Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική Featured

Στοπ στο οικολογικό έγκλημα στη Μήλο, αναστέλλονται οι εργασίες, πάει η Αρχή Διαφάνειας με εντολή Παπασταύρου

TechTeam από TechTeam
27/01/2026 10:13
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
Εργασίες του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της Ενεργειακής Κοινότητας (Energy Community), με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την ίδρυσή της στο Ζάππειο Μέγαρο, Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και Νίκος Τσάφος υποδέχθηκαν τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ενέργεια και τη Στέγαση, Dan Jοrgensen, τον γενικό διευθυντή της Ενεργειακής Κοινότητας, Artur Lorkowski, καθώς και τους υπουργούς Ενέργειας και Περιβάλλοντος των Συμβαλλόμενων Μερών της Ενεργειακής Κοινότητας. Η Συνθήκη για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας υπογράφηκε στην Αθήνα το 2005, με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας ενοποιημένης αγοράς, την προσέλκυση επενδύσεων και την επιτάχυνση της απανθρακοποίησης, μέσα από την ευθυγράμμιση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της ανταγωνιστικότητας.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Εργασίες του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της Ενεργειακής Κοινότητας (Energy Community), με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την ίδρυσή της στο Ζάππειο Μέγαρο, Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και Νίκος Τσάφος υποδέχθηκαν τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ενέργεια και τη Στέγαση, Dan Jοrgensen, τον γενικό διευθυντή της Ενεργειακής Κοινότητας, Artur Lorkowski, καθώς και τους υπουργούς Ενέργειας και Περιβάλλοντος των Συμβαλλόμενων Μερών της Ενεργειακής Κοινότητας. Η Συνθήκη για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας υπογράφηκε στην Αθήνα το 2005, με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας ενοποιημένης αγοράς, την προσέλκυση επενδύσεων και την επιτάχυνση της απανθρακοποίησης, μέσα από την ευθυγράμμιση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της ανταγωνιστικότητας. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

63
SHARES
133
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανέστειλε τις οικοδομικές εργασίες επέκτασης του ξενοδοχείου White Coast στη Μήλο

Η αναστολή περιλαμβάνει αποστολή εγγράφου στην πολεοδομία, επιτόπια έρευνα από την Αρχή Διαφάνειας και επιστολή στον Δήμο Μήλου, ζητώντας την επανακατάθεση του αιτήματος αναστολής με τήρηση των νομικών διαδικασιών.
Η οικοδομική άδεια του ξενοδοχείου αναθεωρήθηκε δύο φορές, επιτρέποντας την αύξηση κατά 167 κλίνες σε έκταση 29,4 στρεμμάτων.
Η απόφαση θεωρείται μήνυμα κατά της ανεξέλεγκτης τουριστικής ανάπτυξης στις Κυκλάδες και επανεξετάζεται το καθεστώς αδειοδότησης μεγάλων τουριστικών επενδύσεων.
Με τρεις κινήσεις, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Στ. Παπασταύρου, βάζει φρένο σε μία επενδυτική αυθαιρεσία που απειλεί το κυκλαδίτικο τοπίο της Μήλου, αναστέλλοντας τις οικοδομικές εργασίες επέκτασης του πεντάστερου ξενοδοχείου White Coast της Prodea.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες:

1. αποστέλλει έγγραφο στην πολεοδομία Μήλου ζητώντας την άμεση αναστολή των εργασιών
2. διατάσσεται επιτόπια έρευνα από την Αρχή Διαφάνειας και
3. αποστέλλεται επιστολή στον Δήμο Μήλου στην οποία θα τονίζεται πως ναι μεν έγινε η προσφυγή αναστολής, πλην όμως επειδή αυτή δεν κοινοποιήθηκε στην ΥΔΟΜ του νησιού, δεν προχώρησε και ουσιαστικά είναι σαν να μην έγινε.
Για τον λόγο αυτό, θα ζητηθεί να επανακατατεθεί τηρώντας όλες τις απαραίτητες νομικές και τυπικές διαδικασίες ώστε να καταστεί ενεργή.

Η αυθαίρετη επέκταση και η περιβαλλοντική ένταση της επέμβασης στην περιοχή, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία. Πρόκειται για μία από τις δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που κατασκευάζονται αυτή την περίοδο στο νησί προκαλώντας χιονοστιβάδα αντιδράσεων.

Την ώρα που το μπετόν ρέει αδιάκοπα και οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τη θεαματική πρόοδο των εργασιών μέσα σε διάστημα μόλις 9 μηνών, σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η στάση της δημοτικής αρχής Μήλου απέναντι στο τουριστικό μεγαθήριο.

Μάρτιος 2025: Πώς ήταν το White Coast, όταν αποκαλύφθηκε η έτερη υπόθεση ανέγερσης του ξενοδοχείου στο Σαρακήνικο της Μήλου

Στοπ στο οικολογικό έγκλημα στη Μήλο, αναστέλλονται οι εργασίες, πάει η Αρχή Διαφάνειας με εντολή Παπασταύρου

Ιανουάριος 2026: Πώς μέσα σε 10 μήνες έχει προχωρήσει το αλόγιστο τσιμέντωμα στην περιοχή Μύτακας της Μήλου για την επέκταση του ξενοδοχείου White Coast

Στοπ στο οικολογικό έγκλημα στη Μήλο, αναστέλλονται οι εργασίες, πάει η Αρχή Διαφάνειας με εντολή Παπασταύρου

Ο Δήμος προσέφυγε κατά της αδειοδότησης του έργου ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο, ζητώντας την ακύρωσή της και αναθέτοντας την υπόθεση σε νομικό γραφείο. Ωστόσο, η υπόθεση φαίνεται να προχώρησε μόνο κατά το ήμισυ, καθώς το αίτημα αναστολής κατατέθηκε τελικά, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Πλην όμως, δεν κοινοποιήθηκε ως όφειλε στην ΥΔΟΜ του νησιού και επομένως δεν προχώρησε η διαδικασία αναστολής. Δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτή η παράλειψη ήταν εσκεμμένη ή όχι, αυτό που πάντως έχει σημασία, είναι πως δεν προχώρησε η αναστολή εργασιών δια της νομικής οδού.
Η οικοδομική άδεια του White Coast αναθεωρήθηκε δύο φορές, το 2021 και το 2024, προκειμένου το ξενοδοχείο να επεκταθεί σε δύο παρακείμενα οικόπεδα και να αυξήσει τη δυναμικότητά του κατά 167 κλίνες, δηλαδή 75 επιπλέον δωμάτια. Ως αποτέλεσμα, το έργο όφειλε να αδειοδοτηθεί εκ νέου, πλέον ως μεγάλο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με την απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ), που εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2024, η επέκταση αφορά συνολική έκταση 29,4 στρεμμάτων, ανεβάζοντας τη δυναμικότητα της πεντάστερης μονάδας στις 271 κλίνες.

Στην ετήσια οικονομική κατάσταση της Prodea για τη χρήση 2024 αναφέρεται ότι ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της κατασκευής με την παράδοση 20 επιπλέον δωματίων, ενώ για την επόμενη χρήση προβλέπεται η τρίτη φάση του έργου, με την παράδοση ακόμη 72 δωματίων. Εφόσον υλοποιηθεί πλήρως ο σχεδιασμός, το ξενοδοχείο θα φτάσει συνολικά τα 122 δωμάτια.

Το κουβάρι των πολεοδομικών υπερβάσεων άρχισε να ξετυλίγεται ήδη από πέρυσι με την υπόθεση της τουριστικής μονάδας στο Σαρακήνικο, η οποία άφησε πίσω της μια ανοιχτή πληγή στο τοπίο – μια τρύπα βάθους τριών μέτρων. Σήμερα, η τοπική οι κάτοικοι και φορείς του νησιού εκφράζουν έντονη ανησυχία για τη φέρουσα ικανότητα της Μήλου, τόσο σε επίπεδο φυσικού περιβάλλοντος όσο και υποδομών. Ύδρευση, αποχέτευση, οδικό δίκτυο και διαχείριση απορριμμάτων δοκιμάζονται ήδη, την ώρα που ο σχεδιασμός νέων μεγάλων τουριστικών μονάδων φαίνεται να αγνοεί τα όρια του νησιού.

Η απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας να «παγώσει» την επέκταση του White Coast θεωρείται από πολλούς ως ένα πρώτο, αλλά κρίσιμο, μήνυμα ότι η ανεξέλεγκτη τουριστική ανάπτυξη στις Κυκλάδες δεν μπορεί να συνεχιστεί με τους ίδιους όρους. Το υπουργείο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, επανεξετάζει συνολικά το καθεστώς αδειοδότησης μεγάλων τουριστικών επενδύσεων στη Μήλο, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την προστασία του κυκλαδίτικου τοπίου.

Παράλληλα, ερωτήματα παραμένουν για τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η καθυστερημένη και ελλιπής, όπως καταγγέλλεται, νομική αντίδραση του Δήμου απέναντι στην επέκταση του ξενοδοχείου αφήνει σκιές, την ώρα που οι εργασίες προχωρούσαν με γρήγορους ρυθμούς.

Με φόντο την υπόθεση του Σαρακήνικου, που λειτούργησε ως καταλύτης για να ανοίξει η συζήτηση γύρω από την ανεξέλεγκτη δόμηση και τις περιβαλλοντικές υπερβάσεις, η Μήλος βρίσκεται πλέον σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Το ζητούμενο δεν είναι μόνο η τύχη ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, αλλά το μοντέλο ανάπτυξης που θα καθορίσει το μέλλον του νησιού: ένα μοντέλο μαζικής και ανεξέλεγκτης τουριστικοποίησης ή μια πιο ήπια, ισορροπημένη προσέγγιση που θα διαφυλάσσει τον μοναδικό χαρακτήρα και το τοπίο της

 


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΜΗΛΟΣΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Συνάντηση Παπασταύρου με Ευρωπαία επίτροπο Περιβάλλοντος: «Στόχος μας η βιώσιμη ανάπτυξη που δεν αφήνει κανέναν πίσω»

28/05/2026 | 17:40
Εργασίες του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της Ενεργειακής Κοινότητας (Energy Community), με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την ίδρυσή της στο Ζάππειο Μέγαρο, Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και Νίκος Τσάφος υποδέχθηκαν τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ενέργεια και τη Στέγαση, Dan Jοrgensen, τον γενικό διευθυντή της Ενεργειακής Κοινότητας, Artur Lorkowski, καθώς και τους υπουργούς Ενέργειας και Περιβάλλοντος των Συμβαλλόμενων Μερών της Ενεργειακής Κοινότητας. Η Συνθήκη για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας υπογράφηκε στην Αθήνα το 2005, με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας ενοποιημένης αγοράς, την προσέλκυση επενδύσεων και την επιτάχυνση της απανθρακοποίησης, μέσα από την ευθυγράμμιση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της ανταγωνιστικότητας.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Featured

Παπασταύρου: Προχωράμε με τη Γαλλία στη σύσταση ομάδας για την προστασία των θαλασσών

21/05/2026 | 13:18
Εργασίες του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της Ενεργειακής Κοινότητας (Energy Community), με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την ίδρυσή της στο Ζάππειο Μέγαρο, Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και Νίκος Τσάφος υποδέχθηκαν τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ενέργεια και τη Στέγαση, Dan Jοrgensen, τον γενικό διευθυντή της Ενεργειακής Κοινότητας, Artur Lorkowski, καθώς και τους υπουργούς Ενέργειας και Περιβάλλοντος των Συμβαλλόμενων Μερών της Ενεργειακής Κοινότητας. Η Συνθήκη για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας υπογράφηκε στην Αθήνα το 2005, με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας ενοποιημένης αγοράς, την προσέλκυση επενδύσεων και την επιτάχυνση της απανθρακοποίησης, μέσα από την ευθυγράμμιση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της ανταγωνιστικότητας.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Featured

Παπασταύρου: Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι δεν υπήρξε διαρροή φυσικού αερίου

20/05/2026 | 15:04
Εργασίες του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της Ενεργειακής Κοινότητας (Energy Community), με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την ίδρυσή της στο Ζάππειο Μέγαρο, Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου και Νίκος Τσάφος υποδέχθηκαν τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ενέργεια και τη Στέγαση, Dan Jοrgensen, τον γενικό διευθυντή της Ενεργειακής Κοινότητας, Artur Lorkowski, καθώς και τους υπουργούς Ενέργειας και Περιβάλλοντος των Συμβαλλόμενων Μερών της Ενεργειακής Κοινότητας. Η Συνθήκη για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας υπογράφηκε στην Αθήνα το 2005, με βασικό στόχο τη δημιουργία μιας ενοποιημένης αγοράς, την προσέλκυση επενδύσεων και την επιτάχυνση της απανθρακοποίησης, μέσα από την ευθυγράμμιση με το ευρωπαϊκό κεκτημένο στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της ανταγωνιστικότητας.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Featured

Παπασταύρου: «Με την ανάρτηση Τραμπ αναγνωρίζεται από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ η ενεργειακή πολιτική Μητσοτάκη»

18/05/2026 | 13:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ο ουκρανικός στρατός «χτύπησε» διυλιστήριο πετρελαίου στο Κράσνονταρ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑ: De Minimis έως 80€/στρέμμα, αλώνια από αυτή την εβδομάδα +40 εκατ. ευρώ – Τι περιμένουν παραγωγοί και κτηνοτρόφοι

    533 shares
    Share 213 Tweet 133
  • Το άγνωστο Θαύμα του Αγίου Παϊσίου που δεν θα δείτε στο MEGA- Τι έγινε με νεαρό φοιτητή το 1987

    2017 shares
    Share 807 Tweet 504
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Σήμερα στη Βουλή η πρόταση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Οι μεγάλες αλλαγές σε Δικαιοσύνη, Δημόσιο, Πανεπιστήμια και Επιστολική Ψήφο

    67 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Νέα Αριστερά: Πολιτικός σεισμός με 7 ανεξαρτητοποιήσεις και 143 αποχωρήσεις – Τι βλέπουν αναλυτές από Γαλλία, Ιταλία και ΗΠΑ

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2026: ΕΑΣ, φορολογικές δηλώσεις και εργαζόμενοι συνταξιούχοι – Οι 7 μεγάλες αλλαγές, σύνταξη σε 1 ημέρα και τα νέα ποσά

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Πέθανε ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου σε ηλικία 75 ετών-Η προσφορά του στην ΕΣΗΕΑ

    59 shares
    Share 24 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch