Οι Ιρακινοί χριστιανοί βασανίζονται από τους ισλαμιστές δολοφόνους μέσα σε ναούς στο βόρειο Ιράκ.

Ένας χριστιανός κάτοικος της Μοσούλης ανέφερε στην εφημερίδα Sunday Times: «Αυτές οι δύο εκκλησίες χρησιμοποιούνται ως φυλακές και τόποι βασανιστηρίων».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ibtimes.co.uk, τρεις από τους Χριστιανούς αιχμαλώτους πέθαναν επειδή ήταν άρρωστοι και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Ένας άνδρας, ο οποίος ονομάζεται Abu Aasi, ισχυρίζεται ότι οι χριστιανοί που είναι φυλακισμένοι μέσα στις εκκλησίες εξισλαμίζονται με τη βία, ενώ πρόσθεσε ότι οι ισλαμοφασίστες έχουν σπάσει όλους τους σταυρούς και τα αγάλματα της Παναγίας.

Χιλιάδες Χριστιανοί εγκατέλειψαν τη Μοσούλη, μετά την κατάληψή της από την ISIS τον Αύγουστο. Αντιμέτωποι με την προοπτική του εξισλαμισμού, της καταβολής ειδικού φόρου ή της εκτέλεσης, περισσότεροι από 20.000 Χριστιανοί έφυγαν από τη Μοσούλη σε μόλις 45 ημέρες, σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ.

Όσοι παρέμειναν στην πόλη υφίστανται φρικτά βασανιστήρια και ζουν καθημερινά υπό το καθεστώς του τρόμου της Σαρία…

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους απεικονίζουν τα σκληρά μέτρα που επιβάλλει η ισλαμιστική οργάνωση στους «άπιστους».

 

Δεκάδες Ιρακινοί, μεταξύ των οποίων και νεαρά αγόρια, έχουν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν το αποτρόπαιο θέαμα. Κάποιοι από αυτούς κρατάνε τις σημαίες της ISIS.

Τους έχουν βάλει να γονατίσουν σε ένα πράσινο χαλί, ενώ ο βασανιστής περιμένει από πάνω τους να ακούσει την εντολή για την έναρξη… των βασανιστηρίων.

Σε ένα άλλο περιστατικό, ο μασκοφόρος τζιχαντιστής απεικονίζεται να μαστιγώνει έναν άτυχο «άπιστο». Η αιτία της τιμωρίας του είναι άγνωστη.