρο

Πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ έως 31 Αυγούστου 2024: Τι Αναμένεται και Τι Πρέπει να Κάνετε


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Νέος σεισμός ανοιχτά της Αμοργού

    443 shares
    Share 177 Tweet 111
  • Αβάσταχτος πόνος: Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια του 27χρονου Θοδωρή στη Ηλεία

    355 shares
    Share 142 Tweet 89
  • Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: Τι Αναδρομικά θα λάβουν και οι καταβολές του επόμενου τρίμηνου 

    316 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Ο θάνατος του Πάπα Φραγκίσκου “παγώνει” την έλευση της κάρας του Αποστόλου Παύλου στην Πάφο

    301 shares
    Share 120 Tweet 75
  • ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

    268 shares
    Share 107 Tweet 67
  •  Συγκλονίζει ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Θα μπορούσα να μην ξαναδώ τα παιδιά μου»

    258 shares
    Share 103 Tweet 65
  • Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

    235 shares
    Share 94 Tweet 59
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch