Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη! Διέρρηξε κατάστημα ψιλικών και συνελήφθη όταν πήγε να ζητήσει το χαμένο του κινητό

Δείτε τι έγινε

Newsroom από Newsroom
12/01/2023 14:01
Ενημερώθηκε: 12/01/2023 14:10:08
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ
A A
155
SHARES
329
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΑ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο κατάστημα ψιλικών της Καλαμαριάς που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τον έναν δράστη να συλλαμβανεται όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να ζητήσει… το κινητό του τηλέφωνο, εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης κατέγραψαν καρέ – καρέ τις κινήσεις του 27χρονου και του συνεργού του, οι οποίοι εισέβαλαν στο κατάστημα λίγα λεπτά πριν τις 04.00. Όπως διακρίνεται στο βίντεο, ο 27χρονος σέρνεται στο πάτωμα προκειμένου να φτάσει πίσω από τον πάγκο εργασίας και να ξεκινήσει να φορτώνει σε σακούλες τσιγάρα, εισιτήρια και κάρτες τηλεφωνίας, ενώ κατάφερε να μπει στο μαγαζί κόβοντας με τροχό τα σιδερένια κάγκελα από ένα μικρό παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος της επιχείρησης.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, είναι το γεγονός ότι δείχνει να μην ανησυχεί αν γίνει αντιληπτός, καθώς, όπως προκύπτει από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, μένει για περισσότερα από 20 λεπτά στο εσωτερικό του καταστήματος και ψάχνει για την λεία του, όσο ο συνεργός του κρατάει “τσίλιες”.

https://www.youtube.com/watch?v=FYaEEFxnEJI

Αυτό που δεν γνώριζαν οι διαρρήκτες είναι ότι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης έβλεπαν “live” τις κινήσεις τους από τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς είχε χτυπήσει ο συναγερμός και τους ήρθε σχετική ειδοποίηση. Τότε ήταν που ο ιδιοκτήτης με τον γιο του έτρεξαν στο κατάστημα για να τους σταματήσουν, όσο η ιδιοκτήτρια μιλούσε με το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Μόλις έφτασαν εκεί οι δύο άντρες, είδαν τον 27χρονο με τον συνεργό του να πηδουν από το μικρό παράθυρο και ξεκίνησαν να τους καταδιώκουν πεζοί. Ο ένας κρατούσε δύο μαύρες σακούλες γεμάτες με τσιγάρα και ο δεύτερος την ταμειακή μηχανή την οποία πέταξε σε κάδους απορριμάτων, καθώς τον δυσκόλευε στο τρέξιμο. Μάλιστα, κατά τη προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε στο πεζοδρόμιο το κινητό τηλέφωνο του 27χρονου, εξέλιξη που τελικά οδήγησε στη σύλληψή του.

«Φώναζε ‘κλέφτης, κλέφτης’»

Οι ιδιοκτήτες περιέγραψαν εχθές το απόγευμα καρέ – καρέ όσα έγιναν με τους δύο διαρρήκτες και πως τελικά ο 27χρονος πήγε να ζητήσει το κινητό του τηλέφωνο από την αστυνομία και τελικά κατέληξε με χειροπέδες.

«Χτύπησε ο συναγερμός και τον είδαμε από τις κάμερες να είναι μέσα στο μαγαζί μας. Ξεκίνησα να φωνάζω «κλέφτης, κλέφτης» και ξύπνησε ο σύζυγός μου. Ο γιος μας ήταν στο διπλανό δωμάτιο. Αμέσως οι δυο τους έτρεξαν στο κατάστημα και εγώ κάλεσα το 100. Μόλις έφτασαν δεν είδαν τίποτα από την είσοδο του καταστήματος και πίστεψαν προς στιγμήν ότι είχε μπλοκάρει ο συναγερμός. Τότε ήταν η στιγμή που ο σύζυγος τους είδε να πηδάνε από το παραθυράκι του μαγαζιού», λέει η γυναίκα.

Ο 27χρονος διαρρήκτης με τον συνεργό του είχαν προλάβει να γεμίσουν δύο μεγάλες σακούλες με όλα τα καπνικά προϊόντα που βρήκαν στο κατάστημα, εισιτήρια και κάρτες τηλεφωνίας, ενώ φεύγοντας άρπαξαν και την ταμειακή μηχανή. Μάλιστα, όπως λέει η ιδιοκτήτρια, στην προσπάθειά τους να πάρουν όσο μεγαλύτερη λεία μπορούσαν άρπαξαν κατά λάθος μέχρι και τους λογαριασμούς των… κοινοχρήστων.

«Ο σύζυγος με τον γιό μας ξεκίνησαν να τους κυνηγούν και αυτοί πέταξαν την ταμειακή μηχανή στα σκουπίδια γιατί ήταν βαριά και δε μπορούσαν να τρέξουν. Αυτός με τις σακούλες έτρεξε σε διαφορετική κατεύθυνση και κατάφεραν να χαθούν. Μόλις γύρισαν πίσω, βρήκαν την ταμειακή μηχανή, ενώ ο γιος μας έκανε βόλτες με τον φακό και βρήκε το κινητό τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί στην αρχή δεν πίστευαν στα… μάτια τους και νόμιζαν πως πρόκειται για κλεμμένη συσκευή», αναφέρει η γυναίκα, ενώ ο σύζυγός της συμπληρώνει πως «είναι σαν ποντιακό… ανέκδοτο η συμπεριφορά του διαρρήκτη».

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλεξαν το κινητό που τους παρέδωσε ο γιος της οικογένειας, το οποίο ήταν ανοιχτό και χτυπούσε αρκετές φορές, αλλά και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης που κατέγραψαν όλες τις κινήσεις των δύο δραστών. Οι διαρρήκτες μπήκαν από το παράθυρο και έφτασαν «μπουσουλώντας» έως την πάγκο με την ταμειακή μηχανή και χωρίς να χάσουν χρόνο φόρτωσαν στις σακούλες τα προϊόντα που είχαν βάλει στο μάτι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με τον ίδιο τρόπο.

Πήγε στο τμήμα για να ζητήσει το κινητό του και συνελήφθη

«Ακούγεται απίστευτο αλλά ο διαρρήκτης έφτασε μόνος του με το αυτοκίνητό του στο αστυνομικό τμήμα, όσο ήμασταν εκεί και δίναμε κατάθεση και είπε στους αστυνομικούς «ήρθα για να πάρω το κινητό μου». Ήταν πραγματικά χαζός, καθώς φορούσε το ίδιο μπουφάν με τις χαρακτηριστικές άσπρες ρίγες και φαινόταν ξεκάθαρα στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. «Θα σου δώσουμε το κινητό σου αλλά δες αυτό πρώτα» του είπε ο αστυνομικός, ενώ ο ίδιος κοιτούσε με έκπληξη το βίντεο. Τότε ξεκίνησε να έχει διαφορετική συμπεριφορά και ήταν προκλητικός», περιγράφει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης.

Σημειώνει, δε, πως ο διαρρήκτης είχε μία τσάντα με διαρρηκτά εργαλεία, λοστό και άλλα αντικείμενα, τα οποία εντοπίστηκαν στη κατοχή του από τους αστυνομικούς, ενώ στο Τμήμα Ασφαλείας η συμπεριφορά του έδειχνε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές.

«Δεν περίμενε ότι θα βρίσκαμε το κινητό και ότι το είχαμε δώσει εμείς στην αστυνομία. Έτσι την πάτησε και συνελήφθη. Μετά αναρωτιόμαστε πως βγαίνουν τα ανέκδοτα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης.

Ετικέτες: θεσσαλονίκηΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΑληστεία

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Κάμερες ΑΙ «βλέπουν τα πάντα» – Αυτόματες κλήσεις και αυστηρά πρόστιμα στους οδηγούς

16/09/2025 | 18:00
Featured

Μαρινάκης για συνέντευξη Ανδρουλάκη: «Η χώρα πλήρωσε ακριβά τους πολιτικούς που μιλούσαν στον αέρα»

14/09/2025 | 16:00
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Ανδρουλάκης, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο πλαίσιο της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
Featured

Δείτε Live τη συνέντευξη τύπου του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

14/09/2025 | 12:02
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης,  μιλάει στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης, στο πλαίσιο της 89ης ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
Featured

Νίκος Ανδρουλάκης: Αυτό είναι το όραμα μας και θα το πετύχουμε με την πολιτική αλλαγή – Εκλογές εδώ και τώρα

13/09/2025 | 21:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τη Δευτέρα η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Ποιοι θα παρευρεθούν


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΠΟΛΕΜΟΣ Ισραήλ – Γάζα: Μαζικοί βομβαρδισμοί, χερσαία επιχείρηση και προσωρινός διάδρομος διαφυγής

    271 shares
    Share 108 Tweet 68
  • ΠΡΟΣ ΚΡΙΣΗ! Το Πίρι Ρέις φουντώνει ξανά το Αιγαίο – Σκιά στη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν και εκνευρισμός από Chevron

    352 shares
    Share 141 Tweet 88
  • Θανατηφόρο τροχαίο στη Λένορμαν: Νεκρός 40χρονος αναβάτης μηχανής – Έρευνα για τα αίτια

    213 shares
    Share 85 Tweet 53
  • Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    553 shares
    Share 221 Tweet 138
  • Επικοινωνία Φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας – Πώς σχεδιάζουν να πιέσουν τον Πούτιν

    188 shares
    Share 75 Tweet 47
  • Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Μαχαίρι σε πιάτσα ταξί – Συναγερμός για οδηγούς και πελάτες, τι να προσέχετε (5 κρίσιμες οδηγίες)

    133 shares
    Share 53 Tweet 33
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ: Τιμές παραγωγού: +27% αυγά, +21% φρούτα στην ΕΕ – Στην Ελλάδα μείωση 0,1% και αυστηροί διασταυρωτικοί έλεγχοι στο ΟΣΔΕ

    110 shares
    Share 44 Tweet 28
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch