Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική Featured

Τραμπ: Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για τα F-35 στην Τουρκία«Δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να κάνω συμφωνία με τους Ιρανούς ηγέτες»

Newsroom από Newsroom
08/07/2026 20:10
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν έχει λάβει ακόμη οριστική απόφαση για το ενδεχόμενο πώλησης μαχητικών F-35 στην Τουρκία, επαινώντας ωστόσο τη στάση της Άγκυρας κατά τη διάρκεια του πολέμου με το Ιράν

«Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Συζητάμε για τα μαχητικά F-35. Είναι το καλύτερο αεροσκάφος και όλοι το θέλουν. Πρέπει να αποφασίσουμε σε ποιους θα το διαθέσουμε», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα.

Ακολούθως ο Τραμπ ανέφερε: «Η δική μου άποψη είναι ότι ενώ ο ίδιος (ο Ερντογάν) δεν είναι μεγάλος υποστηρικτής του “Μπίμπι” , ούτε του Ισραήλ, όμως έμεινε εκτός αυτού του πολέμου. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να είχε εμπλακεί, αλλά δεν το έκανε. Ύστερα από δικό μου αίτημα, έμεινε εκτός της σύγκρουσης».

«Υπήρξε πολύ καλός σύμμαχος. Ο Μάρκο Ρούμπιο μπορεί να σας το επιβεβαιώσει. Έχουμε πολύ ισχυρή σχέση με την Τουρκία. Είναι μια πολύ μεγάλη χώρα, με ισχυρές στρατιωτικές δυνατότητες. Είναι η δεύτερη ισχυρότερη χώρα του ΝΑΤΟ και είναι σύμμαχος στη Συμμαχία» υπογράμμισε ο Τραμπ.

«Το αν τελικά θα προχωρήσουμε σε αυτό, δεν το έχω αποφασίσει ακόμη οριστικά. Ωστόσο, πρέπει να πω ότι έχει κάνει όλα όσα του ζητήσαμε και μας έχει βοηθήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους» σημείωσε αναφερόμενος στον Τούρκο πρόεδρο ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου, επαινώντας τον πρόεδρο της Τουρκίας και τον γενικό γραμματέα της Συμμαχίας, Μαρκ Ρούτε, για τον τρόπο με τον οποίο οργάνωσαν τη Σύνοδο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ερντογάν για τη φιλοξενία και τον Μαρκ Ρούτε για την εξαιρετική δουλειά που έκανε. Ήταν μια σπουδαία Σύνοδος», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος στην εισαγωγική του τοποθέτηση.

Ο Αμερικανός πρόεδρος σημείωσε ότι ο Ρούτε κατάφερε να διαχειριστεί «πολλούς ηγέτες με ισχυρές προσωπικότητες», ενώ χαρακτήρισε τους ηγέτες των άλλων κρατών-μελών του ΝΑΤΟ «πολύ έξυπνους ανθρώπους με πολλή καλοσύνη στην καρδιά τους».

Ο Τραμπ επέμεινε επίσης ότι στις συναντήσεις υπήρξε «τεράστια αγάπη», περιγράφοντας κλίμα ενότητας μεταξύ των συμμάχων.

«Είναι αγάπη, πραγματικά, για τη χώρα, για τη δική μας χώρα», είπε. «Δεν θέλω να πω για μένα, γιατί θα πείτε: “Ω, είναι τόσο αλαζόνας”».

Και πρόσθεσε: «Αλλά έτσι είναι. Και ξέρετε ότι τους αρέσει η δουλειά που κάνω».

Αναφερόμενος στο Ιράν, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι οι αμερικανικές επιθέσεις κατέστρεψαν σχεδόν ολοκληρωτικά τις στρατιωτικές του δυνατότητες.

«Είχαν εκατοντάδες αεροσκάφη και πλέον έχουν χαθεί όλα. Ήταν καμένα πάνω στους διαδρόμους. Έχουν αποδεκατιστεί πλήρως. Τα ραντάρ τους έχουν καταστραφεί. Τα πάντα έχουν καταστραφεί. Οι ηγέτες τους έχουν σκοτωθεί. Οι πολεμικές τους δυνατότητες είναι πλέον πολύ περιορισμένες. Τους έχει απομείνει μόνο ένα μικρό ποσοστό πυραύλων και ελάχιστοι εκτοξευτές, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν επίσης καταστραφεί», είπε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ακόμη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν «μακράν τον ισχυρότερο στρατό στον κόσμο».

Αναφερόμενος στο ΝΑΤΟ, είπε ότι η περσινή Σύνοδος στη Χάγη οδήγησε σε μια «πρωτοφανή» συμφωνία για την αύξηση των αμυντικών δαπανών από το 2% στο 5% του ΑΕΠ.

«Όλοι έλεγαν ότι ήταν αδύνατο. Τώρα όλοι με ευχαριστούν και οι περισσότερες χώρες έχουν συμφωνήσει. Υπάρχουν μία-δύο που δεν το έχουν κάνει ακόμη, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα το κάνουν πολύ σύντομα. Σήμερα ήταν ιδιαίτερα θετικές. Μάλιστα, μία χώρα που δεν θεωρούσα καλό ομαδικό παίκτη, σήμερα αποδείχθηκε εξαιρετικός ομαδικός παίκτης», ανέφερε.

Ο Τραμπ επανέλαβε ότι οι ΗΠΑ παραμένουν «ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΝΑΤΟ και διαθέτουν τον ισχυρότερο στρατό στον κόσμο», προσθέτοντας ότι «πριν από δύο χρόνια όλοι γελούσαν μαζί μας. Το ΝΑΤΟ γελούσε μαζί μας. Τώρα δεν γελάει κανείς».

Παράλληλα, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ επένδυσαν φέτος ποσό-ρεκόρ ύψους 1 τρισ. δολαρίων στις Ένοπλες Δυνάμεις και ότι θα ζητήσει την αύξηση του προϋπολογισμού στα 1,5 τρισ. δολάρια, ώστε να συνεχιστεί η προμήθεια του «καλύτερου στρατιωτικού εξοπλισμού στον κόσμο».

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ σημειώνουν σημαντική πρόοδο προς τον στόχο των αμυντικών δαπανών στο 5% του ΑΕΠ, υποστηρίζοντας ότι όλες οι χώρες τελικά θα ανταποκριθούν στη δέσμευση.

«Στη σημερινή συνεδρίαση συζητήσαμε την πρόοδο που σημειώνουν τα κράτη-μέλη προς τον στόχο του 5% και κάνουν μεγάλη πρόοδο. Πολλές από αυτές τις χώρες είναι πολύ πλούσιες. Δεν χρειάζεται να τις λυπόμαστε. Άλλες έχουν ήδη ανταποκριθεί πραγματικά και άλλες προχωρούν σε μεγάλες αλλαγές. Πιστεύω ότι όλες θα ανταποκριθούν», ανέφερε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι, χάρη στη συμφωνία που επιτεύχθηκε πέρυσι, οι αμυντικές δαπάνες των υπόλοιπων συμμάχων αυξήθηκαν το 2025 κατά σχεδόν 150 δισ. δολάρια, προσθέτοντας ότι μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων κατευθύνεται στην αγορά αμερικανικών οπλικών συστημάτων.

«Όλοι θέλουν αμερικανικό εξοπλισμό. Οι Patriot, οι Tomahawk και όλα τα συστήματά μας θεωρούνται τα καλύτερα στον κόσμο. Θα ήθελα να τα παράγουμε ταχύτερα, γιατί θα μπορούσαμε να πουλήσουμε όσα κατασκευάζουμε», είπε.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τετάρτη ότι 19,2 τρισ. δολάρια «εισρέουν» στις Ηνωμένες Πολιτείες, επικαλούμενος νέα εργοστάσια, εξοπλισμό και βιομηχανικά έργα που κατασκευάζονται σε όλη τη χώρα.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο Τραμπ ανέφερε ότι εταιρείες, μεταξύ αυτών αυτοκινητοβιομηχανίες και αμυντικές βιομηχανίες, επεκτείνουν την παραγωγή τους εντός των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μεγάλο μέρος των κεφαλαίων θα κατευθυνθεί σε αμερικανικής κατασκευής όπλα, πυρομαχικά και στρατιωτικό εξοπλισμό, καθώς οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ αυξάνουν τις αμυντικές τους δαπάνες και επιδιώκουν να προμηθευτούν περισσότερα αμερικανικά οπλικά συστήματα.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω συμφωνία με τους Ιρανούς ηγέτες»
Ερωτηθείς γιατί ο πόλεμος με το Ιράν μοιάζει να έχει οδηγηθεί σε «στρατηγικό αδιέξοδο», ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε τον χαρακτηρισμό, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για «τεράστια στρατιωτική επιτυχία».

«Ο πόλεμος με το Ιράν ήταν μια τεράστια στρατιωτική επιτυχία. Θέλουν να κάνουν συμφωνία, αλλά δεν ξέρουν πώς να κάνουν συμφωνία», δήλωσε.

«Νομίζω ότι είναι λίγο τρελοί», είπε αναφερόμενος στην ιρανική ηγεσία.

Ακολούθως ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του τον «υπ’ αριθμόν ένα στόχο» του Ιράν, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Οι ηγέτες τους έχουν φύγει. Έχουν μια νέα ηγεσία. Μπορεί να φύγει κι αυτή. Και ξέρετε κάτι; Μπορεί να φύγω κι εγώ, γιατί είμαι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος τους. Το λένε παντού. Είμαι ο νούμερο ένα στόχος τους, γιατί είναι καθάρματα», δήλωσε ο Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι έχει αλλάξει γνώμη για τους Ιρανούς ηγέτες, υποστηρίζοντας ότι αρχικά τους θεωρούσε «λογικούς», αλλά αναθεώρησε όταν τους γνώρισε καλύτερα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η σημερινή ιρανική ηγεσία είναι «πιο ορθολογική», χωρίς ωστόσο να εμφανιστεί βέβαιος ότι επιθυμεί συμφωνία με την Τεχεράνη.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να κάνω συμφωνία με τους Ιρανούς ηγέτες», είπε, προσθέτοντας ότι, κατά την εκτίμησή του, η σύγκρουση «θα τελειώσει πολύ γρήγορα»

 

 


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: Σύνοδος ΚορυφήςΤΟΥΡΚΙΑΤΡΑΜΠ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης: Oι Έλληνες πιλότοι αρχίζουν εκπαίδευση στα F-35 από το 2027, νομικά εμπόδια για να πάρει και η Τουρκία – Ιστορική ανορθογραφία το Casus Belli

08/07/2026 | 19:22
Featured

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Το ιδιαίτερο δώρο που χάρισε ο Ερντογάν στους ηγέτες

08/07/2026 | 18:13
Featured

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Δέσμευση στη «συλλογική άμυνα» και συμφωνίες 50 δισ. δολαρίων

08/07/2026 | 18:00
Featured

Νετανιάχου: Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα, έχει καταλάβει την Κύπρο – Τα F-35 στην Άγκυρα θα καταστρέψουν την ισορροπία δυνάμεων

08/07/2026 | 08:00
Load More

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΑΣΕΠ 2026: Έρχονται 4 μεγάλα αποτελέσματα και 51 νέες μόνιμες προσλήψεις – Τα 7 SOS για τις προκηρύξεις 1ΓΒ, 1Κ, 2Κ, 3Κ και 5Κ

    69 shares
    Share 28 Tweet 17
  • Σύνοδος ΝΑΤΟ 2026 στην Άγκυρα : Το παρασκήνιο του δείπνου Ερντογάν, η υποδοχή Μητσοτάκη, και η… μουντιαλική έκπληξη

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου, εορτολόγιο: Άγιος Προκόπιος ο Μεγαλομάρτυς

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Παράταση για εργάτες γης – Έως 2.100€ / στρέμμα για αναδιάρθρωση αμπελώνων

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026: Οι αλλαγές στις συντάξεις χηρείας και 10 παραδείγματα για αυξήσεις έως 560 ευρώ

    67 shares
    Share 27 Tweet 17
  • ΣΥΝΤΑΞΗ 2026: Οι 12 κατηγορίες που βγαίνουν από τα 58,5 – Το δικαίωμα πριν από τα 62 και τι αλλάζει για Δημόσιο, ΙΚΑ και ΔΕΚΟ

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Θεοδωρικάκος: Τα κόμματα να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την προστασία των καταναλωτών

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch