Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Στοπ στο οικολογικό έγκλημα στη Μήλο, αναστέλλονται οι εργασίες, πάει η Αρχή Διαφάνειας με εντολή Παπασταύρου

TechTeam από TechTeam
27/01/2026 10:13
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
Εργασίες του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της Ενεργειακής Κοινότητας (Energy Community), με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την ίδρυσή της στο Ζάππειο Μέγαρο, Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και Νίκος Τσάφος υποδέχθηκαν τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ενέργεια και τη Στέγαση, Dan Jοrgensen, τον γενικό διευθυντή της Ενεργειακής Κοινότητας, Artur Lorkowski, καθώς και τους υπουργούς Ενέργειας και Περιβάλλοντος των Συμβαλλόμενων Μερών της Ενεργειακής Κοινότητας. Η Συνθήκη για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας υπογράφηκε στην Αθήνα το 2005, με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας ενοποιημένης αγοράς, την προσέλκυση επενδύσεων και την επιτάχυνση της απανθρακοποίησης, μέσα από την ευθυγράμμιση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της ανταγωνιστικότητας.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Εργασίες του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της Ενεργειακής Κοινότητας (Energy Community), με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την ίδρυσή της στο Ζάππειο Μέγαρο, Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και Νίκος Τσάφος υποδέχθηκαν τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ενέργεια και τη Στέγαση, Dan Jοrgensen, τον γενικό διευθυντή της Ενεργειακής Κοινότητας, Artur Lorkowski, καθώς και τους υπουργούς Ενέργειας και Περιβάλλοντος των Συμβαλλόμενων Μερών της Ενεργειακής Κοινότητας. Η Συνθήκη για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας υπογράφηκε στην Αθήνα το 2005, με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας ενοποιημένης αγοράς, την προσέλκυση επενδύσεων και την επιτάχυνση της απανθρακοποίησης, μέσα από την ευθυγράμμιση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της ανταγωνιστικότητας. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανέστειλε τις οικοδομικές εργασίες επέκτασης του ξενοδοχείου White Coast στη Μήλο

Η αναστολή περιλαμβάνει αποστολή εγγράφου στην πολεοδομία, επιτόπια έρευνα από την Αρχή Διαφάνειας και επιστολή στον Δήμο Μήλου, ζητώντας την επανακατάθεση του αιτήματος αναστολής με τήρηση των νομικών διαδικασιών.
Η οικοδομική άδεια του ξενοδοχείου αναθεωρήθηκε δύο φορές, επιτρέποντας την αύξηση κατά 167 κλίνες σε έκταση 29,4 στρεμμάτων.
Η απόφαση θεωρείται μήνυμα κατά της ανεξέλεγκτης τουριστικής ανάπτυξης στις Κυκλάδες και επανεξετάζεται το καθεστώς αδειοδότησης μεγάλων τουριστικών επενδύσεων.
Με τρεις κινήσεις, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Στ. Παπασταύρου, βάζει φρένο σε μία επενδυτική αυθαιρεσία που απειλεί το κυκλαδίτικο τοπίο της Μήλου, αναστέλλοντας τις οικοδομικές εργασίες επέκτασης του πεντάστερου ξενοδοχείου White Coast της Prodea.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες:

1. αποστέλλει έγγραφο στην πολεοδομία Μήλου ζητώντας την άμεση αναστολή των εργασιών
2. διατάσσεται επιτόπια έρευνα από την Αρχή Διαφάνειας και
3. αποστέλλεται επιστολή στον Δήμο Μήλου στην οποία θα τονίζεται πως ναι μεν έγινε η προσφυγή αναστολής, πλην όμως επειδή αυτή δεν κοινοποιήθηκε στην ΥΔΟΜ του νησιού, δεν προχώρησε και ουσιαστικά είναι σαν να μην έγινε.
Για τον λόγο αυτό, θα ζητηθεί να επανακατατεθεί τηρώντας όλες τις απαραίτητες νομικές και τυπικές διαδικασίες ώστε να καταστεί ενεργή.

Η αυθαίρετη επέκταση και η περιβαλλοντική ένταση της επέμβασης στην περιοχή, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία. Πρόκειται για μία από τις δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που κατασκευάζονται αυτή την περίοδο στο νησί προκαλώντας χιονοστιβάδα αντιδράσεων.

Την ώρα που το μπετόν ρέει αδιάκοπα και οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τη θεαματική πρόοδο των εργασιών μέσα σε διάστημα μόλις 9 μηνών, σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η στάση της δημοτικής αρχής Μήλου απέναντι στο τουριστικό μεγαθήριο.

Μάρτιος 2025: Πώς ήταν το White Coast, όταν αποκαλύφθηκε η έτερη υπόθεση ανέγερσης του ξενοδοχείου στο Σαρακήνικο της Μήλου

Στοπ στο οικολογικό έγκλημα στη Μήλο, αναστέλλονται οι εργασίες, πάει η Αρχή Διαφάνειας με εντολή Παπασταύρου

Ιανουάριος 2026: Πώς μέσα σε 10 μήνες έχει προχωρήσει το αλόγιστο τσιμέντωμα στην περιοχή Μύτακας της Μήλου για την επέκταση του ξενοδοχείου White Coast

Στοπ στο οικολογικό έγκλημα στη Μήλο, αναστέλλονται οι εργασίες, πάει η Αρχή Διαφάνειας με εντολή Παπασταύρου

Ο Δήμος προσέφυγε κατά της αδειοδότησης του έργου ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο, ζητώντας την ακύρωσή της και αναθέτοντας την υπόθεση σε νομικό γραφείο. Ωστόσο, η υπόθεση φαίνεται να προχώρησε μόνο κατά το ήμισυ, καθώς το αίτημα αναστολής κατατέθηκε τελικά, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Πλην όμως, δεν κοινοποιήθηκε ως όφειλε στην ΥΔΟΜ του νησιού και επομένως δεν προχώρησε η διαδικασία αναστολής. Δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτή η παράλειψη ήταν εσκεμμένη ή όχι, αυτό που πάντως έχει σημασία, είναι πως δεν προχώρησε η αναστολή εργασιών δια της νομικής οδού.
Η οικοδομική άδεια του White Coast αναθεωρήθηκε δύο φορές, το 2021 και το 2024, προκειμένου το ξενοδοχείο να επεκταθεί σε δύο παρακείμενα οικόπεδα και να αυξήσει τη δυναμικότητά του κατά 167 κλίνες, δηλαδή 75 επιπλέον δωμάτια. Ως αποτέλεσμα, το έργο όφειλε να αδειοδοτηθεί εκ νέου, πλέον ως μεγάλο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με την απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ), που εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2024, η επέκταση αφορά συνολική έκταση 29,4 στρεμμάτων, ανεβάζοντας τη δυναμικότητα της πεντάστερης μονάδας στις 271 κλίνες.

Στην ετήσια οικονομική κατάσταση της Prodea για τη χρήση 2024 αναφέρεται ότι ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της κατασκευής με την παράδοση 20 επιπλέον δωματίων, ενώ για την επόμενη χρήση προβλέπεται η τρίτη φάση του έργου, με την παράδοση ακόμη 72 δωματίων. Εφόσον υλοποιηθεί πλήρως ο σχεδιασμός, το ξενοδοχείο θα φτάσει συνολικά τα 122 δωμάτια.

Το κουβάρι των πολεοδομικών υπερβάσεων άρχισε να ξετυλίγεται ήδη από πέρυσι με την υπόθεση της τουριστικής μονάδας στο Σαρακήνικο, η οποία άφησε πίσω της μια ανοιχτή πληγή στο τοπίο – μια τρύπα βάθους τριών μέτρων. Σήμερα, η τοπική οι κάτοικοι και φορείς του νησιού εκφράζουν έντονη ανησυχία για τη φέρουσα ικανότητα της Μήλου, τόσο σε επίπεδο φυσικού περιβάλλοντος όσο και υποδομών. Ύδρευση, αποχέτευση, οδικό δίκτυο και διαχείριση απορριμμάτων δοκιμάζονται ήδη, την ώρα που ο σχεδιασμός νέων μεγάλων τουριστικών μονάδων φαίνεται να αγνοεί τα όρια του νησιού.

Η απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας να «παγώσει» την επέκταση του White Coast θεωρείται από πολλούς ως ένα πρώτο, αλλά κρίσιμο, μήνυμα ότι η ανεξέλεγκτη τουριστική ανάπτυξη στις Κυκλάδες δεν μπορεί να συνεχιστεί με τους ίδιους όρους. Το υπουργείο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, επανεξετάζει συνολικά το καθεστώς αδειοδότησης μεγάλων τουριστικών επενδύσεων στη Μήλο, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την προστασία του κυκλαδίτικου τοπίου.

Παράλληλα, ερωτήματα παραμένουν για τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η καθυστερημένη και ελλιπής, όπως καταγγέλλεται, νομική αντίδραση του Δήμου απέναντι στην επέκταση του ξενοδοχείου αφήνει σκιές, την ώρα που οι εργασίες προχωρούσαν με γρήγορους ρυθμούς.

Με φόντο την υπόθεση του Σαρακήνικου, που λειτούργησε ως καταλύτης για να ανοίξει η συζήτηση γύρω από την ανεξέλεγκτη δόμηση και τις περιβαλλοντικές υπερβάσεις, η Μήλος βρίσκεται πλέον σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο η τύχη ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, αλλά το μοντέλο ανάπτυξης που θα καθορίσει το μέλλον του νησιού: ένα μοντέλο μαζικής και ανεξέλεγκτης τουριστικοποίησης ή μια πιο ήπια, ισορροπημένη προσέγγιση που θα διαφυλάσσει τον μοναδικό χαρακτήρα και το τοπίο της

 

Ετικέτες: ΜΗΛΟΣΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

ΣχετικάΆρθρα

Εργασίες του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της Ενεργειακής Κοινότητας (Energy Community), με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την ίδρυσή της στο Ζάππειο Μέγαρο, Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και Νίκος Τσάφος υποδέχθηκαν τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ενέργεια και τη Στέγαση, Dan Jοrgensen, τον γενικό διευθυντή της Ενεργειακής Κοινότητας, Artur Lorkowski, καθώς και τους υπουργούς Ενέργειας και Περιβάλλοντος των Συμβαλλόμενων Μερών της Ενεργειακής Κοινότητας. Η Συνθήκη για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας υπογράφηκε στην Αθήνα το 2005, με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας ενοποιημένης αγοράς, την προσέλκυση επενδύσεων και την επιτάχυνση της απανθρακοποίησης, μέσα από την ευθυγράμμιση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της ανταγωνιστικότητας.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Featured

Την ΕΥΑΘ επισκέφτηκε ο Παπασταύρου: Ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που υλοποιούνται

23/01/2026 | 18:00
Εργασίες του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της Ενεργειακής Κοινότητας (Energy Community), με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την ίδρυσή της στο Ζάππειο Μέγαρο, Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και Νίκος Τσάφος υποδέχθηκαν τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ενέργεια και τη Στέγαση, Dan Jοrgensen, τον γενικό διευθυντή της Ενεργειακής Κοινότητας, Artur Lorkowski, καθώς και τους υπουργούς Ενέργειας και Περιβάλλοντος των Συμβαλλόμενων Μερών της Ενεργειακής Κοινότητας. Η Συνθήκη για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας υπογράφηκε στην Αθήνα το 2005, με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας ενοποιημένης αγοράς, την προσέλκυση επενδύσεων και την επιτάχυνση της απανθρακοποίησης, μέσα από την ευθυγράμμιση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της ανταγωνιστικότητας.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Featured

Παπασταύρου: Η Ελλάδα ως ενεργειακός κόμβος για τη μεταφορά ρεύματος από τη Σαουδική Αραβία στην Ευρώπη

18/01/2026 | 14:45
Εργασίες του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της Ενεργειακής Κοινότητας (Energy Community), με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την ίδρυσή της στο Ζάππειο Μέγαρο, Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και Νίκος Τσάφος υποδέχθηκαν τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ενέργεια και τη Στέγαση, Dan Jοrgensen, τον γενικό διευθυντή της Ενεργειακής Κοινότητας, Artur Lorkowski, καθώς και τους υπουργούς Ενέργειας και Περιβάλλοντος των Συμβαλλόμενων Μερών της Ενεργειακής Κοινότητας. Η Συνθήκη για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας υπογράφηκε στην Αθήνα το 2005, με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας ενοποιημένης αγοράς, την προσέλκυση επενδύσεων και την επιτάχυνση της απανθρακοποίησης, μέσα από την ευθυγράμμιση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της ανταγωνιστικότητας.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Featured

Παπασταύρου για Chevron: «Οι συμβάσεις εγκρίθηκαν και προχωράμε σε ψήφιση στη Βουλή»

15/01/2026 | 12:28
Featured

Παπασταύρου: Η δυναμική της συνεργασίας με την Σαουδική Αραβία παραμένει ισχυρή και πολυεπίπεδη

12/01/2026 | 21:03 - Ενημέρωση 13/01/2026 | 00:16
Load More

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Εργατικό ατύχημα με 4 τραυματίες στη Θεσσαλονίκη – Εσπασε αγωγός ύδρευσης

    160 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Πατροκτονία στη Γλυφάδα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά του 46χρονου

    126 shares
    Share 50 Tweet 32
  • ΜΜΜ: Πρόστιμο-φωτιά €100 για μετακίνηση χωρίς εισιτήριο – Τι αλλάζει και τι πρέπει να προσέχουν οι επιβάτες

    114 shares
    Share 46 Tweet 29
  • Περίπου 1.700 πολυκατοικίες στο Κίεβο παραμένουν χωρίς θέρμανση μετά από ρωσικό πλήγμα

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
  • ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026: Πληρωμές τώρα – Αυξήσεις 2,4%, τι αλλάζει σε ΕΑΣ και προσωπική διαφορά

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ 28 εκατ. διορθωτική, μπλοκαρισμένα 112 εκατ. και ελαιόλαδο στα 5,50€ – Τι αλλάζει στις πληρωμές 

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
  • ΑΣΕΠ: «Τρέχουν» 190 προσλήψεις σε Δήμους και Περιφέρειες + Θέσεις στη ΔΕΗ – Ο Απόλυτος Οδηγός για Αιτήσεις & Προθεσμίες

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch