Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική Featured

Τι δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις σε OPEN, MEGA, Attica

TechTeam από TechTeam
11/04/2025 07:00
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
138
SHARES
293
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σύμφωνα με τα ευρήματα τριών δημοσκοπήσεων , η κυβερνητική παράταξη δείχνει να συγκρατεί πλέον την πτώση της, καταγράφοντας μάλιστα οριακή άνοδο, ενώ η Πλεύση Ελευθερίας της Ζ. Κωνσταντοπούλου φαίνεται να εδραιώνεται στην δεύτερη θέση

Η Νέα Δημοκρατία φρέναρε την πτώση της και καταγράφει μια οριακή αύξηση των ποσοστών της σύμφωνα με την δημοσκόπηση της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Σύμφωνα με την μέτρηση της εταιρείας, το ενδιαφέρον για τα Τέμπη έπεσε 20 μονάδες και ανέβηκε ξανά η ακρίβεια. Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή το κυβερνών κόμμα είναι στο 26,9%, η «Πλεύση» στο 17,8% και το ΠΑΣΟΚ έπεσε στην τρίτη θέση καθώς έχασε τρεις ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την μέτρηση του Μαρτίου.

Ειδικότερα, με την αναγωγή επί του συνόλου, τα κόμματα λαμβάνουν:

ΝΔ: 26,9%, Πλεύση Ελευθερίας 17,8%, ΠΑΣΟΚ, 12,4%, Ελληνική Λύση 11,3%, ΚΚΕ 7,4%, ΣΥΡΙΖΑ 6,6%, ΝΙΚΗ: 4%, Φωνή Λογικής 3,7%, ΜεΡΑ25 3,3%, Κίνημα Δημοκρατίας 3,2%.

Η αλλαγή των δεδομένων για την κυβέρνηση αποτυπώνεται στις απαντήσεις που έδωσαν οι πολίτες για την άποψη που εξέφρασε ο πρωθυπουργός περί χειραγώγησης της κοινής γνώμης από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την υπόθεση των Τεμπών. Το 40,8% συμφωνεί με την άποψη του πρωθυπουργού έναντι 51,2% που διαφωνεί.

Σε ότι αφορά τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, το 57% λέει ότι είναι η Ακρίβεια, το 26,3% η Υγεία και το 24,3% τα εισοδήματα. Η υπόθεση των Τεμπών βρίσκεται στην τέταρτη θέση καθώς οι απαντήσεις για το Κράτος Δικαίου είναι στο 20% καταγράφοντας μια πτώση 24 μονάδων σε σχέση με τον Μάρτιο.
Οι λέξεις και τα συναισθήματα που εκφράζουν περισσότερο τον Έλληνα για το παρόν και το μέλλον της χώρας είναι:

Οργή 50,8%, Παραίτηση/Απογοήτευση 43,9%, Φόβος 32,5%, Ελπίδα 23,6%, Περηφάνια 10,5%, Σιγουριά 8,9%. Η οργή σε σχέση με τα στοιχεία του Μαρτίου, δείχνει να πέφτει.

Στην υπόθεση των Τεμπών το σοβαρότερο θέμα, σύμφωνα με τους πολίτες είναι:
-Οι παραλείψεις/αστοχίες/αιτίες που προκάλεσαν το δυστύχημα πριν από το δυστύχημα: 41,2%
-Το ότι πιθανά δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα η ασφάλεια των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα: 29,6%
-Οι διαδικασίες που τηρήθηκαν μετά το δυστύχημα από όλους τους εμπλεκόμενους θεσμούς: 25,9%
Το παραπάνω ξεκαθαρίζει πως οι πολίτες θεωρούν το σοβαρότερο πράγμα το «γιατί».

Στην ερώτηση εάν η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να πέσει άπλετο φως, το 76% λέει «σίγουρα όχι» ή «μάλλον όχι», ενώ μόλις το 20,7% λέει «μάλλον ναι» ή «σίγουρα ναι».

Σε ερώτηση εάν έχουν αλλάξει γνώμη για το δυστύχημα και την κυβέρνηση της ΝΔ, το 76,8% λέει «η άποψή μου παραμένει αρνητική», το 11,8% λέει «η άποψή μου ήταν και παραμένει θετική», το 6,4% λέει «έχω αλλάξει άποψη και είναι θετικότερη».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να προηγείται με μεγάλη διαφορά στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 21,4% (αυξημένο κατά 0,6% από τον Μάρτιο. Ακολουθεί η Κωνσταντοπούλου με 13,2%. ο Κυριάκος Βελόπουλος 5,9%, και ο Νίκος Ανδρουλάκης πέφτει στο 4,7% (χάνει 2,3% σε σχέση με την μέτρηση του Μαρτίου.

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία κρατάει την πρωτιά:

Νέα Δημοκρατία: 20,4%
ΣΥΡΙΖΑ: 5%
ΠΑΣΟΚ: 9,4%
ΚΚΕ: 5,6%
Ελληνική Λύση: 8,6%
Νίκη: 3%
Πλεύση Ελευθερίας: 13,5%
Φωνή Λογικής: 2,8%
Μέρα25: 2,5%
Νέα Αριστερά: 1,5%
Κίνημα Δημοκρατίας: 2,4%
Δεν αποφάσισα/δεν απαντώ: 17,4%
Λευκό/άκυρο/αποχή: 6,7%

Το γκάλοπ της Metron Analysis για το Mega

Αύξηση της εκλογικής δύναμης της Νέας Δημοκρατίας κατά 0,9% καταγράφει η δημοσκόπηση της Metron Analysis που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

H Nέα Δημοκρατία στην εκτίμηση ψήφου ανέρχεται πλέον στο 27,3% από το 26,4% που βρισκόταν στην προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας τον Μάρτιο και κινείται κοντά στο περιβάλλον των ευρωεκλογών. Η Πλεύση Ελευθερίας βρίσκεται καθαρά στην 2η θέση με ποσοστό 15% ενώ το ΠΑΣΟΚ διολισθαίνει στο 12,5% από το 13,3% που είχε ένα μήνα πριν.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ελληνική Λύση που συγκεντρώνει 10,4% στην εκτίμηση ψήφου και ακολουθεί το ΚΚΕ με 8,3%. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να πέφτει και είναι στην 6η θέση με ποσοστό 6,9% (έναντι 7,3% τον Μάρτιο) και ακολουθεί η Φωνή της Λογικής που κινείται οριακά πάνω από το εκλογικό όριο εισόδου στη Βουλή (3,1%). Σπαρτιάτες, Νίκη και Νέα Αριστερά κινούνται κάτω από το 3% στην εκτίμηση ψήφου.

Και στην μέτρηση της Metron η ανησυχία των πολιτών για την Ακρίβεια δείχνει να αυξάνεται και φθάνει στο 27% από το 24% τον προηγούμενο μήνα. Ακολουθεί η Οικονομία επίσης με 27% καθώς 2 στους 3 πολίτες φοβούνται τις επιπτώσεις των δασμών. Η κρίση των Θεσμών, στην οποία εντάσσεται και το θέμα των Τεμπών πέφτει στο 10% από το 17% που ήταν τον Μάρτιο.

Στην αξιολόγηση της κυβέρνησης το 25% έχει θετική γνώμη και το 69% αρνητική. Η αύξηση των ποσοστών της ΝΔ αποτυπώνεται και στην εικόνα του πρωθυπουργού καθώς οι θετικές γνώμες από 23% τον Μάρτιο βρίσκονται πλέον στο 27%.

Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι το γεγονός ότι στην αξιολόγηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι θετικές γνώμες περιορίζονται στο 9% και οι αρνητικές φτάνουν στο 83%.

Στις δημοτικότητες των πολιτικών προσώπων η κα Κωνσταντοπούλου είναι στην 1η θέση με 46%, ακολουθεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 37% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 32%. Ωστόσο στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός ο πρωθυπουργός προηγείται με 15 μονάδες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας (26% έναντι 11%). Ο Νίκος Ανδρουλάκης στις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών χάνει επτά μονάδες.

Η δημοσκόπηση της PRORATA για το Attica

Συντηρεί τα δημοσκοπικά ποσοστά της η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τη νέα έρευνα της εταιρίας PRORATA που διενεργήθηκε για λογαριασμό της τηλεόρασης του Attica.

Η δημοσκόπηση εμφανίζει το κυβερνών κόμμα να προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 23,5% – επίδοση ίδια με αυτή που είχε καταγραφεί στη μέτρηση Φεβρουαρίου της ίδιας εταιρείας. Στην εκτίμηση ψήφου – όπου κατανέμονται οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι – η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να αποσπά το 25,5% έναντι 25% της προηγούμενης έρευνας.

Η «απογείωση» της Πλεύσης

Στο πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, σημαντικά οφέλη αποκομίζει η Πλεύση Ελευθερίας που κατατάσσεται πλέον στη δεύτερη θέση και εκτινάσσεται από το 10% στο 15,5% (εκτίμηση ψήφου). Αντιθέτως, υποχωρούν τα κόμματα της κεντροαριστεράς και της Αριστεράς, με το ΠΑΣΟΚ να καταγράφεται στην εκτίμηση ψήφου στο 13,5% (από 16,5%), τον ΣΥΡΙΖΑ στο 7,5% (από 9%) και το ΚΚΕ στο 9% (από 10%). Στάσιμη αλλά σε υψηλά επίπεδα εμφανίζεται και η «Ελληνική Λύση» (12,5%), ενώ μεγάλη πτώση καταγράφει η «Φωνή Λογικής» (4% από 6,5%).

Με ποιο κριτήριο ψηφίζουν

Αξιοσημείωτο εύρημα της έρευνας, που εξηγεί έως ένα βαθμό την ενίσχυση συνολικά των αντισυστημικών κομμάτων, είναι ότι στο ερώτημα «με ποιο σκεπτικό θα ψηφίζατε εάν διεξάγονταν αύριο εκλογές, το 53% δηλώνει ότι θα προσέλθει στην κάλπη για να στείλει μήνυμα και μόνο το 39% για να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Στο ερώτημα, μάλιστα, εάν το κόμμα που θα επιλέξουν επιθυμούν να έχει συμβατικό / συστημικό προσανατολισμό ή αντισυστημικό, το 50% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα επιλέξει συστημικές πολιτικές δυνάμεις, ισχυρό είναι ωστόσο το μερίδιο των αντισυστημικών που σκαρφαλώνει στο 42%.

Ενδιαφέρον έχει η δομή της «Πλεύσης Ελευθερίας», καθώς από την έρευνα προκύπτει τι ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές όσοι σήμερα δηλώνουν ότι επιλέγουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με την PRORATA, το εκλογικό κοινό της «Πλεύσης» απαρτίζεται από 27% ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, 13% του ΚΚΕ, 10% της ΝΔ, 7% του ΠΑΣΟΚ, 7% της Ελληνικής Λύσης, ενώ ένα 19% δηλώνει πως είχε ψηφίσει «Πλεύση Ελευθερίας» και στις προηγούμενες εκλογές.

Το βαρόμετρο της PRORATA καταγράφει επίσης ποια ζητήματα θεωρούν οι πολίτες σημαντικότερα – με την ακρίβεια να βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας με 74%, τα θέματα Δικαιοσύνης και Διαφθοράς να ακολουθούν με 49%, και την Υγεία να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 31%.

 

 

 

Ετικέτες: δημοσκοπήσειςΚΚΕΝΔΠΑΣΟΚΠΛΕΥΣΗΣΥΡΙΖΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Βίντεο της ΝΔ για τα 2 χρόνια της δεύτερης κυβερνητικής θητείας – «10 εμβληματικές μεταρρυθμίσεις»

25/06/2025 | 21:00
Featured

Δημοσκόπηση της Interview δείχνει για πρώτη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής στην πρόθεση ψήφου με 2,9%

24/06/2025 | 20:13
HOT NEWS

Φάμελλος για τα Τέμπη: Όλοι φταίνε, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι

18/06/2025 | 18:37
HOT NEWS

Κουτσούμπας: Η δικαίωση για το έγκλημα των Τεμπών θα έρθει μόνο μέσα από τη δράση του λαϊκού παράγοντα

18/06/2025 | 18:32
Load More
Επόμενο Άρθρο

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Εύβοια: Πιλότος μεγαλοκαναλάρχη στο παρελθόν ο 75χρονος δράστης


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    437 shares
    Share 175 Tweet 109
  • «Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν – «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

    374 shares
    Share 150 Tweet 94
  • Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη – «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός για το ραντεβού Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας

    366 shares
    Share 146 Tweet 92
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    348 shares
    Share 139 Tweet 87
  • Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα

    345 shares
    Share 138 Tweet 86
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Αναδρομικά έως 4.020€ και προσωπική διαφορά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται άμεσα – Όλα τα Ταμεία και ημερομηνίες Ιουλίου 2025

    332 shares
    Share 133 Tweet 83
  • Πόλεμος Τραμπ – Ιράν: Η εκεχειρία δεν κρατά – Οι υπόγειες εγκαταστάσεις άντεξαν

    322 shares
    Share 129 Tweet 81
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch